- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple asztali gépek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Én az említett ATGM1-et vásároltam meg és használom egy ideje.
Alapvetően elégedett vagyok vele, a hangminősége tök jó, csak kár, hogy minden is belehallatszódik, ezért továbbra is szenvedek rendesen.
Elsősorban home office-ra - így mindenféle platformos online meetingelésre - vásároltam, hogy ne kelljen kábeles fejhallgató - Sony WH-1000XM3 nem használható hívásokhoz.
Erre sajnos csak korlátozottan alkalmas, mivel hiába állítom irányba, akkor is minden irányból (oké, hátulról nem, de ott fal van, szóval max a visszhang jönne onnan...) felveszi a hangokat, így ha pl feleségemmel egyszerre van meetingünk (kis lakás, egymástól 1.2m-re dolgozunk) akkor továbbra is behallatszódik, bármilyen halkan is próbál beszélni.
És nem is igazán tudom milyen irányba kéne indulnom, mert régóta nézelődök wirelless headset után (3 db-ra sikerült szűkíteni: Bose 700 + UC dongle (ennek a beszerzése tök kérdőjeles, sehol semmi infó róla), Jabra Evolve2 85 és SteelSeries Arctis 9) de kifejezetten PC-s kommunikációra kihegyezett mikrofon nem igazán jellemző a szegmensben - ezért aztán úgy döntöttem, hogy akkor egy asztali USB-s mikrofon (most külön audio interfészt venni az amúgy sem bántóan nagy asztalra annyira nem hozta meg a kedvem) és akkor a meglévő Sony fejes.
Ötleteket szívesen vennék, hogy ilyesmi felhasználásra mi/hogyan ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest