Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Bele olvasgattam a mkrotik wikibe én is. ez előbb is eszembe juthatott volna.
Jól csináltam a dolgot így kell de ott írja is hogy esetemben nem minden eszköz fog működni. Úgylátszik az android nem.
Viszont találtam egy másik le írásat is de majd holnapután tudom tesztelni mert akkor lesz időm, ott nem említenek olyant hogy nem müködik valami, és routolni sem kell elméletileg.Lényege az hogy 2 mikrotik eszköz kell hozzá, az egyik bridge a másik station bridge módban legyen.
mivel van egy SXT-5HnD -em és valamilyen 18dBi RB Sextant 5 Hnd meg egy 23dBi panelom így asztalon is ki tudom próbálni nem kell szerelgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest