Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Dyno
veterán
-
varsam
őstag
válasz
fireproof #40726 üzenetére
Ha nem zavar a hang (persze csak szélzaj), akkor nagyon jó a CX400, egyébként annyira nem. De táp vásárlással még ráérsz sztem, amíg meg nem jönnek az új alkatrészek, és majd utána meglátod hogy neked hogy jön be a hangja.
(#40728) 14adam
Ezt meg lehet valahogy nézni rajta? Még itt csücsül a szekrényemben. -
kfron
aktív tag
válasz
fireproof #40710 üzenetére
Hát, én nem vagyok benne biztos, hogy megér annyit...
2db. 18A-s ága van, ha jól látom, és CapXon (nem a legjobb) kondik vannak benne.
Ez valamivel drágább, de sztem jobban járnál vele: FSP Everest 500WLátom megjött Dyno, Ő majd eligazít!
-
bartucc
addikt
válasz
fireproof #32146 üzenetére
Egyik ismerősnél van ugyanilyen, 420-as cimkével, és 24A-eres 12v-os terhelhetőséggel. Codegen szint erősen. Nem ajánlott, sőt kuka. (és még hangos is!)Cx-400, vagy Everest 400. (a CX sztem nagyon is szép, nagyon halk...)
Most néztem a linkelt oldalon, 45k a 400w-os Zen. Röhejes, egy cx-400-nak sincs hangja, és harmadannyi.elttiL: igen, elég lesz ahhoz is. Egy 4870 és egy x4-hez is.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest