Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

Sziasztok!

Pár napja csatlakoztam én is a Surface tulajok táborába, egy első generációs Surface RT-vel. Nem igazán akartam tabletet venni, de ez is kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt :) (Bár nem annyira mint a 2-es 150 fontért :) Mondjuk itt az volt az igazi meglepetés, hogy egy kollégámon keresztül jutottam hozzá, mikor rákérdeztem, akkor annyit mondott, úgy tudja nincs hozzá cover ... rendeltem is egy touch covert gyorsan ... majd jött a meglepetés ... volt hozzá cover :) Most van 2 :) )

Első körben egy tanács: MESSZE kerülni a WD40-et!!!!! Lehet hogy magasabb feszültségek esetén jó valamire, de kisfeszültségek esetén vagy adatkapcsolatnál többet árt mint használ! A WD40 egy víztaszító kenőanyag, nem pedig contact spray! (Arról nem is beszélve,hogy mivel kenőanyag, egy filmréteget képez, amibe beleragad a por ...)

Valamint lenne pár kérdésem is:

- ki szerettem volna próbálni a VLC-t, de nem tudtam feltelepíteni, mindig hibaüzenetet kaptam. Netes kutakodásom eredménye az lett, hogy azért mert hiányzott neki egy frissítés ... közben feltelpült az is, csak sikertelnül ... Leszedtem, most viszont a Windows Update nem ajánlja fel újra. Van erre valami megoldás?

Ha nem sikerül megoldanom, akkor pedig jó Media Player programot keresnék, ami kezel feliratokat, valamint valami Torrent klinest, ami tud streamelni és háttérben letölteni.

Torrex Pro-t és Torrent RT-t próbálgatom, de a a Torrex kicst soknak tűnik 1850-ért ... RT-nél pedig gyanús, hogy nem megy a háttérben való letöltés.

Magát a kütyüt imádom eddig, az otthoni ökoszisztembe is beleillik (Win8 pc, XBOX, WP8 :) ) csak most próbálom belakni rendesen.

Előre is köszönöm!

Dummy

Új hozzászólás Aktív témák