- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
Aktív témák
-
stifi
senior tag
Sziasztok!
Tápvásárlás előtt állok és eléggé elbizonytalanodtam. Mindenképp olyan tápot szeretnék, amit jó sokáig (még legalább 1-2 új konfig, jópár év) esetén sem kell lecserélnem (akár sli/cf is szóba jöhet később), ezért 600W körül nézelődök.
Nagyon tetszett a MODECOM Volcano 650, de jelenleg nem kapható, és később már csak magasabb áron lesz elérhető
A Corsair HX 520 egész jó, de a teljesítményben jobb HX 620 már aranyáron van, annyit nem szánok rá
A CoolerMaster SilentPro M600 nem tudom hol és mennyiért szerezhető be (akár nagyker, de az experttel nincs kapcsolatom)
és most összefutottam a chieftec CFT-650-14CS táppal, de nem tudom. Az ára jó, de milyenek a chieftec tápok mostanában? Nekem már 4 éve az megy a gépemben, nincs vele baj, de nem tudom azóta hol helyezkedik el a piacon... Mindenképpen moduláris tápot szeretnék, és én ezek között válogatok, a chieftec könnyen és gyorsan és jó áron beszerezhető, és van rá 6 év(!) garancia. De van olyan jó mint a fent említettek? (Corsair, Modecom, CMaster, egyéb)előre is köszi a véleményeket
Nincs időm kedvesnek lenni!
Aktív témák
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.