Hirdetés
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Sziasztok!
Pár napja csatlakoztam én is a Surface tulajok táborába, egy első generációs Surface RT-vel. Nem igazán akartam tabletet venni, de ez is kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt
(Bár nem annyira mint a 2-es 150 fontért
Mondjuk itt az volt az igazi meglepetés, hogy egy kollégámon keresztül jutottam hozzá, mikor rákérdeztem, akkor annyit mondott, úgy tudja nincs hozzá cover ... rendeltem is egy touch covert gyorsan ... majd jött a meglepetés ... volt hozzá cover
Most van 2
)Első körben egy tanács: MESSZE kerülni a WD40-et!!!!! Lehet hogy magasabb feszültségek esetén jó valamire, de kisfeszültségek esetén vagy adatkapcsolatnál többet árt mint használ! A WD40 egy víztaszító kenőanyag, nem pedig contact spray! (Arról nem is beszélve,hogy mivel kenőanyag, egy filmréteget képez, amibe beleragad a por ...)
Valamint lenne pár kérdésem is:
- ki szerettem volna próbálni a VLC-t, de nem tudtam feltelepíteni, mindig hibaüzenetet kaptam. Netes kutakodásom eredménye az lett, hogy azért mert hiányzott neki egy frissítés ... közben feltelpült az is, csak sikertelnül ... Leszedtem, most viszont a Windows Update nem ajánlja fel újra. Van erre valami megoldás?
Ha nem sikerül megoldanom, akkor pedig jó Media Player programot keresnék, ami kezel feliratokat, valamint valami Torrent klinest, ami tud streamelni és háttérben letölteni.
Torrex Pro-t és Torrent RT-t próbálgatom, de a a Torrex kicst soknak tűnik 1850-ért ... RT-nél pedig gyanús, hogy nem megy a háttérben való letöltés.
Magát a kütyüt imádom eddig, az otthoni ökoszisztembe is beleillik (Win8 pc, XBOX, WP8
) csak most próbálom belakni rendesen.Előre is köszönöm!
Dummy
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Jogász topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Bár nem annyira mint a 2-es 150 fontért