Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Hát ezt nem tudom. Nekem amerikai régiót beállítva - sem írta ki pár órával ezelőtt sehol (csak a neowinről szereztem infot arról, hogy megjelent) , most viszont már magyar régiót beállítva is ott van a "hot" sávban baloldalt. Gondolom, kellett neki egy kis idő - néhány óra- , mire olyan népszerűvé válik, hogy eléri a kritikus letöltési tömeget.
Amúgy passzolom a dologt, de minden új release-t nem hiszem, hogy ki tudsz listázni értelmes módon, és nem is hiszem, hogy akarnád látni, mert hát már ez a platform is elkapta az android betegséget, ahogy exponenciálisan növekszik az appok száma, vele együtt a szemét is gyűlik... Néhány hónapja még szinte végig lehetett böngészni az összes appot, (bár a zöme akkor is szemét volt), hát most ezt már több-százezer app mellett nem lehet megtenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest