- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
ki milyen telefont ajánlana ?
mostani telefonom Huawei p40 pro de nem használom ki ezért váltanék
árban pedig max 140-160 keresnék használtan, vagy újat hazai garisat (huaweit és samsungot és apple nem szeretnék)
jó kamera
min 6/128 gb
itt hardverapron
nem játszok rajta nem feltétel a csúcshardver
max 6.6 inch amoledes nem feltétel a magasabb hz s
gondolkodtam a redmi note 10 pro is de félek nagy visszalépés lenne vagy ami nemsokára jönne poco f3 on is, ezért kérek ötletet tanácsot amit előre is köszönök. -
sniper112
aktív tag
válasz Viktor0610 #160832 üzenetére
értem köszönöm nektek.
-
sniper112
aktív tag
válasz #40993792 #160951 üzenetére
értem, elnézést kérek a rossz információ közlésért mindenkitől,( én régebben voltam tkomos) és én amit olvastam a neten ott azt írták hogy független telókat árulnak és én is így tapasztaltam mivel telenor-os vagyok független telót kaptam mind apple és androidos telefonnál is igaz az utóbbik dual simesek ( az elmúlt két évben vásároltam mind 2 félét iphone 6s, iphone se,honor 20, p30 lite),jelenleg huawei p40 pro m dual simes van ami telekomos vásárlás de ez is gyári független szoftver van rajta és tökéletesen üzemel telenor simmel.
-
sniper112
aktív tag
válasz CartmanLand0 #161331 üzenetére
Szerintem iPhone 12 pro Max az elég támogatott szoftver oldalról másrészt jól tartják az árukat, Samsung most jó telefont rakott össze de sajnos hamar értéküket veszítik, hiába írja hogy 4 évig ígérik rá a frissítést, 120hz szép és gördülékeny de csak játékoknál és oldal görgetés és animációnál van előnye,minden más 60 hz megy.
-
sniper112
aktív tag
válasz yuing #161391 üzenetére
én is azt várom főleg ha bekerül szolgáltatóiba akkor szerintem ütős lesz eddig elég meggyőző a tudása és van ip védelem is meg minden ami a csúcsokba van és eddig hiányzott, csak a nagyobb kijelző ami szokás kérdése és a nehezebb súly , meg a nagy kamera kitüremkedés ami kevésbé teszi vonzóvá .
-
sniper112
aktív tag
nem olyan rosszak a miuik de még nem kiforrottak mint a samsung ui vagy a oneplus uik
én is több fórumban vagyok és nem mindig írják a jót,jelenleg a legstabilabb a oneplus é.
másrészt olvasom itt annó csúcs mate 20 pro meg hasonlókat és mi 10t prot akartok venni? az nem csúcs készülék kamera terén...
én nekem is pedig nagyon tetszenek a xiaomik de még mindig a szoftvertámogatásuktól ódzkodok
én meglátásom szerint xiaomiból én csak redmi olcsót vennék ami jó a hétköznapokra és elfogadom a hiábit az árárért.
csúcsból meg most jelenleg oneplus 9 pro vagy s21 ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs