Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Hát a teljes kiolvasásra kíváncsi leszek, hogy a DIGIC 7 mit virít. A 4k meg a 120 fps (720p mellett) hiánya szerintem azért elég cinkes már egy 200 ezres masinától.
Nem értem a Canont őszintén.. Most kitoltak egy tonna G valami x jelzésű gépet de egyik se ad semmi extrát. A Sony meg mindig mutat valami újat még akkor is ha brutális áron adja (ld RX 100 mk IV). Azért furcsa ez nekem, mert ott van 3 db Sony gép (MK II-III-IV) és mindegyikből vehetnének át valami hasznos és jó dolgot erre kb. annyit sikerült, hogy lehet USBn tölteni az akksit meg nem csak kattogni tud a tárcsa.. jah meg a kijelző dönthetősége.. Ráadásul a záridő maradt 1/2000 és ami rosszabb, hogy max 15s míg az alapmodellben 250s is lehet..
A sima G7x-hez (amit amúgy szeretek nagyon
) a mai napig nem tudtak egyetlen egy firmware frissítést se kiadni amibe pl. lenne panoráma mód..
Kíváncsi leszek az MK III-ra is de ezek után nem várok semmi extrát. Amúgy nem szarozom le előre a gépet, mert ha becsúszik 170 körülre akkor elgondolkodnék a váltáson, na meg lehet még lesznek meglepetések vele kapcsolatba. Szeretném ha így lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest