Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lebukott a Samsung plus size modellje
Aktív témák
-
stifi
senior tag
Sziasztok!
Tápvásárlás előtt állok és eléggé elbizonytalanodtam. Mindenképp olyan tápot szeretnék, amit jó sokáig (még legalább 1-2 új konfig, jópár év) esetén sem kell lecserélnem (akár sli/cf is szóba jöhet később), ezért 600W körül nézelődök.
Nagyon tetszett a MODECOM Volcano 650, de jelenleg nem kapható, és később már csak magasabb áron lesz elérhető
A Corsair HX 520 egész jó, de a teljesítményben jobb HX 620 már aranyáron van, annyit nem szánok rá
A CoolerMaster SilentPro M600 nem tudom hol és mennyiért szerezhető be (akár nagyker, de az experttel nincs kapcsolatom)
és most összefutottam a chieftec CFT-650-14CS táppal, de nem tudom. Az ára jó, de milyenek a chieftec tápok mostanában? Nekem már 4 éve az megy a gépemben, nincs vele baj, de nem tudom azóta hol helyezkedik el a piacon... Mindenképpen moduláris tápot szeretnék, és én ezek között válogatok, a chieftec könnyen és gyorsan és jó áron beszerezhető, és van rá 6 év(!) garancia. De van olyan jó mint a fent említettek? (Corsair, Modecom, CMaster, egyéb)előre is köszi a véleményeket
Aktív témák
- Morex D2D ver 2.1 paneltáp 12V (+ DC12V kábel + molex csatlakozó) - több darab
- Cooler Master HAF X ház (ATX / EATX) óriási gamer ház, 4db ventilátorral Személyes átvétel Siófokon!
- KISHIBÁS!!! Prémium! Fractal Design Meshify 2 Compact lakás INGYÉ MPL
- Intel 775 hűtők
- Noctua NH-U12S Chromax Black processzorhűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest