Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
popfilterből szerintem amit először találsz megteszi, azt nem kell túlbonyolítani.
Scissor arm-ból meg olyan vegyél amin 5/8-27 vagy 3/8-16 menet van, szerintem az is pár ezer forintból megvan. (max 5 talán)30 körül alzáról tudsz rendelni ESI MAYA-t ami tuti jó lesz neked pl.
(én behringer um2-t használok ami kb. ugyanannyit tud de ennyire minőségi cucc, az kifejezetten budget)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest