Hirdetés
- Mini PC
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
Hát nem tudom, én meg pont azt tapasztaltam, hogy egész kellemes időket ki tudok tartani a kis Panával.
De még mielőtt ebbe bővebben belemennénk azért a tisztánlátás végett megkérdezném szerinted egy G3 + 45/1,8 mellett hogy alakul az a reciprok érték? -
Gondwana
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
...50-es obikkal 1/10-1/20-ad megy, de a G3 valamiért nem akarja az igazságot. Gyanítom, hogy pici, azért.
Vagy a zár berázza. Amúgy tényleg lehet miliszekundumosan állítani OM-D-nél a zár lecsukás-visszanyitás késleltetését, vagy csak bilibe lógott valamelyik tesztelőnek a keze, ahol ezt olvastam?
(Egyre gyakoribb, hogy tömegesen felémfordulnak, amikor épp csak lőttem egyet a GH1-gyel - hangerőben kb. ott van, ahol az EOS1v, de azért a FFFilmesnek szebb a hangja)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest