- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
bambano #1181 üzenetére
Virtuális szerverben fut. Nincs vele szenvedés. Magam sem gondoltam, de jól teszi a dolgát.
Legutóbb épp Mikrotik tanfolyam mesélte egy srác, náluk Supermicro szerveren fut és ezres nagyságrendű VPN-t kezel le (meg ki tudja mi egyebet még).Legelőször egy 500 fős cég cloud rendszerében találkoztam vele, amikor én még iptables-szel raktam össze a natolást, külön dhcp-t, stb, Itt RouterOS látta el a NAT, fw, DHCP, lightosabb VPN funkciókat.
Megtetszett, hogy pikk-pakk összerakja az ember. Attól kezdve, ha virtális szerver környezetben alszegmenst kell létrehozni, én is hamarabb feldobok egy RouterOS-t, mint mást. Ha elég a feladatra.Az igazsághoz hozzátartozik, egy kritikus szint után leromlik a RouterOS teljesítménye, ahol már Linuxra érdemes cserélni. Ez kb ~2-3000 VPN kapcsolatnál és datacenter szintű route-ingnál jelentkezik...a fórumos nyelvek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest