Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Shkiz0 #20764 üzenetére
Nos, nem mondok még semmit, meglátjuk. Amúgy meg azt csinál a gyártó amit akar. Ez például most van nekik raktáron. Tudom, mindent megmagyaráznak nálunk. A legtisztább, ha adna egyet. Majd ad neki helyette a nagyker, annak meg a gyártó. Most nézem amúgy: "A vállalkozásnak továbbra is „törekednie kell” a termék 15 napon belüli javítására. Újdonság, hogy ha a javítási idő a 15 napot meghaladja, akkor a vállalkozás a fogyasztót legkésőbb a 15. napon tájékoztatni köteles a javítás várható időtartamáról. Ha a termék 30 napon belül nem javítható: 8 napon belül csere vagy vételár visszafizetés." Úgyhogy nekem belefér egy hónap, nem gond. Ha 16 port lenne rajt nem is érdekelne. Nyolcból azért legyen jó nyolc. Még jól jártam, mert az RB5009-et a getic-ről vettem, oda neccesebb elküldeni. De nem vagyok biztos benne, hogy onnan nem fordulna meg hamarabb. Hivatalos viszonteladók.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest