Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Többen leírták itt, hogy nem fókuszál rendesen/ nem éles/ téveszt nyitott rekeszen. Én bevallom nem mélyedtem bele annyira, hogy megállapítsam mi a konstrukció hibája.
Az, hogy sok embert nem zavar teljesen érthető. Eltérőek az igényeink, elvárásaink. Valószínűleg a hiba sem egységesen jelentkezik minden obinál. Pl. a tiéd ezek szerint tökéletes számodra. Ezzel nem is vitatkozom, hiszen lehet akár későbbi széria, amin egyáltalán nem jelentkezik a gond.SZERINTEM ez adottság ennél az objektív típusnál/szériánál. Ezt abból gondolom, hogy a kezem között egyszer megfordult Pana is ezt csinálta, de le sem írtam még sehová, mert tényleg csak egy röpke kattogtatásra volt a kezemben. Lehet user error volt. Ha tetszik hangosan gondolkodom. Ahogy madgie, fedman, gorgo, én is mind-mind ott rontottuk el, hogy nem csináltunk téglafal tesztet.... Ennyi történt. Te meg kened szét a csempén. Csak nem értem minek, hiszen téged nem érint a hiba.
Ja, a trollkodás megjegyzésed kikérem magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Horgász topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest