Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Sikerült megoldani!
Bővebben:
[link]Szóval ma hivatalosan is belépek a surface klubba!
Sziasztok! 
Évek óta akartam már ilyen masinát, de a hardver erősségéhez mérten mindig is nagyon sokalltam a vételárat, nem csak újonan, de használtan is. De a tegnapi nap délután a fejembe ötlött hogy már nagyon unom a Dell XPS 13 asomat, hiába jó meg szép, de nagyon bánt hogy 200K áll benne, és het 1x kapcsolom be, ha valamihez kell a windows. Na jó 1.2 havont elviszem lanozni amikor quake 3 azunk a testvéreimmel, de szt tudni fogja a surface is. Általában az öreg ipad air emet használtam. A legtöbb esetben redditezek meg youtube ozok rajta, avagy tartalomfogyasztok, arra bőven elég volt az a 6 éves már eléggé lomha ipad. SZépen megy rajta a multitask, tudok youtube videókat nézni reddit olvasás közben. (picture in picture) Viszont akkor már az volt a projekt hogy egy eszközzel kiváltanám az ipadet és az XPS-t. Alapjában véve a Surface Go kat nézegettem a baráti vételár miatt, mivel tényleg nem akartam sokat költeni. Viszont, szembejött egy lerobbant Pro 3 as, i5/128/4gb, billentyűzettel, aprópénzért. A tulaj szerint nem volt ázva, csak 1-2x leejtve. Ez mondjuk látszik, egy pici hajszálrepedés van a káván, de abszolút nem zavaró. Viszont ami probléma volt az az hogy megdöglött a wifi és a bluetooth. Redditen olvastam hogy ez típushiba, ledöglik a gépben ez a chip, de ugye ott volt még az USB gond is. Titkon reménykedtem hogy csak driver issue, de ugye mint láthattátok, kiderült hogy nem. Viszont sikerült megoldani ezt is, az USB hub és a wifi dongle 5500 HUF ban megállt. így van egy surface-em aprópénzből. Az egész projekt megállt 40500HUF ban, és még jó kis gyári billentyűzetet is kaptam mellé. Egy dolog nagyon tetszik, és nem tudotam hogy ez van, az az hogy a gyári töltőn van egy USB port hogy töltsem a telefonomat. Okos!

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sziasztok!