Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibere11
tag
Sziasztok!
Az új 2032/I PMÁP-ot is el lehet adni 1% büntivel? -
cibere11
tag
Üdv!
Mobilkincstáron miért nem tudom a kamatfizetésnél megadni a saját számlaszámom?Régen be tudtam állítani de most nem is adja fel a lehetőséget.Kamatfizetés értékpapírszámla. -
cibere11
tag
Üdv!
Szerintetek megéri kiszállni a 6,6-os PMAP-ból és venni az új PMAP-ból? -
cibere11
tag
Megvan az eladás. BMÁP-ról mi a vélemény?
-
cibere11
tag
Üdv!
2027B papírt ha most veszek és egy év múlva eladnám, megtehetem? Gondolkozom ezen most pmáp helyett.Vagy nem jobb mint a pmáp?
Köszönöm. -
cibere11
tag
Üdv!
Revoluton van egy db részvényem.Most el szeretném adni.Idén vettem.Adózás oldaláról nézve mit kell tennem? -
cibere11
tag
válasz
UberMutant #74628 üzenetére
Ha megérkezik az euro akkor ezt kell vennem igaz? 2028/Y_EUR.
Ez vagy a forintos éri meg jobban? Következő hónapban lesz egy számomra nagyobb összeg és nem tudom hova tegyem.Nincs deviza számlám de egy év múlva csináltatok egyet. -
cibere11
tag
Pemap-ot vettem appon keresztul bankkartyaval levonta forinban de nem jelentkezik a makos szamlamon.Mennyi az atfutasi ido?Koszonom
-
cibere11
tag
Üdv!
PEMÁP-ot szeretnék venni. Revolutomra utalok forintot ott átváltom eurora majd onnan kiutalom a MÁK-számlámra és veszek papírt belőle.Jól tudom? Revolutról hogy utalok MÁR számlára? Csak a 8 jegyű egyedi azonosító kell a közleménybe? Köszönöm -
cibere11
tag
válasz
PredatorZoli #73008 üzenetére
Értem.Köszönöm
-
cibere11
tag
Üdv!
PEMAP-ot szeretnék vásárolni.Nincs devizaszámlám és az eurom készpénzben van.A postán kérdeztem nem lehet náluk betenni.Van rá lehetőség hogy kp.-t fizessek be a kincstári számlámra?Köszönöm -
cibere11
tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni hogy a PMÁP értékpapírnál mi a különbség a névérték és a piaci érték között? -
cibere11
tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni.Jelenleg MÁP+-ban van a megtakarításom.Elosztva két három havonta betéve.Megéri nekem ezeket visszaváltani és betenni PMÁP-ba? Nem tervezem kivenni és a legfrissebb MÁP+ 3 hónapos.Köszönöm. -
cibere11
tag
-
cibere11
tag
Üdv!
Tegnap beléptem én is a PMÁP tulajdonosok közé.Viszont nem tiszta számomra hogy amit most betettem( és látom a web felületen) mikor és hogyan tudom kivenni készpénz formájában.Ha jól gondolom 6 évig lesz meg és addig folyamatosan kamatozik.A kamatot mikor vehetem ki és hogyan?A tőkét mikor vehetem ki és hogyan?Ha szeretnék még vásárolni akkor be tudok utalni a saját számlámról is pénzt majd vehetek PMÁP-ot még?
Olvasom a topicot de nagyon nem tiszta
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest