Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluyoo

nagyúr

válasz banderasz77 #44578 üzenetére

Nem! "or dual at x8/x8 mode" De (megfelelő CPU és VGA mellett) a PCI-E 3.0 8X8X ugyan az mint a PCI-E 2.0 X16X16 legalábbis sávszélességben.

(#44576) Divi27
    Jól néz ki. :) De ennél sem tudom neked biztosra mondani hogy a kinézett RAM gond nélkül menni fog ... csak a Memory QVL -ben lévő kit-ek biztosak amit agyártó kipróbált tesztelt. De mint írtam nagy eséllyel gond nélkül menni fognak.
    Az előbbiekkel is lehetett tuningolni a P5QC is ugyan úgy 8 fázisú tápellátást kapott ...... de talán tényleg szerencsésebb olyan lapot venned ami csak DDR3-as RAM-okat fogad.

(#44572) ThodEE
    Nem is akarlak én rábeszélni a Sabertooth-ra van azon kívül is nem egy jó lap .....
    "Lenne kérdésem is: Hogy működik a lapoknál a pci-e, ha a lapon van mondjuk kettő akkor ugye 1*16 vagy (jobbesetben) 2*8 lesz.
    Namost ha bedugom a revodriveot és tegyük fel viszi a lap, akkor a vga "csak" 8x rosan fog menni a revo meg 4x? vagy amit nem használ ki az ssd azt megtarthatja a kártya? "
    Most melyik lapról beszélünk? Mert ez erősen lapfüggő ill. hogy a bizonyos alaplap melyik slot-járól beszélünk.
    Pl. az Asus P8Z77-V esetében van 2 db PCIe 3.0/2.0 x16 ami 16X módban mennek ha mindkét slot-ba kártyát helyezel 8X8X de ezen felül van még 1 db PCIe 2.0 x16 ami 4X módban működik ez előbbieken felül. Ill. van még 2 db PCIe 2.0 x1 amik osztoznak a sávszélen a "a SATA6G_E12 csatlakozóval" ..
    Magyarul az adott lap felhasználói kézikönyvében/honlapján meg tudod nézni .....

(#44581) Dragon27
    Támogatott CPU lista
    "mert szeretném úgy felépíteni hogy a lehető legkevesebbet egyen netezés alatt ... de viszonyt játék alatt legyen kakaó a gépben" Akkor vegyél Intel CPU-t! ;]

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák