Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani786

    tag

    Sziasztok!

    Kinéztem a HTC One X-et, már majdnem meg is vettem, de elbizonytalanodtam. Nem is a készülék miatt, hanem inkább a garancia aggaszt, mert elég rosszakat hallottam a HTC szervízéről (hiába a gyári garancia) Egyébként kártyafüggelten készüléket néztem 2 év gyári garanciával a Nextelnél, de bizonytalan az is, hogy németországból importált, Orange logós, amit elvileg nem bizots h bevesz az itthoni szervíz, illetve a frissítésekben is lehetnek problémák. (egy másik fórumtag véleménye szerint)

    Ezért gondolkoztam és a másik lehetőség a Samsung Galaxy S3. Azért gondoltam rá, mert hasonló telefon, viszont rengeteg samsung szervíz van országszerte, van pl a Westendben is ami 5 percre van tőlem, így ott nem aggaszt a garancia, illetve az, hogy heteket, esetleg akár egy hónapot kelljen várnom a telefonra, ha gond lenne vele. Persze hallottam már a Samsungról is rémtörténeteket, de szervíz szempontjából mégis megbízhatóbbnak gondolom mint a HTC-t (személyes tapasztalatok alapján is)

    Szerintetek jó döntés lenne-e a One X helyett az S3? Mit áldozok fel? Tudom, hogy kb. ízlések és pofonok a két telefon, de azért kiváncsi lennék, hogy tudtok-e valamit mondani ami az egyik irányába billenti a mérleget.

    Jelenleg egyébként 130 ért tudnék S3-at venni és 139 ért olyan One X-et ami magyarországi kártyafüggetlen. (mind2-t a nextelnél néztem, eddig jó tapasztalatokat olvastam a bolttal kapcs. + egy munkatársam is tőlük vásárolt és eddig elégedett)

    Köszi,
    Dani

Új hozzászólás Aktív témák