- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Akkor baj lesz, mert epl-5 sem kapcsol be attól hogy ránézel.
A technológia márpedig ugyanaz, ha nem a földet, lábadat lőtted a telefonnal, hanem merőlegesen tartottad akkor egy fényképező kijelzőjén sem látsz többet alaphelyzetben, a dönthetőséggel lehet rajta javítani. Számomra ez e-pl1-en okozott ez gondot emlékeim szerint, amikor friss tulajként úgy gondoltam hogy akkor én most aktívan repkedő madárkákat, bogárkákat fogok megörökíteni 150mm-en, persze az ellövés előtti pillanatában elemezve mennyire éles a kép mert az autófókusz az biztos hülye, de némi önkritika az józan ész csodákra képes.
-
MrChris
nagyúr
Ez egy elég vacak teszt. Kb fingja nem volt egyik gépről sem, vagy szimplán lusta volt bármit is beállítani. Alapvető dolgokat illett volna belőni, pl a képsebességből legalább egyformát választhatott volna... G6-nak nem lesznek canon videó színei, alapban kicsit alulszaturáltak valamennyit utómunkázni kell és akkor már szép lesz. Meg az AWB is szeret csúszni, pl ha sok a zöld picit elindul sárga felé... Viszont élességben, videó AF-ban és felbontásban körberöhögi a 650d-t annak nem valódi 1080p a FHD-ja. Ésszel használva a G6-ból szerintem több kihozható, mert utómunka nélkül videózni nem sok értelme van, kezdeti lelkesedés után kutya nem nézi meg olyan unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic HDC-SD60
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest