Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashpm
csendes tag
És az adblock plugint melyik IE-re tudtad feltenni? + win 8.1et használtál? mert nekem semmit se engedett sima win rt-n és a help is azt írta, hogy nem mennek a pluginek.
+ Arról a másik listáról olvasgattam én is + ki is próbáltam, de nálam nem akartak eltünni youtuberól a reklámok sehogy se...
-
slashpm
csendes tag
Jó, hogy szóba hoztátok a böngészőt. Én kimondottam utálom az IE-t. Viszont mikor RT-n próbáltam, meglepetésre jobban ment, mint a gyorsabb, asztali gépemen.. Viszont akkor sincs benne AdBlock, amit nehezen tudok nélkülözni. Nem szeretném, hogy minden oldal, meg youtube videó tele legyen reklámmal és azért lassú az egész, meg fogy az akksi.. szóval ez mennyiben változott az új IEben? semmi plugint nem enged feltenni ez a verzió se?
-
slashpm
csendes tag
A sima winben is volt olyan billentyűzet opció, ahol a teljes keyboard látszódik és nem kell a számokhoz bíbelődni.. csak alapértelmezésben ki van valami opció kapcsolva a preferencesnél. Már nem tudom megnézni, mert nincs már meg a Surfacem, csak emlékszem, hogy ez volt az első, amit átállítottam rajta és a többi kiosztást sose használtam

-
slashpm
csendes tag
Na, nekem is volt szerencsém kipróbálni a sima RT-t, igazából a Surface 2-t várom. Nagyon kellemes csalódás volt, eredetileg androidos tableteket néztem, de nagyon megtetszett, hogy van rajta normál usb +a képernyője is elég szép stb. Jelenleg Belgiumban tanulok és itt is volt a sima RT-re akció az egyetem boltjában és így asszem 193 euróért adták vagy ilyesmi (elkapkodták az összeset), viszont a 2-ről semmi hír. Tud valaki arról valamit, hogy esetleg Németországban igénybe vehető-e valahogy a diákkedvezmény?
ja és szerintem az a touch cover elég kényelmetlen... főleg mikor megláttam, hogy valami 70-80 euró. Igazából én megvagyok nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest