Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quent1n

senior tag

válasz rsa4c #54190 üzenetére

Hát a teljes kiolvasásra kíváncsi leszek, hogy a DIGIC 7 mit virít. A 4k meg a 120 fps (720p mellett) hiánya szerintem azért elég cinkes már egy 200 ezres masinától.

Nem értem a Canont őszintén.. Most kitoltak egy tonna G valami x jelzésű gépet de egyik se ad semmi extrát. A Sony meg mindig mutat valami újat még akkor is ha brutális áron adja (ld RX 100 mk IV). Azért furcsa ez nekem, mert ott van 3 db Sony gép (MK II-III-IV) és mindegyikből vehetnének át valami hasznos és jó dolgot erre kb. annyit sikerült, hogy lehet USBn tölteni az akksit meg nem csak kattogni tud a tárcsa.. jah meg a kijelző dönthetősége.. Ráadásul a záridő maradt 1/2000 és ami rosszabb, hogy max 15s míg az alapmodellben 250s is lehet..

A sima G7x-hez (amit amúgy szeretek nagyon :) ) a mai napig nem tudtak egyetlen egy firmware frissítést se kiadni amibe pl. lenne panoráma mód..

Kíváncsi leszek az MK III-ra is de ezek után nem várok semmi extrát. Amúgy nem szarozom le előre a gépet, mert ha becsúszik 170 körülre akkor elgondolkodnék a váltáson, na meg lehet még lesznek meglepetések vele kapcsolatba. Szeretném ha így lenne :D

[ Szerkesztve ]

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák