Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Csápájev #176278 üzenetére
+#176279 Rhino82
Köszi mindkettőtöknek, messenger topic eszembe sem jutott, oda megyek legközelebb. Ugyanakkor, általános messenger problémát kizárom, mert 3-an vagyunk a családban, és a másik kettőnek rendre megjönnek
Viszont, egy érdekes fejlemény: nagyon úgy néz ki, hogy app újratelepítés mégsem volt még a fenti felsorolásból. Realme-éknél, ha hosszan nyomok a főoldalon az ikonra, majd eltávolítás, akkor csak az ikont távolítja el, az appot nem. Most kapott egy tényleges újrainstallt. Hát, elkiabálni nem akarom, de már több, mint 1 óra eltelt, és egyelőre megjönnek az üzenetek. Volt már ilyen korábban is, szóval ez nem jelent semmit.
Fun fact: alapból ugye nem kap meg semmilyen engedélyt, és le sincs lakatolva. Így hagytam mindent. Aztán appot bezártam, képernyőt lezártam, és így is (!) megjönnek egyelőre. Téboly.
Szerintem ram/akksi optimalizáláskor biztos nem engedi majd át az üzeneteket, szóval azt a beállítást módosítom, a többi marad. Mondjuk, nekem mindegy, hogy hogy, csak minden körülmények között jöjjön meg az üzenet, különben repül, akármilyen új is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest