Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Szeretnék intelre váltani és elbizonytalanodtam az alaplappal kapcsolatban. Szívesen vennék egy-két véleményt tőletek.
1. Mennyit szánsz az alaplapra? - Max. 50K
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? - i7 7700K - Corsair vengance led ram - Thermaltake verso c22
3. Milyen méretű lapot szeretnél? - Normal ATX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) - 1db vga (talán később sli), 1db hangkari (talán nem biztos hogy használni fogom a régi Xfi asusom), 1db m.2 és max3db sata, talán jó lenne a 2db m.2 későbbi bővíthetőség miatt5. Milyen a monitorod csatlakozása? - hdmi
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? - ésszerű határokon belül, nem elszállt feszültségekkel
7. Használt, vagy új alaplap? - új
+1: Esetleg szeretnél CF/SLI-t? - talánSzóval régóta csak gigabyte alaplapokat használok, ki is néztem a Gigabtye Z270x ultra gaming lapot. Tetszik az RGB led világítása, mutatós gépet szeretnék építeni Aztán láttam hogy csak 7 fázis van rajta, el is ment tőle a kedvem.. Erősítsetek meg, hogy jól látom a z270 gaming k6 alatt minden Giga lap le van butitva 7 fázisra?
Az MSI következő ami szimpatikus, bár az utolsó lapom talán valami fapados 939 neo f volt belőle, utáltam mert nagyon gyenge volt tuningban. Most viszont azt látom elég szép kínálat van belőlük. Az 40-50e között szinte az összes lapja 10 fázisú, tetszik a z270 tomahawk és tomahawk arctic de ezeken ha jól láttam nincs sli és a hangkártya is egy régebbi realtec.. Van a z270 krait gaming talán ez az amin minden rajta van amit keresek ez jó választás lenne? A másik MSI lap még ami tetszik a Z270 sli plus, szerintem ugyanazt tudja mint a krait gaming csak szolidabb.. Írták hogy nagyon jók az MSI bios-ok, kiváncsi lennék rá milyen
Az Asrock soha nem volt a szívem csücske, mindig is belépőszintű, zölddobozos , fapados deszkák jutnak róla eszembe, hybrid 775 lapok ddr2 vel meg ddr3 al, atyaég..
Erre látom hogy már alaplapokat is gyártanak ? yéé A z270 fatality Gaming K4 vagy a killer sli elég szépen felszerelt deszkák.. tetszik tetszik.. ezeket érdemes megvenni ?
Asus lapokat nem néztem, az utolsó asus lapom ami volt olyan régen volt, hogy nem is emlékszem rá.. talán a tualatin 1200-as celeronom alatt volt ilyen.. nem nem az egy Abit ST6 volt.. ha jól emlékszem.. Tudom hogy Magyarország Asus fan Még mindig?[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest