Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
kuta83ed #51844 üzenetére
Akármennyire is friss és drága gép a G7x mégis viszonylag jó ára van. Tudásba a Sony RX100 MKII, illetve III állnak hozzá, de mindkettő drágább és nem minden szempontból jobb gépek. Folyamatos AF-el (ami ugye a mozgó dolgok követéséhez kell) jpg-be 4.4 képet tud lőni másodpercenként, ami szerintem egész jó. Sajnos a RAW készítés sebessége elég alacsony (1.4 fps) de szerintem még így is egész jó gép. Táncot fotóztam már vele és simán jó volt.
Lett pár életlen kép de elenyésző mennyiségű.
Én tudom ajánlani, ha rászánod a zsét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest