-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
-
-
Tanisz
senior tag
Köszi szépen!
Az xfx tényleg jó árban van, csak ahogy látom nem modulárisak,nekem pedig az fontos lennehttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Rodolffo
csendes tag
(#32061) übiii: A Corsair táp egyéni preferencia, de mindenki bogaras valamennyire 550-es Corsair csak moduláris van ha jól tudom, viszont nekem nem kell, nem fogok panorámaplexicsicsa cuccot rátenni. Egyébiránt ez jó lenne? Nem vagyok nagy guru, nem is ellenkezni akarok, csak ismerősnek van Corsair és meg van vele elégedve. Egyébiránt viszont köszönöm szépen a tanácsot! Esetleg ha pár pro/kontrát mondanál erről az FSP csodáról, hálás lennék
Rodolffo"Cogito, ergo sum"
-
kromatika
veterán
köszi a választ,de sajnos ennél kevesebb kp lenne rá. tudom hogy ezek az igazán ajánlott legolcsóbb 400-as tápok. de pl Chicony HPA-400W [link] (6500ft) Gigabyte GE-C450P-A2 (6800Ft)[link] vagy Gigabyte PoweRock 400W (5600Ft)[link] Ezek ugye a gépre nem veszélyes tápok,tehát van bennük védelem?Ha igen akkor melyiket válasszam?Illetve a 6-7000Ft-os kategóriában ,van e jobb 400W biztonságos tápegység?
-
Asbee
veterán
Nem teljesen.
CTG450: 12v1= 20A, 12v2= 20A, össz. terhelhetőség= 29A
CTG500: 12v1= 20A, 12v2= 20A, össz. terhelhetőség= 33A
CTG550: 12v1= 25A, 12v2= 25A, össz. terhelhetőség= 37,5APl. az 550 12V-os ágon nem fog 50A-t leadni. Az eleve meghaladná a táp néveleges teljesítményét.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Táptól függően megvan milyen tartományban képes rá. Általában 20-80% közti terhelésnél tudják. Tehát jobb esetben a jöv héten érkező antec 400asom a konfigom alap 65watt és a max tdp-m 257watt fogyasztásával benne lesz ebben a tartományban.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
leonel
aktív tag
Nem fontos mert HAFX-em van és rendelkezik táp takaróval.
Nem, - újonnan venném 42e-ért 7 év garival.
Csak úgy vagyok vele, hogy 7eFt bármi és az AX között már olyan kis különbség, hogy annyit nem ér meg a próba-szerencse faktor.[ Szerkesztve ]
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
SPeti1984
senior tag
Köszi, de közben nézegettem, hogy az MSI N550GTX-TI 1GB VGA csak 1500 Ft-tal drágább mint a 7750-es és teszteken jóval gyorsabb volt annál. De azt is elbírná a tápom? Mert ez az Nvidia ha jól tudom többet fogyaszt.
Egy ilyen géphez elég a jelenlegi Gigabyte superb 460 tápom? 12V1 -->14A 12V2 -->15A
Alaplap ASROCK 970 Pro 3
Processzor AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX
Memória KINGSTON 8192MB DDR3 H Blue1600MHz
Videókártya MSI N550GTX-TI 1GB -
HartgeH3-2.8
addikt
-
stbtamas
aktív tag
Koszi!
Es ha meg kerul idovel be 1-2 HDD es +2x4GB ram? Akkor is eleg lenne egy 500-as?
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
stbtamas
aktív tag
Egy Cooler Master GX Lite 500W megfelelne nekem? Fontos hogy 5-6 sata csatlakozot ra lehessen kotni..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok