Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
junior11
üzenetére
Nem tudom, mert pro verzióm van azóta amióta ingyenesen lehetett váltani.De azt tudom, hogy alapértelmezésben igen sok dolog be van kapcsolva a Defenderben .
Vagyis pontosítok.Sok dolog nincs konfigurálva de az olyan mintha be lenne kapcsolva
egypár példa az érthetőség kedvéértValós idejű védelem Ha letiltja, vagy nem konfigurálja ezt a házirend-beállítást, a Windows Defender víruskereső megkérdezi a felhasználót, hogy intézkedjen-e az észlelt kártevőkkel szemben.
Viselkedésfigyelés bekapcsolása
Ha engedélyezi vagy nem konfigurálja ezt a beállítást, a viselkedésfigyelés engedélyezve lesz.Összes letöltött fájl csatolmány vizsgálata
Ha bekapcsolja vagy nem konfigurálja ezt a beállítást, az összes letöltött fájl és csatolmány ellenőrzése engedélyezve lesz.Szóval szerintem a Home verzióban is ugyanezen beállítások vannak és nem hiszem, hogy a defender gyengébb lenne.De nem tudom ilyen módon még nem kerestem rá a defenderre hogy a home az gyengébb lenne mint a proban
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest