Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
joebacsi
üzenetére
Azt elhiszem, csak nem egy árkategória a kettő xD
Üdv! Rég hallottam felőled

Megy a Pro-n valamelyik BF?
Öszintén meglepett mennyire jó a kis RT
Külföldön vagyok, itt a hotelben jelenleg az a multimédia center + a kevésbé erőforrásigényes dolgokat ezen csinálom, szóval imádom ...2 dolog hiányzik a teljes boldogságomhoz ... otthonhagytam az xbox kontrolleremet, pedig ha itt lenne, akkor tudnék a TV-n játszani, valamint jó lenne ha tudnám valahogyan WP-ről távirányítani, akkor nem kellene felkelni az ágyból, ha másik filmet szeretnék nézni xD Vagy mondjuk dzsátubira váltani xD
-
DummyBoy
senior tag
Gorilla Glass, nehéz (nagyon!) megkarcolni, csak magával a tollal biztos nem, viszont a GG sem tud a porral és a finom homokszemcsékkel mit kezdeni, azok összekarcolhatják, ha a toll alá kerülnek.
(Nekem GG-os telefonom van, haveroknak szoktam karcolászni, kulccsal, késsel, ez külön jó mikor profi késes emberkékkel kerül össze az emberfia, az nem karcolja meg, viszont a homokszemcse simán összekaristolja ...)
Én most német amazonon nézelődök, hasonlót kerestem, nekem is leginkább a tükröződés és az ujjlenyomatok ellen kellene

Köszi szépen!
-
DummyBoy
senior tag
Üdv!
Még egy kérdés: Használ valaki MATT kijelzővédő (Vagy akár bármilyet) fóliát a Surface-en? Tudom, hogy GG, de irgalmatlan ujjlenyomatmágnes, anno az N900-amon volt MATT fólia, és az nagyon jó volt, de nem tudom, érdemes lehet-e erre is beszerezni.
Előre is köszi!
-
DummyBoy
senior tag
De, az

Pontosabban az lesz, amint hazaérek
(külföldön vagyok ... ezért sincs még a hardveraprón
)Kék, ha érdekel, dobj egy privátot, és küldök pár képet, valamint egyezkedhetünk

VLC-nél én sem láttam az ARM-ot megjelölve, de ettől még olvastam, hogy megy ...
Valamint ettől függetlenül érdekelne miért nem mennek fel a frissítések ... meg természetesen az applikációk is

@bon: Nekem is egyszínű minden pin.
-
DummyBoy
senior tag
Sziasztok!
Pár napja csatlakoztam én is a Surface tulajok táborába, egy első generációs Surface RT-vel. Nem igazán akartam tabletet venni, de ez is kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt
(Bár nem annyira mint a 2-es 150 fontért
Mondjuk itt az volt az igazi meglepetés, hogy egy kollégámon keresztül jutottam hozzá, mikor rákérdeztem, akkor annyit mondott, úgy tudja nincs hozzá cover ... rendeltem is egy touch covert gyorsan ... majd jött a meglepetés ... volt hozzá cover
Most van 2
)Első körben egy tanács: MESSZE kerülni a WD40-et!!!!! Lehet hogy magasabb feszültségek esetén jó valamire, de kisfeszültségek esetén vagy adatkapcsolatnál többet árt mint használ! A WD40 egy víztaszító kenőanyag, nem pedig contact spray! (Arról nem is beszélve,hogy mivel kenőanyag, egy filmréteget képez, amibe beleragad a por ...)
Valamint lenne pár kérdésem is:
- ki szerettem volna próbálni a VLC-t, de nem tudtam feltelepíteni, mindig hibaüzenetet kaptam. Netes kutakodásom eredménye az lett, hogy azért mert hiányzott neki egy frissítés ... közben feltelpült az is, csak sikertelnül ... Leszedtem, most viszont a Windows Update nem ajánlja fel újra. Van erre valami megoldás?
Ha nem sikerül megoldanom, akkor pedig jó Media Player programot keresnék, ami kezel feliratokat, valamint valami Torrent klinest, ami tud streamelni és háttérben letölteni.
Torrex Pro-t és Torrent RT-t próbálgatom, de a a Torrex kicst soknak tűnik 1850-ért ... RT-nél pedig gyanús, hogy nem megy a háttérben való letöltés.
Magát a kütyüt imádom eddig, az otthoni ökoszisztembe is beleillik (Win8 pc, XBOX, WP8
) csak most próbálom belakni rendesen.Előre is köszönöm!
Dummy
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest