- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Odyssey OLED G9: QD-OLED csúcsmonitor a tesztpadon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroky_
csendes tag
Azt hiszem, most már a kisebb felé hajlok. Az ár max 80-90e. Ha az fz150-es tudása megvan egy kicsiben, akkor u.azt az árat is kifizetem.
Amúgy kifogytam a készülékekből. Látom, hogy legtöbb emberkének az sx220-as canon-t ajánljátok, de én amikor kipróbáltam azt egy boltban, lassúnak éreztem a zoomolást a többi kicsi géphez képest (ugyanígy a wb7000-nek is). Nem tudom, hogy ha az aksiban már nagyon kicsi a szussz, beleszólhat-e ebbe. -
szg88
őstag
válasz kiskornel #32978 üzenetére
Hát én is sajnállak, nem mutattad meg nekik a fórumot, hogy miket beszélgettünk. Vagy túl okosak a főnökeid??
(#32995) Kroky_: nekem az nem egyértelmű. Kicsi vagy nagy? Meg árat sem írtál? Azt hittem annyi pénzt akarsz rákölteni, mint az fz150-es ára? A 240-esről én még semmi konkrét tesztet nem láttam. Ugyanúgy lehet jó is, rossz is. A wb700-as meg nem az a kategória, mint amiket először írtál.
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz Nagya21 #32992 üzenetére
Menő csónak, én is kipróbálnám
(#32991) Kroky_: mi lenne ha leírnád, mit szeretnél, és mennyi pénzed van rá???
(#32983) ALI_G: Sajna én sem találtam, akkor jobban tudtam volna nyilatkozni. Attól, hogy canon sajna még nem szentírás, hogy jó a képe. Az ilyen olcsó masináknál ne számíts sokra, mert csalódni fogsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kroky_
csendes tag
... és mi a véleményetek ezekről?
- Samsung WB700,
- Canon SX240 (igaz, ennek 5 cm-es a makrója, ami lehet, hogy már nem jó egy apró medál, vagy gyűrű fényképezéséhez).Köszii
-
SkyLaci
őstag
válasz Hamimami #32988 üzenetére
villámot, tűzijátékot, autók fénycsíkjait éjszaka úgy tudod fényképezni hogy alacsony érzékenységgel (ISOkevés), szűk blendével (Fsok), egy stabil helyre (állványra) téve hosszú záridővel (sok") időzítve (önkioldó) fényképezel, és hátha szerencséd lesz és pont akkor villámlik.
[ Szerkesztve ]
-
Hamimami
csendes tag
Kérdésem lenne a kézi beállításhoz. Ha ilyen sotétben szeretnék fényképezni, akkor milyen értékekre állítsam? Most például olyan szépen villámlik, de fogalmam nincs,mire rakjam,hogy látni is lehessen valamit a gépen.
-
geggogg
csendes tag
válasz schawo #32980 üzenetére
a fujifilm finepix av230 és ax300
Kapnak hideget-meleget, de a sample videók (HD) elég meggyőzőek voltak és főleg erre használnám. Canont, Panát stb. kizártam, a Fuji szinvilága jön be leginkább, most egy Canon PS A60om van.
Az állóképek 14Mp-ben már elég kinosak, de nekem elég monitorméretben úgy korrekt és a szinei mondom nagyon szépek.
Az érdekelne főleg, hogy a videózásra milyen kihatással van az F2.9 ill F3.3. Nyerek-e eleget az AV230 nagyobb fényerejével, cserébe lemondanék az 5x zoomról, vagy nem ér annyit?
Az AV230-hoz láttam elég sok képet de nem találtam videót gyenge fényben, az AX300-hoz pedig kép van alig.
-
peti_s
addikt
Még 1 kérdés, csak h nehogy vásárlás után érjen csalódás. Az SX220-nál videó közben ugye van auto-fókusz?
-
kiskornel
addikt
válasz peti_s #32977 üzenetére
Hátha valaki döntés előtt áll: legnagyobb bánatomra most vettek a cégnél Fuji Findepix s2950-et, maximális tiltakozásom ellenére (mármint nekem, hogy én használjam).
Makro módja semmit nem ér (sehol nem áll élesre) , supermakro üzemmódban, bár 1cm-re meg lehet közelíteni a célpontot, a 28mm széleslátószög miatt nem sokat ér. Beltérben elég xarul teljesített, és nincs benne IS se...
Miért nem az általatok ajánlott Canont vették meghttp://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
szg88
őstag
válasz Kroky_ #32962 üzenetére
Nem voltam túl részletes mi?
A legjobb ezek közül az fz150. Szép tiszta képeket csinál. Nekem tetszenek, de drágább is. Az fz100 jócskán elmarad mögötte. A p500 nagyon mosott még kis iso-n is. A Kodak nekem nagyon zajos. Az sx 220 elég jó gép (nekem is az van) talán egy kicsit elmarad az fz150-től, de olcsóbb is. A pana tz20 sztem iszonyat (biztos fognak szidni a pana imádók, de a tz szériában nekem a 7 a legjobb, ha lenne kézi üzemmódos pana a tz7 képével simán azt vettem volna)
Ez az én véleményem + az egyéb paramétereket nem vettem figyelembe, azt úgy is te tudod mire van szükséged.Ajánlom ezt az oldalt segítségként.
(#32973) peti_s: Így van. Vagy ha egy hátizsákba akkukat teszel, és összekötöd egy átalakítóval akkor kifogyhatatlan energia (bocs)
[ Szerkesztve ]
-
geggogg
csendes tag
Helló!
Kinéztem egy gyártó 2 hasonló modelljét, az alábbiakban különböznek:
Az egyik: 3x zoom, kezdő fényerő F2.9, és a lencséhez egy okosság: 6 groups 7 lenses.
A másik: 5x zoom, kezdő fényerő F3.3, és a lencsék: 8 groups 8 lenses.Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a lencsék számánál azok a különbségek kihatással vannak-e a képminőségre: hogy mennyire torzit, számit-e hogy több lencsén át jön a fény, meg mittudomén, ilyesmik.
Illetve a fényerőnél a 2.9 vs 3.3, ez a gyakorlatban mennyire számit? A régi gépemmel játszogattam a blende előválasztással, ott 2.8 és 3.2 esetén a záridőkben is a szomszédos fokozatot állitotta be, tehát pl. F2.8 és 1/1000s illetve F3.2 és 1/800s, vagy kevés fénynél, kikapcsolt vakunál 1/8s vs 1/6s.
köszi
üdv -
peti_s
addikt
Értelek, közben leesett, de ez még jobb hír mint amire először gondoltam. Mert, 6k-ért megkapom az adapterkészletet ebayről, utána viszont ugyan onnan kapja az áramot a készülék ahonnan a Líthium-ion akkuról. Tehát 4,3 V-tól 3 V-ig biztosan működni fog. Ebből az jön le számomra, hogy 3 db eneloop-al nagyon szépen menni fog. Köszönöm még1x a segítséget.
-
szg88
őstag
-
peti_s
addikt
Üdv!
Kompaktot kerestem, jó videóval, lehetőleg olcsón. Körülnéztem, és bizony sajnos arra jutottam h ilyen nincs. Az SX220 ami néhány hsz-el felettem Hamimami kollégának van a tesztek alapján nagyon megtetszett, igazán meggyőző. Viszont, az akku üzemidő számomra nem elegendő, ezért kérdezném, hogy USB-ről vesz-e fel töltést. Mert már lehet kapni különböző hordozható USB kimenettel rendelkező AA akkuvel működő "töltőket", gondolom akkor azzal is fel tudnám tölteni útközben. -
Hamimami
csendes tag
válasz Nagya21 #32955 üzenetére
A videózás nem annyira fontos, bár néha biztos fogom azt is használni rajta. Most megnéztem, a régi gépemben 512 Mb-os kártya volt , és rovid vidokat azzal is tudtam csinálni.
Majd meglátom, hogy fogja ez bírni, ha szukséges, akkor veszek hozzá 16-osat, szerencsére ez nem olyan drága dolog.
Ha szeretnék másik aksit is, akkor ugyanilyet érdemes venni, amit adtak hozzá, vagy lehet mást is? Még egy jó tok sem ártana, hogy ne séruljon a gép, addig használom azt, ami még a filmes gépemhez volt, csak az kicsit nagy. -
Nagya21
addikt
válasz Hamimami #32953 üzenetére
Hali!!
Grat hozzá
Már most megmondom, hogy fényképezéshez elég a 8Gb kari, de ha videózni is akarsz, akkor kell a 16Gb
Üdv Nagya
UI: 2-5 töltésre éri el a csúcsteljesítményt az akku, nekem 230 képre elég volt(ezt cirka 3 óra alatt löttem el, szinte mind vakuval karácsony este)Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Hamimami
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Megjött a géééépem!
Gyorsan nekiállok elolvasni, hogy melyik zsinór, bigyó meg izé hová való, mit hová dugjak be...
Gondolom első körben nem ártana az aksit feltölteni.... Hát igen, aksit azt muszáj lesz vennem még egyet, mert amíg ezt töltöm, addig nem tudok fényképezni...Egyébként mennyi ideig tölt kb? És mennyi ideig bírja ki egy töltés, hány kép? Hm, majd nemsokára megtudom, igaz?
-
ALI_G
veterán
20k alatt kell fényképező, kerestem a topicban, de csak röviden.
Panasonic Lumix DMC-LS5-ről mi a vélemény? Esetleg van jobb ebben az árban?
Szülőknek lesz, a régi elromlott, persze nem magától...[ Szerkesztve ]
-
jobbman
tag
Igen ebbe mind belegondoltam, ixus115 mindenben jobb mint a t200, csak még mindig a szappantartó zavar. Most látom videónál ha zoomolsz akkor lenémítja a mikrofont...a t200
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
szg88
őstag
válasz jobbman #32948 üzenetére
Ne csak azt nézd, hanem, hogy nagyobb zúm, nagyobb felbontás. Egy ilyen olcsó gépnél szinte biztos, hogy rosszabb képet eredményez. Ha kinagyítod a képeket amik ott vannak látni fogod, hogy melyik mennyire mosott vagy zajos. Ehhez nem kell egyszerre készültnek lenniük.
-
jobbman
tag
válasz Nagya21 #32944 üzenetére
Kösz, megnyugtattál!
#32947 szg88: Nekem is ez jár a fejemben, de a CMOS izgat (kevesebb fényben jobb kép), mégha a full HD annyira nem is elvárás.
[ Szerkesztve ]
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
szg88
őstag
válasz jobbman #32943 üzenetére
Nyilván neked kell dönteni, azért is linkeltem be, hogy meg tudd nézni. Sztem ha egy gép szimpatikus neked, és megfelel a képminősége az elvárásaidnak. Akkor kár olyat venni ami nem tetszik annyira, csak azért hátha jobb egy picit a képe. Amikor majd használod úgysem fogod látni, hogy "na mennyivel szebb (vagy csúnyább) lett volna a kép ha a másik gépet veszem"
[ Szerkesztve ]
-
Kroky_
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni fotógép vásárlás ügyben. Családi eseményekre, kirándulásra kéne, illetve fontos lenne, hogy pl. egy gyűrűt le tudjak vele fényképezni és az látszódjon is szépen. Volt régebben egy Panasonic FZ45-ösöm, amivel legfőbb bajom az volt, hogy „nehéz” volt (viszont tetszett, hogy tekergetni lehetett az objektívet ). Szal félő, hogy a mérete+súlya miatt nem vinném magammal, amikor nem családi találkozó, vagy izgalmas kirándulás lenne a program.
De egyelőre ilyen kategóriában levőket is nézegetek, meg a zsebnyi készülékeket is. Szeretem a nagy zoomot és jó, ha kézi élesítést is tud. Panasonic-nál (tudom, nem mind) tetszik, hogy a kijelzőt forgatni lehet és ez által az védve is van, ha nem használom.Felvetődött típusok: (nehéz súlyúak )
Panasonic FZ150 (az FZ100 is lehetne, csak az kicsit nehezebb )
Nikon P500 (zoom hegyek )
Kodak Z980 (kicsit könnyebb a fentieknél, elemes aksi)
illetve: (pehely súlyúak )
Canon SX220 (kipróbáltam, lassúnak tűnt a zoom-ja)
Panasonic TZ20
Pentax Optio VS20 (20x-os zoom, csak a pixelszám kicsit sok)Köszönöm előre is!
-
jobbman
tag
Képe válogatja, hogy melyik szebb, max ha egyszerre ugyanaz lett volna fényképezve akkor lehetne jobban eldönteni szerintem. Ixus tetszik hogy CMOS, meg full HD, de ez a 'nincs mit fogni rajta' style nem igazán tetszik. A T200-on legalább van egy kis olyan 'fogdosó'. Azt tapogattam már, elég jó a fogása. Szappan canonokat is fogdostam, azokkal nem tudom elképzelni a 100-200 kép fotózását egyhuzamban.
-
szg88
őstag
válasz Prototype07 #32935 üzenetére
Az olcsó oly-kat hanyagold sztem, főleg a v-s szériát. Az ixus 115, sx130 jó választás ahogy már írták. Még ezeket is megnézheted esetleg: [link], [link], [link]
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
válasz Prototype07 #32938 üzenetére
ha netán beleférne a keretbe akkor az sx130 valóban jó (nekem is ilyen van), de számolni kell azzal hogy AA akkus, tehát akkut és töltöt külön kell venned, + memóriakártya, tok.
Valamivel olcsóbb jó gép a canon ixus 115. Ennél olcsóbbat én nem tudok ajánlani.
-
Nagya21
addikt
válasz Prototype07 #32935 üzenetére
Hali!
Canon sx130, kodak z990max, olympus sz20, mondjuk ez utóbbi kettő nem a 30k kategória.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Prototype07
csendes tag
Sziasztok! Most szeretnék venni egy gépet 25-30 ezer környékén,itthonra illetve kirándulásokra legfőképp. Nem kell komoly gépezet ezért is szánok ennyit rá.
Régebben volt egy Kodak Easyshare Z8612 IS gépem avval teljesen megvoltam elégedve,nem tudom most,hogy állná meg a helyét ,gondolkoztam ,hogy ismét olyat veszek.
Vagy egy Olympus D720-at. A zoom az fontos lenne mondjuk..Sikeres üzletelés után illene értékelést adni!!! ennyire azért ne legyünk már lusták.....
-
Hamimami
csendes tag
Na, megrendeltem a gépemet, elméletileg holnap ki is szállítják!
Izgulok...
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
És ez? 45 -ért használtan, de gar nélkül vagy új sx130 40-ért.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Gyorkosz
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy olvasgatom abban az árkategóriában amit fényképezőre szánok és ami az igényeimnek teljesen megfelel az SX130 az etalon. Kérdésem csak annyi lenne, hogy az Olympus SZ-10 (vagy SZ-20 jobb video miatt) alternatíva vagy inkább a Canon.
Köszönöm!
-
szg88
őstag
válasz peti_s #32923 üzenetére
Nem jót nézel. 29-30. oldalt nézd. Amúgy nincs autofókusz. Egyszer fókuszál mikor indítod a felvételt, és azon marad. Ha zoomolsz akkor nem lesz tiszta a kép. (néztem ezt a videót is a yt-n)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz zolaas #32921 üzenetére
Egy vén trotty k..va drágán. Csúnya, durván színzajos a képe már kis ISO-n is, az objektív CA nagyon erős. Ennyiért újonnan sokkal jobb gépet lehet venni.
A szenzorok az elmúlt 10 évben igen nagy mértékben és folyamatosan fejlődtek. Egy ilyen öreg masina teljesen esélytelen a mai középkategóriás kompaktokkal szemben.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
peti_s
addikt
Köszi a választ, megtaláltam az említett részt, ebből nekem az jön le, hogy ez bizony közben nem állítható.
"Rögzítheti az expozíciót, illetve 1/3-os lépésekben változtathatja +2 és -2
tartományban a fényképezés előtt.
Állítsa be az élességet.
1 Az élesség beállításához nyomja le félig
a zárkioldó gombot.
Rögzítse az expozíciót.
2 A zárkioldó gomb felengedése után
nyomja meg a o gombot az expozíció
rögzítéséhez. Megjelenik az
expozícióváltási sáv.
3 A rögzített expozíció feloldásához nyomja
meg újra a o gombot.
Változtassa meg az expozíciót.
4 A kijelző figyelése közben állítsa be az
expozíciót a qr gombokkal.
Készítse el a felvételt." -
szg88
őstag
válasz Hamimami #32919 üzenetére
Azért több iso-n is érdemes megnézni, mert ott még lehetnek meglepetések. Meg más képeket is meg kell nézni döntés előtt (pl. photoblogon), hogy nem műtermi környezetben milyen a képminőség.
(#32920) peti_s: nézd meg hátha írják.
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Nagy keresgetések közt találtam : S2IS vélemények?
Köcce.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
peti_s
addikt
Üdv, szükségem lenne egy kompaktra, lehetőleg olcsón, jó videó képességgel. A Canon A1200-ra gondoltam, néztem róla Youtube-n teszt videókat, egy valami nem győzött csak meg, hogy van-e auto-focus a videó alatt vagy nincs? Nem tudjátok véletlen? A zoom hatására ronda lesz a minőség, de arra nem lenne szükség.
-
Hamimami
csendes tag
Helló!
Ez a képösszehasonlító nagyon jó!
Megnéztem rajta a canon sx 130-at, 150-et, 210-et és a 230-ast. Nekem leginkább az tűnt fel, hogy a 230-ason inkább natúrabb, élethűbb színek voltak, leginkább a nő haján, arcán látszott ez meg. Az összes többin egy kicsit mintha fel lettek volna tupírozva a színek, akár vakuval, akár anélkül.
Aztán próbaképp megnéztem a Nikon L120-at is, hát az nekem valami mellbevágó volt! Rikitós, túl élénk színek, pláne vakuval... Nem tetszett egyáltalán!A legjobb tényleg a 230-as ezek közül, szerintem még a 210-el szemben is látható simán a különbség.
-
Nogren
csendes tag
igen megnéztem
Gondolom a sx 230 az kb 220asnak is jó a sx 150 meg a 130asnak.
Ugyanis csak a 2 db 50es amit meg lehet nézni.Sajnos nekem a legtöbb kép jól néz ki (értsd, nem látok nagy különbséget rajta)
Egyedül az ISO nagy számoknál látszódnak eltérésekAkkor az IXUS-t nem is javaslod?
-
szg88
őstag
válasz Nogren #32913 üzenetére
Nna akkor tanács sem kell, a lényeg már lejött
115-ös automata, árához képest jó képminőség.
130-as nagyobb méret, jobb képminőség + teljes kézi mód.
220-230 (ugyanaz csak a 230-as gps-es) jobb képminőség, + teljes kézi mód
Még a 210-est is megnézheted, az is jó gép, alig marad el a képe a 220-astól, olcsóbb, de csak hd.wb690-esről találsz képeket amiket egy fórumozó készített. Ő ilyet vett, max 1-2 oldallal arrébb lehet.
Itt össze tudod hasonlítani a képminőséget.
[ Szerkesztve ]
-
Nogren
csendes tag
Szia,
Köszi a megerősítést, de ezeket ti ajánlottátok, nem volt nehéz kiszemezni őket
Azóta még tovább olvastam és kibővült a lista:
Canon IXUS 115 35K+
Canon Powershot SX 230 70K+
Canon Powershot SX 220 65K+
Canon Powershot SX 210 50K+
Canon Powershot SX 130 40K+Samsung WB690 40K+
Nos értem én h jó ajánlat ez majdnem mind, de nekem csak egy kellene, az árak meg 40-75K között változnak. Nekem a segítség abban lenne, ha tudnám, mi az a 35K különbség a gépek között. Azaz egyszerűsítve, mit kapok azért az árért?
Mert megapixel nem nagyon kell, 6MB elég lenne 12-13 felesleges nekem...de nyílván manapság minden gyártó MP emelésen van.Köszönöm a segítséget.
-
-
Nogren
csendes tag
Üdv,
A segítségeteket kérném fényképezőgép vásárlásához.
Abszolúte kezdő vagyok, kompakt gépet keresek, abból is olyat, ami szép képeket készít és nekem keveset kell beleszólnom, a gép érti a dolgát.
Videó készítés is fontos lenne, mivel van olyan helyzet, hogy a folyamatot szeretném megörökíteni (és ha lehet ne korlátos időhosszal)Fő fotó témák: városnézés, épületek kívül-belül, esetleg tájkép, állatok, emberek. Na kb minden ha jól belegondolok.
Ha lehet ne legyen nagy és nehéz, mert nem vagyok híve a súlyemelésnek
A technikai specifikációk meg kínaiak nekem..ISO, F érték, és a többi...
Ha lehet akkor saját akkus legyen, ne tölthető elemes (vagy mi a neve annak).Az ár 20K-80K (nem muszáj a maxot elköltenem )
A fórumot kicsit olvasgatva a következőket ajánlottátok másoknak:
Canon IXUS 115
Canon PowerShot SX230
Panasonic TZ7 (ha kapható lenne)Minden javaslatot szívesen veszek, ugyanis hosszú távra szeretném ezt a kis gépet használni.
-
SkyLaci
őstag
válasz mrsmart #32902 üzenetére
fényképezéshez leginkább sok fény kell, ennek megfelelöen kevés fénynél mindegyik gépnek nehéz dolga van. A CMOS érzékelök általában jobban teljesitenek kevesebb fénynél mint a CCD-k nagyobb felbontású videót készitenek, és gyorsabbak, ezért nagyon jó az ixus 115 a maga kategóriájában a sok olcsó CCD-s gép között.
[ Szerkesztve ]
-
mrsmart
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék egy olyan strapabíró, akksis kompakt gépet venni, amivel a most születendő babánkat tudjuk fényképezni / videózni. Szóval fontos, hogy rosszabb fényviszonyok mellett is jó képeket csináljon, nehogy megvakítsuk szegénykémet
Emellett szeretném, ha jó minőségű videót is lehetne vele rögzíteni, persze mindezt át/teljesítményarányosan
Nem fontos, hogy ezerféle különböző menü, beállítás legyen rajta, illetve az sem, hogy a sarokban a pók lábán lévő sőrt is kizoomoljam... Elsőre a Canon IXUS 115 HS-t kaptam, mint tipp, de nem nagoyn találtam olyan megerősítést, hogy mennyire jó képeket csinál kevésbé jó fényviszonyok között. Van olyan hely amúgy, ahol ki is tudnámpróbálni?
(tippnek jött még a Nikon S9100, bár ez azért drágább kategória)
Köszi a segítséget
-
zolaas
senior tag
válasz schawo #32898 üzenetére
köszönöm. Egyébként nem is konkrét eladó cuccra gondoltam, hanem csak típusokra. De pl ez is jól jöhet.
A használt készülékeknél, meg gondolom csak oda kell figyelni, h menjen minden. gondolom én, h itt is így működik De ha nem jól gondolom, akkor köszönöm a figyelmeztetést. Ha vmi 2 éve 60 volt, most adják 40-ért, de van 40 attól jobb újonnan akkor ugye nem is kérdéses, h mit vegyek. Nem gondoltam, h még ennyire tud fejlődni ez a technika. De ezért is kérdezek mielőtt választok vmit. Ehhez én nem értek, és azért vannak az ilyen forumok, h tudjon az ember fia érdeklődni Köszönöm még 1x.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...