Hirdetés
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Nem teljesen van igazad. A szerződéskötés akkor alósul meg, ha a szerződéses szándék egyezik: te venni akarsz NX dupla kitet 80-ért, ők pedig eladni. Ha nekik eszük ágában sem volt eladni enniért, csak elírták, akkor nem minősül szerződéskötésnek az online vásárlás. Ezesetben ha megrendelted, és kihozták, az eredeti állapotot kell visszaállítani: áru, pénz vissza. Nem kényszerítheted őket jogilag, hogy annyiért adják el a terméket, amennyiért nem akarják. (személyes vásárlás ebből a szempontból másképp működik, mint az online)
-
elírtak egy adatlapot. lehet szerződésezni, és minden bizonnyal jogilag még igazad is lehet, de erkölcsileg szerintem nem. de ez az én véleményem, te például nyilván nem így gondolod. és én nyilván máshogy is látom a dolgokat, mint szolgáltató. szerintem csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és minden hibáért büntetni valakit pont annyira fair, mint ha egy embert büntetünk, abban a pillanatban, hogy valamit nem hibátlanul csinál.
más persze a helyzet, ha szándékos a dolog. például kamu akció, amivel be akarják húzni a usereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest