Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Akit érdekel: Hosszú hónapok után végre történt előrelépés Windows RT 8.1 jailbreak ügyben, xda-dev-es Myriachen, akinek sikerült a jaibreak, átadta netham45-nek (ő az elkövetője az eredeti RT jailbreaknek), aki már dolgozik a dolog automatizálásán, szóval szerintem hamarosan várható a végleges cucc
- Annyira azért nem lesz pofonegyszerű, mint a 8.0 jailbreak, de működni fog. -
azopi74
addikt
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Hát ezt nem tudom. Nekem amerikai régiót beállítva - sem írta ki pár órával ezelőtt sehol (csak a neowinről szereztem infot arról, hogy megjelent) , most viszont már magyar régiót beállítva is ott van a "hot" sávban baloldalt. Gondolom, kellett neki egy kis idő - néhány óra- , mire olyan népszerűvé válik, hogy eléri a kritikus letöltési tömeget.
Amúgy passzolom a dologt, de minden új release-t nem hiszem, hogy ki tudsz listázni értelmes módon, és nem is hiszem, hogy akarnád látni, mert hát már ez a platform is elkapta az android betegséget, ahogy exponenciálisan növekszik az appok száma, vele együtt a szemét is gyűlik... Néhány hónapja még szinte végig lehetett böngészni az összes appot, (bár a zöme akkor is szemét volt), hát most ezt már több-százezer app mellett nem lehet megtenni...
-
azopi74
addikt
Akit esetleg érdekel: Ma kijött WinRT-re a Viber... (engem annyira nem hoz lázba, de tudom, sokan hiányolták)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- Annyira azért nem lesz pofonegyszerű, mint a 8.0 jailbreak, de működni fog.