Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
Értem. A fő gondom, hogy nem látom át pontosan, hogy pl. valami lényeges progi mikor jön ki a jelenlegi megjelenítési rendszerben. Nagyon sok biz-basz kalkulátor, meg gyurmázó miegymás progi van a picks for you menüben is. A windows phone store-ban valahogy jobban meg lehetett találni a normális progikat is. Pl. read it later (pocket) napok alatt találtam meg postpwn címmel, és nem szerepelt sem a picks for you-ban, sem a popular free progik között.
Illetve ez a régiós osztályzás is béna, mert így alig lehet tudni ennek alapján mi normális, hiszen minden proginak max 2-3 ratingje van. Mindenestre köszi az infókat, a neowint ezentúl én is nézni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Ubuntu Linux
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest