Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Hát ezt nem tudom. Nekem amerikai régiót beállítva - sem írta ki pár órával ezelőtt sehol (csak a neowinről szereztem infot arról, hogy megjelent) , most viszont már magyar régiót beállítva is ott van a "hot" sávban baloldalt. Gondolom, kellett neki egy kis idő - néhány óra- , mire olyan népszerűvé válik, hogy eléri a kritikus letöltési tömeget.
Amúgy passzolom a dologt, de minden új release-t nem hiszem, hogy ki tudsz listázni értelmes módon, és nem is hiszem, hogy akarnád látni, mert hát már ez a platform is elkapta az android betegséget, ahogy exponenciálisan növekszik az appok száma, vele együtt a szemét is gyűlik... Néhány hónapja még szinte végig lehetett böngészni az összes appot, (bár a zöme akkor is szemét volt), hát most ezt már több-százezer app mellett nem lehet megtenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest