- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Androidos tablet topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandzsu
kezdő
Sziasztok. Van Mikrotik routerhez értő ember Győr-Pápa környékén, aki megegyezéses díjazás ellenében beállítaná (megmutatná egy képernyőfelvétel-video keretén belül) ezen router beállítását? Aztán az később már elég lenne-nem akarom állandóan piszkálni, tegye a dolgát, -belső hálózat, port fordítás, tűzfal.
https://www.manualslib.com/manual/3075841/Mikrotik-Hex-Rb750gr3.html
Igen, tudom van default config..pontosabban volt, mert elolvasva mindent a neten azt ajánlották hogy azt alapból töröljem mert későbbi beállításoknál anomáliákat okozhat. Így töröltem és már párszor nekifutottam de valamit szerintem nem jól csinálok. Életem első Mikrotik eszköze. Igen, tudom hogy odahaza elég lenne egy olcsó, de családi ház padlásán van a rack szekrény ahol télen -15 nyáron meg +50 is előfordulhat. Ez bírja állítólag-és ebben az árban jó. Semmi extra beállítás. A régi routerem még működik, egy Ubiquiti EdgeRouterX, őt én állítottam be, de már a végét járja. Nagy hidegben vagy nagy melegben néha eldobja a netet, olyankor újra kell indítani. Áttérnék a Mikrotikre, az Ubi meg maradna tartalék, de megcsüntem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest