Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Logitech Z906
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz fradigy #13317 üzenetére
Mielött választottam, én is elmentem "tapizni", be is kapcsolgattam a gépeket. De "csak" a K100D volt kint akkor. Ennek ellenére, az Oly-Sony fölé raktam azonnal. A Nikon D40 érdekes alternatíva lett volna, ha most kellene döntenem, még mindig ez a gép lenne max az, amire elcsábulnék a K200D-től, a többi felejtős lett számomra. A N D40 is NEM a fogása miatt, mert nincs nagy kezem, de kicsinek éreztem. Most elkezdtem aktívan használni a gépet ("a Balaton Nekem a Riviéra...") két hétig. Az átfogás egy kicsit kevés tud lenni, 18-50-200 (27-300), de ez most mellékes. Szerencsére, nem ez a jellemző, elképzelhető, hogy még a 70-300-s átfogás is (már a tele rész) kevés lenne. Mivel dupla kit-ben vettem (arra nem lett volna keretem, hogy alap kit+70-300), így ha kiszámolom, a 50-200 20E pénz volt, annyit meg bőven megért.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen switch-et vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...