- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
Hókusz Pók #16195 üzenetére
hát nemmegmondtaménneked, hogy elég lesz az a táp?
-
Kombat
őstag
válasz
Csak arra célzott, hogy egy 4870 CF-et is meg lehetne próbálni ekkora táppal!
És nem nevet ki senki!
-
venember83
nagyúr
válasz
Nyugodj csak meg, ilyen melegben az izgalom csak plusz izzadáshoz vezet, ami senkinek sem jó. Használd örömmel s egészséggel a gépet, a táp tuti elég lesz.
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
venember83 #16192 üzenetére
Akkor nem kell az 525W-osra változtatnom a rendelést. Most már talán megnyugszom.
Gyuri27: Téged most nem értelek... És kérlek ne nevess kis.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Hókusz Pók #16191 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de még egy laza 4870 cf-t megpróbálnék mielőtt kidobnám az enermaxot és a vonat elé feküdnék.
-
baleegamer
csendes tag
kösz a válaszokat
-
venember83
nagyúr
válasz
Hókusz Pók #16191 üzenetére
De bizony.
Kombat: Ez van, ma gyorsan pörögnek az ujjaim a billentyűzeten s hajt a segítő szándék.
baleegamer: Részemről szívesen.
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
venember83 #16189 üzenetére
Én akkora balga vagyok. Kimaradt a VGA... Szóval a tettes egy HD4870... Így már gondolom nem lesz olyan hű de elég...
-
Kombat
őstag
válasz
Hókusz Pók #16187 üzenetére
Igen, bőven elég!
baleegamer: Quad tuninghoz jobbak a vénember által javasolt Corsair-ek, mert nincs szétoszva a 12V-s águk!
venember83: Ma nagyon gyors vagy! Vagy én vagyok a lassú.... -
venember83
nagyúr
válasz
baleegamer #16186 üzenetére
Ha FSP, akkor Bluestorm II 500, elég kell legyen, feszemelés nélkül.
Hókusz Pók: Nagyon jó az abba a gépbe, sok is.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok
Az éjszaka megrendeltem az új gép alkotóelemeit. Így fest a konfiguráció: Asus P5QDeluxe, C2D E8400, 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz DDRII, 1xFDD, 1xSATA HDD, 1xIDE HDD, 1xSATA DVD RW, 1xIDE DVD RW, 1xPCI TV Tuner, 4xUSB eszköz, 1xFireWire eszköz. Ezt az egészet az Enermax 425W-os Modu 82+ szolgálná ki. Nem tudom elég lesz-e neki. Eddig kivétel nélkül azt mondták elég lesz, de az utolsó utáni pillanatban tőletek is megkérdezném.
-
baleegamer
csendes tag
válasz
venember83 #16184 üzenetére
és valamilyen FSP-ről mi a véleményed?
-
venember83
nagyúr
válasz
baleegamer #16182 üzenetére
Corsair VX450 vagy HX520, hűtőnek meg nem tudom, pénzkerettől függ, ezügyben itt kérdezősködj szerintem: [link]
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok. Látom hozzáértő emberkék szolnak itt hozzá.
Nekem van egy ilyen tápom :ZM460B-APS annyi különbséggel hogy az enyém ZM460-APS a képen láthato értékek pedig annyiban térnek el : +5V alatt nem 30 A van hanem 28 A azalatt nem 152W hanem 180W, 152W mellet nem 408W hanem 360W és ezek alatt nem 438W hanem 441W van feltüntetve a dobozon.
Még annyi különbség van hogy a +5V sb alatt nem 2.5A hanem 2.0 A és ezalatt nem 12.5W hanem 10W és ezalatt nem 22.5W hanem 19.6W van feltüntetve a dobozon.
Szóval megkérném csak hozzáértők segítsenek, ha ez nem túl nagy kérés.
A kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi tápommal, 2 db160 GB Winyo 1 DVD iró 3 db venti egy Giga EP35 DS4 alaplap, egy 8500 proci :
és itt jön a csavar, mert VGA-t szeretnék venni, de nem tudom elbirja-e a tápom.
Szoval: vagy 2 Db 4850 es vagy 1 Db 4870 es vagy 1 Db 4850 es, melyik összeállítást birná el a tápom? -
baleegamer
csendes tag
Hali!
Intel C2Q Q6600 (2,4ghz)-as procimat 3Ghz-re vagy kicsit többre húznám és milyen tápot illetve (ha kellene) milyen hűtőt ajánlatok?
-
Mozso26
senior tag
válasz
elfelejtette #16179 üzenetére
Sajnos nem lehet kisebb orajelen használnom mert igy is procilimites a cucc, ezért irtam az uj videokarit ,ahhoz kell a +mhz.Azt hiszem amugy igazad van hogy nem a táp a ludas, csak akkor nem értem hogy miért csk bekapcsolás közben jön elö ez a probléma. Mit gondolsz akkor maga a proci nem birja, vagy a fostaliga alaplapom? Ugyan ezt a procit mások 3600mhz-en nyüstölik. (és elnézést az off miatt)
-
Mozso26
senior tag
válasz
elfelejtette #16177 üzenetére
Arra gondolsz hogy a procim vagy az alplapom nem birja? Ez okozhatja azt hogy nem tud bootolni a masina söt olykor csak a ventiket pörgeti?
-
Mozso26
senior tag
válasz
elfelejtette #16175 üzenetére
Lehetne hogy kifejtsd mire is gondolsz pontosan
És miért zárnád ki a tápot? -
Mozso26
senior tag
Srácok ugy látom ti tényleg nagy szakik vagytok és segitökészek.Igy beirnám egy nagy problémámat ami már egy éve kisért.
Szoval most cseréltem a videokarimat és szükségessé vált egy komolyabb tuning.Eddig is volt tuning 8*333mhz,de ezt simán birta. Mikor 8*400mhz-t akartam akkor találkoztam egy elég idegesitö prolémával. Miszeint a gépem ha hosszabb ideig nyugszuk kikapcsolt állapotban (pl 5 orán át ,a tápot sosem kapcsolom ki hátul) nem tud még a biosig sem eljutni, van h még a moncsit sem tudja bekapcsolni,de ritkán elöfrdul hogy a vista betöltése közben idul ujra,és igy sérül az op rendszerem is.PL amikor nem indul el és csak a veniket pörgeti 100%-on nyomok neki egy resetet és utána már minden rendben.(nincs overclock failed hibaüzi sem semmi, a gép is teljesen stabil ha már el tud indulni).A tápom nem több egy évesnél.A lapom biosát most frissitettem a legujabbra(1006), a feszeket alaposan belöttem( , de ha ezzel lenne a hiba akkor jönne az overclock failed hibaüzi).Eddig egy 8800gts320-am volt ,de a 3200 mhz-t azzal sem birta.A kérdésem az hogy ki lehet e jelentenem egyértelmüen hogy a hiba oka a TÁP-ban keresendö és cseréje megogya azt?
-
WiZARD
addikt
-
Skizz
addikt
válasz
Barett 50cal #16166 üzenetére
maradj a HX520-nál... bár már sokezerszer elmagyaráztuk, csak neked, csak itt...
14adam: azt inkább ne ajánlgasd...
-
14adam
addikt
válasz
Barett 50cal #16166 üzenetére
corsair 750-est vennék
ugyhogy még tuninig is belefér(nem extrémre gondolok)
-
Skodry
aktív tag
Deer 380Watt vs. Codegen silent 400W
Szerintetek melyik jobb? illetve gépemhez elég a 400as codegen?
Msi k9 neo v2
X2 3600+ (2000mhz)
2X1gb ddr2 800 pqi
Asus 7600GT ddr3 aktív
Sata 2 seagate 500
Sata 2 seagate 250
Samu 20X dvd író
AM2 - es hűtő integrálva egy barton korszakból ismert 8cm-s alu ventivel
Tv tunel
+2 venti a házban
1mobilrack olykor használva.... -
B-L-A-C-K
titán
Haligali.
Ujra tápot akarok venni a következő gonfighoz:
Alapalpa: Giga p35 ds4
Proci: Q6600/Q9300
Ram: 4gb corsair ddr2 1024
Vga: 9800GX2
Hdd: 2x 500GB sata
+ sok ventiUgy nézéttek ezt a konfigot hogy húzni akarom ami a csövön kifér...
Volt nekem Corsair TX650-esem tökéletes volt és gondolom elég lenne ehez a konfighoz de zavart a sok kábele igy inkább valami modulárisat vennék pl CORSAIR HX PSU-520HX Modular de ez meg nem tudom elég e ehez a konfighoz...
Vagy milyet ajánlanátok ehez maximum 20K-ig?
-
djtooomi
tag
válasz
venember83 #16157 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam.
Bár annak mi értelme van, hogy így van a cimkén? -
venember83
nagyúr
-
djtooomi
tag
Sziasztok!
Eddig egy coolermaster real power rs 620-as tápom volt, aztán úgy néz ki meghalt, pedig csak az alaplapom volt fos, tegnap vettem egy corsair hx620-at, de ez is 3 részre bontott 12v-os részleggel rendelkezik.
Ajánljatok légyszi egy olyan tápot, ami moduláris, 1db 12v-os részlege van, és lehetőleg halk is.
Szóval a cm-nél ne nagyon legyen halkabb, de gondolom corsairt meg sem közelíti.
-
Hawk1979
őstag
-
moto87
csendes tag
Sziasztok!
A Corsair vx450w tápon van olyan külön ágú 6 pines csatis amit a videókártyába kell bedugni?
köszi
-
MRaptor
tag
Hi
Segítséget ill tanácsot kérnék.
Most van nekem egy chieftec 650w-os tápom. Elbírna ez 2db hd4870-et ? a gépben van még 4hdd ventivel 2odd , 1tv tuner, 4memória+venti, q9450+venti.
Ha esetleg nem lenne elég a stabil és biztonságos működéshez, mit ajánlanátok? Márka, teljesítmény?
Köszi, előre is.
Üdv MR -
sereeff
aktív tag
Hali! Mit tudunk erről a tápról? ENERMAX EG565AX-VE FMAII
A neten semmit sem találtam, csak hogy eladó! Ez vagy a Corsair 450-es? -
Barett 50cal
senior tag
98GTX SLI hez melyik táp lenne jó???25k alatt................
-
Skizz
addikt
phuhh
VX450 tapasztalatok erősebb terhelés alatt:
benyomtam a Quadnak 1,55V-ot, 3,8ghz-en, rányomtam egy prájmot (small FFt's), a videokarira egy szőrös fánkot natívban 8xAA-val, és eléggé felpörgött benne a venti... pörgött vagy 1600-1700-at simán
mondjuk az is igaz, hogy a proci HyperTX2-je 5V-on ment, így a borda pont aláfűtött a tápnak, a hátsó venti pedig ki volt kapcsolva, de akkor is elég durva volt. -
Skizz
addikt
válasz
elfelejtette #16134 üzenetére
nem fikáztam... csuoán felhívtam rá ismételten a figyelmet, hogy a GPS tápok még nem szarok attól, hogy a nagy motorerejű yate loon ventik berregnek alacsony fordulaton...
-
nyunyu
félisten
válasz
elfelejtette #16134 üzenetére
Nem baj, majd jooool utoleri az FSP pestis, aztan elviselhetetlenul nyikorogni fog az elektronika.
-
borsi
tag
Olvastam hogy az FSP/CRG tápokat annyira nem szeretitek, de PNF már nem nagyon van. Ha valakit érdekel, ma Ipon-ban PNF-et adtak szerencsére. Tehát úgy néz ki hogy van még.
szerk.: 350PNF-ről beszélek -
válasz
elfelejtette #16122 üzenetére
Az ágankénti maximum a Sea adatlapja szerint megegyezik az összessel.
-
Dyno
veterán
válasz
venember83 #16120 üzenetére
Egyet nem értek az én tápom 3felé osztja a 12V ágat, áganként 18A akkor miért csak 360Wattot tud ez a szutyok?
-
dave93
őstag
válasz
elfelejtette #16116 üzenetére
Sajna nem tudom mennyit képes leadni 12V-on, valaki tudja esetleg?
És azt sem tudom alapórajelen fogyasztott-e annyit, de én az E6750et alapórajelen használom, gyári Intel hűtővel. (2,66ghz)
Szóval akkor elég lesz vagy sem? -
válasz
venember83 #16120 üzenetére
Hát nem tudom, denekem a 400-as Seasonicom is így van megadva, hogy 14+15A, de belenéztem, s az összes sárga drót egy helyre van beforrasztva.
-
válasz
elfelejtette #16116 üzenetére
14+15A. Elvileg 348W, 12V-on.
-
venember83
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
Üdv Mindenki.
Lenne egy láma kérdésem.
Olvasgatva teszteket (főleg itt PH-n) láttam, hogy egyes konfigok alá milyen tápokat raknak. Nos látva, hogy különféle 4 magos gépek fogyasztása olyan 240-280 watt körül mozog játékok alatt. Arra lennék kíváncsi, hogy akkor mi értelme van 450W-os tápnál nagyobb teljesítményűt venni? Mert én majd lehet, hogy veszek új gépet(2 magos C2D v. X2, 9600GT-vel) de nem látom értelmét 500W körüli tápnak. Nem lenne elég egy márkás 450-es?
-
elfelejtette
veterán
válasz
dave93 #16109 üzenetére
Hy!
A 400-as Chifi mennyi kraftot képes leadni a 12V-os ág(ak)on? Csak mert a gép 90%-ban arról kajál (220W a 243-ból)! Ha 250W-nál (21A) többet tud leadni, akkor nem lesz csúcsterhelés közelében.
Ja igen, még egy (két) kérdés: a PH!-s tesztben a 243W-ot alapórajelen fogyasztotta a konfig? És te alapórajelen használod a géped?
Üdv. -
dave93
őstag
Ha káros lenne a gépemre mindenképpen lecserélem a tápot, de nincs pénzem szóval "csak úgy" nem szeretném lecserélni, csak ha tényleg nagyon nagyon maxon menne... Azért aggódok, mert egy őstag ezt írta : "Húzós,de meglehet kockáztatni (én nem szeretek)...
Egy idő után,nem lenne hátrány lecserélni viszont...
" Szóval nem értem ezt miért írta
mod: A táppal maximálisan meg vagyok elégedve, nagyon halk, nincsen vele semmi probléma -
Eagl3
veterán
-
Hawk1979
őstag
válasz
gyáliSanyi #16105 üzenetére
Május közepe óta nem jutottál még döntésre?
Felejtsd már el ezeket a tápokat,vegyél valamilyen olcsó FSP-t,és hali.
PNF/PNR,HLN,Saga,bármit,csak ne ipari hulladékokat nézzél már csak. -
dave93
őstag
Üdv!
VGA-s topicban is feltettem a kérdést, de ide küldtekSZÓVAL:
Teljesen bizonytalan vagyok, kérlek segítsetek! A Gépembe (adatok a nickemnél) új VGA-t szeretnék venni 40k-ig. Ebben az árkategóriában egyértelműen egy HD4850-et kell vennem. A kérdés az hogy elbírja-e a tápom.(400w Chieftec) Sokan azt mondták hogy a tápot le kéne cserélnem mert nagyon maxon menne ami nem egészséges. Viszont a PH! tesztben a teljes rendszer 100%os terhelés alatt 243W-ot fogyaszt. A kérdésem az hogy ha 400wos táp 243W-ot fogyaszt akkor miért menne maxon?Előre is köszi a segítséget!
-
diegho
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #16105 üzenetére
ajtókitámasztónak jó, tápnak nem.
-
gyáliSanyi
őstag
Hi!
LC-POWER 420-as táp mennyire jó?
Jó táp?
Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest