Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikeman
aktív tag
válasz Csaba.... #449 üzenetére
Írtam a másikban, de lehet hogy már késő, de azért mondanál egy olyan lapot, ami:
-Nforce4 Ultrás
-passzív a chipset hűtője
-és 30-k nál nem kerül többe?
Köszönöm!
Mert ha még nem láttak neki a konfignak, akkor még tudom változtatni az alaplapot, viszek egy olyat, amilyet mondasz, pl.
A mezeti a Nforce4-re értettem de már tudom, hogy a különbség csak 1-2 extra, pl firewire, stb
[Szerkesztve] -
Ulrik
tag
Üdv!
szeretnék tanácsot kérni, hogy melyik nforce 4 ultrás lapot vegyem inkább, mint a másikat és miért(athlon 64 3200+, 2Pata,2DVD,1Giga hynix 400 ram, 7600Gt lesz majd benne)
a lapok mindegyik egy árban van kb. 25e Ft
ezek azok, amik szóbajöttek számomra:
Gigabyte K8NF9-Ultra
ASUS A8N-E
MSI K8N Neo4-FI -
robika88
tag
Az asus a8n-e meg az asus a8n-sli között nincs semmi külömbség csak az sli? az sli-is is ultra vagy az nem? , mert akkor inkább olyat veszek
-
gyurmanc
tag
Egy kis Info!
http://www.hardwareoc.hu/print.php?cikk=160
Jó böngészést. -
gyurmanc
tag
Abit AN8 Ultra
Abit KN8 Ultra
Mi a különbség a két lap között?
Mennyire tuningolható, ha van valakinek tapasztalata ez irányban? -
D.Orion
veterán
Hy all. Apró kérdés. Milyen lapot érdemes venni 25-30K között
Szerk.: LOAL. Kimaradt a tokozás. S939
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
deleted :d
[Szerkesztve] -
Yahooo
csendes tag
Hali!Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a procihoz [INTEL PD S775 805 (2.66GHZ/533FSB/2*1MB)] milyen alaplapot ajánlanátok, hogy egy stabil konfigom legyen?
Nézegettem az ASUS P5ND2-SLI topicot de ott azt írták hogy sok a lap energiaigénye, csak bios frissítés után megy benne néhány dual core-os stb!Ez a proci is bele tartozik?Vagy azóta frissebb BIOS verzióval jönnek ki a lapok és már egyáltalán nem áll fenn ez a gond?Légyszi segítsetek!Esetleg nem járnék jobban egy 25k körüli INTEL chipset-es alaplappal?Köszi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Yahooo
csendes tag
Számomra egyáltalán nem fontos a SLI, csak azért nézegettem azt a lapot mert ezt ajánlották!Nekem az a lényeg, hogy működjön jól ezzel a dualcore procival és atomstabil legyen a gépem!
-
Laloka
tag
hi
X2 3800+ hoz milyen lapot vegyek, ami nem tul drága, ha húzni akarom?
köszi -
RaiZka
tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdes merult fel bennem hogy az MSI RC410M-L alaplap, tulajdonkeppen tamogatja e az 800as FSB-t vagy sem? Mert mintha ph cikkben azt olvastam volna hogy nem, gugli viszont mast mond.. Ha figyelmetlen voltam bocs
Esetleg valami ajanlat 775os procihoz? _normalis_ aron
thx -
RaiZka
tag
en is igy lattam koszi
csak emiatt kerdeztem [link]
Esetleg valami hasonlo tudasu lap mint az ms ilyen arkategoriaban? -
Yahooo
csendes tag
Szóval szerintetek megfelel a feljebb lévő párosítás?Nem lesz vele gondom?
-
Tele von Zsinór
őstag
Hi,
olyan mobot keresek, ami megfelel ezeknek:
-socketA (Tbred 2400+ menne bele)
-agp
-integrált lan
-integrált hang
-max 15-20k huf
a tippeket köszi -
tomesto
aktív tag
válasz Tele von Zsinór #477 üzenetére
ASRock K7VT4A Pro [link]
Elvileg ez jó a te elvárásaidnak...
Nekem ilyenem volt még anno és semmi gondom nem volt vele...Hasított rajta minden...
Kb:8-9K a lap ára -
elitgamer
tag
Sztem a legjobb ár/érték allaplap(intelhez) a 915-ös széria,olyan 25-30k körűl mozog.
Amúgy ezt nem azzért mondom mert nekem is ilyenem vankonfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/
-
elitgamer
tag
juj de LoL vagyok
konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/
-
elitgamer
tag
a következő gépembe én egy 945XT vagy egy 975Xt-t szeretnék
konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/
-
elitgamer
tag
zgyanis én Intell párti vok
-
Tibchie
csendes tag
Sziasztok!
Milyen lapot vegyek, ha egy d830-at akarok bele, meg egy MSI NX7800GT-VT2D 256MB videókártyát? -
tomesto
aktív tag
válasz elitgamer #480 üzenetére
Nemtom miért mondod h 10ezres selejt lap...
Ezt csak az az ember mondja akinek fingja sincs mi áll az ASRock név mögött(ASUS)...
Ha megtod indokolni miért rossz az ASRock akkor szívvel lélekkel veszem és elfogadom a válaszodat...sokan mondják h szar de csak azért mert olcsó...aki miller vegye az asus-t és társait...
Haver anno több százat eladott kevés hibás darab volt közte... -
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Tele von Zsinór #492 üzenetére
Találtam is Ugyanúgy K7: k7nf2-raid, elvileg annyiban más, hogy nem via, hanem nf2 a chipsetje. Tesztet nem találtam egyikről se, sem itt, sem másik fórumban nem találtam értelmes témát. Mondjatok róluk valamit plz! Magamtól sajna elég hülye vagyok az ilyenekhez
-
tomesto
aktív tag
válasz Tele von Zsinór #492 üzenetére
Felszereltség a 2ő közti külömbség a pro változatnak többet tud a déli hídja tehát SATA támogatás...most konkrétan nem jut más az eszembe...
-
tomesto
aktív tag
Csak h megcáfoljam a kijelentésed miszerint ''tuningra szar az asrock...''
[link]
Ezen az oldalon láthatod külömböző lapok túlhajtását...
Csak zárójelben ''PMAer 7edik helyen áll egy ASRock K8Upgrade NF3al'' +75%!!!
Személy szrint én az ASRock K8NF4G-SATA2ből +45 szézalékot csavartam ki gyári léghűtéssel ami szerintem egy elég jó tuning eredmény...
Az ASUS meg ennél csak jobb lehet...
Szűken ennyi a hozzáfűzni valóm....
[Szerkesztve] -
Reset Elek
aktív tag
Hi!
Keresnék valami S478-as lapot. Az elvárások:
- intel 865 vagy 875 cipset, esetleg sis 655 tx
- dual channel, 4 memóriafoglalat
- Agp
- alaplapi hálókártya (de NEM realtek)
- sata
- valami tuningot viseljen el
- 15 eFt körüli vételár
Előre is köszi a tanácsokat.Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...
-
törölt tag
Hello
Tudnatok ajanlani alaplapot ilyen parameterekkel:
- S939 (valszeg A64 3500+ megy bele)
- nem szukseges SLI, CrossFire (megintcsak valszeg egy Asus X1600XT menne bele)
- passziv hutesu
- SATA II
- legyen rajta valami hang meg halokartya, de nem szukseges semmi extra ilyen szempontbol
- tuning nem fontos, a stabilitas annal inkabb
- ne legyenek kompatibilitasi problemak vele
- ne nagyon legyen dragabb mint 25ezer, persze ha olcsobb az nem baj -
question man
tag
Tudnátok segíteni azon gondolkodom fejlesztek egy keveset a gépemen csakhogy van egy nagyon jó kis procim egy S478 P4 2.8Ghz EE és ezt szeretneém megtartani csakhogy egy oplyan alaplap kellene ami ezt támogatja viszont az új PCI-E vel is elboldogul és én csak az ASUSnál találtam ilyet de máshol nem ez pedig nekem furi ti nem tudtok legalább hasonló próbálkozó céget előre is köszi
a számítógépek füsttel működnek
-
robika88
tag
válasz question man #498 üzenetére
én nem tudok, sőt én még asusnál se láttam ,de lehet azért mert nem nagyon figyelem a s478 alakulásat
-
Mlnr To'm
tag
Helló mindenki.
Az lenne a problémám, hogy kell vennem egy új alaplapot mivel a régi egy kicsit elfüstölt.
Olyan LGA775-ös lapot keresek amit 30e Ft alatt be lehet szerezni és egy ideig ne kelljen újat venni. Gondolok itt arra, hogy sata2-es vinyó vezérlő, high definition audio és nem ártana ha lenne benne 4 ATA csatorna (szóval 4 ezközt tudjon vezérelni).
Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy melyik márkát ajánljátok.
Ja és van 2*256 Mb élettartamgaranciás Kingston DDR400-as eladó memóriám, ha érdekel valakit. Csak személyes átvéttel Pécsett.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest