- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
pinnacle #3706 üzenetére
A proginál látok után húzást, de sehol máshol nem fogod észrevenni. Még nem túl sokat játszottam de arra teljesen megfelelő. 5 ms-ról nem sok tapasztalatom van de nemrég megnéztem egy Lg W2242S-t ami 5 ms-os ott sem láttam után húzást, viszont nagyon nem tetszett játékok alatt a kép. Nincs hozzá DVI, amiatt lehet hogy az éleknél kockás a kép? Haver vette a Hülye azért nem vagyok, csak mégis boltban, le volt értékelve, és ennek volt a legszebb képe szerinte, de engem nem győzött meg.
Szerintem az hogy 2, 5, 8 ms-os egy monitor nem jelent semmit. Szürkéből, szürkébe váltásnál, elérnek valami jó eredményt, azt írják ki a specifikációknál, de sok mástól is függ az utánahúzás, amiről sajnos nem tájékoztatnak.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest