Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sörike
tag
Bónusz kérdés:
Megéri Gearbestről vagy Banggoodról rendelni, vagy inkább xiaomi.hu?
Gearbesten 77.000Ft a Mi 9 SE, xiaomi.hu-n 100.000Ft, viszont itt ugye 2 év gari is van. Esetleg tudtok belföldi olcsó webshopot? -
Dinter
addikt
Sziasztok! Van olyan bolt eustock helyett, ahol hasonlóan olcsón lehet vásárolni?
-
Sörike
tag
válasz
Gömbike #140890 üzenetére
Igen sajnos ezzel tisztában vagyok, de már nagyon gyenge az akksi, a némító gomb is szarakodik, meg a jobb felső sarkában egy kis repedés is van, szóval muszáj túladnom rajta. Használtba meg most nem nagyon akarok belenyúlni, inkább egy “kicsit” gyengébb, de új. Főleg a keskeny káva miatt, nagyon bejön ez az új design.
-
Sörike
tag
Sziasztok! Keresem iPhone 7em androidos utódját.
Árban olyan 60-70ezer, ha nagyon muszáj 80ezerig tudok menni.
Ami fontos:
Kamera ami mind fotó mind videó téren erős.
Relative nagy akksi, ez miatt adtam el az almát.
Gyors töltés.Amit eddig találtam az a Redmi Note 7 volt, de elvileg a kamerája gyenge 1080p60ba amit nagyon sajnálok.
Samsung A40el szemezgettem még, illetve Honor Play-vel.
Ti melyiket ajánlanátok? -
törölt tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tippe, hol lehet raktárkészleten (és személyesen átvehető) Xiaomi Mi 9 SE KÉK (64/128GB mindegy) ?! Küzdök a problémával rendesen, hétvégére nagyon kéne már telefon, mert hogy nincs
Válaszokat előre is köszönöm!
-
goom
senior tag
válasz
Crucio #140880 üzenetére
Javaslom, ezt nézd át - és döntsd el, a különbségek közül számodra melyik előny, melyik hátrány.
Nem mindig és nem mindenkinek ugyanaz... kapásból ott a méret, például. -
Crucio
aktív tag
Új telefon vásárlása előtt állok, a Mi 9SE volt a kiszemelt, de a Mi 8 ugyanolyan árban megy. Van a Mi9SE-nek bármi előnye a Mi8-cal szemben?
-
kekedi
senior tag
válasz
Ukeve #140877 üzenetére
Az A70-ről tudok nyilatkozni. Asszony vett olyat. Az akku brutál. Bár csak az első töltés volt de 2 napos készenlét mellet 6 órás SOT-ot csinált+1 óra telefonálást. És ez csak jobb lesz később amint beáll.
A fotók rendben vannak. A gyorsaság is is jó. A kijelző valóban szép.
(egyedül a töltő volt szokatlan nekem. Az adapterbe is Type-C van, ergo egy C to C kábelt kapsz. Szóval érdemes beszerezni egy sima USB to Type-C kábelt ha a PC.n nincs Type C) -
Ukeve
tag
Sziasztok!
Galaxy A70 és Mi9 SE közül melyik készüléket választanátok? Érdemi különbség a kijelző és az akkumulátor méretben van, de nemrég tapogattam egy A70-t és kényelmesen elfért a kezemben. Az üzemidő meg lehet annyival nagyobb a Samsung esetében, hogy megérje azt választani? A felhasználás teljesen átlagos lenne.
Köszi előre is a segítséget!
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Cserélném a P9 telefonom.
Ezek jönnének szóba most:Huawei P 30 lite
Huawei P30
Huawei P20 proMelyik ami jobb képet csinál majd a P9-nél?
A kijelző fajtái között is vannak különbségek,melyik a bevált szebb képernyő?
Üdv: feri 1
-
Skillet
addikt
válasz
discrate #140869 üzenetére
A redmi 7 nagy, de én tuti azt venném. Nem rossz a redmi 6, nekem is az van, de asszonynak most vettem redmi 7-et. Brutál. Sokkal jobb képeket csinál, gorilla glass, újabb. Kékben tetszik asszonynak. Piros is van elvileg, de én nem találtam sehol.
Redmi 6A-t inkább kihagynám.Eldöntetett
Dupla. Sorry. -
Skillet
addikt
válasz
discrate #140869 üzenetére
A redmi 7 nagy, de én tuti azt venném. Nem rossz a redmi 6, nekem is az van, de asszonynak most vettem redmi 7-et. Brutál. Sokkal jobb képeket csinál, gorilla glass, újabb. Kékben tetszik asszonynak. Piros is van elvileg, de én nem találtam sehol.
Redmi 6A-t inkább kihagynám. -
discrate
aktív tag
Sziasztok,
40-es nőnek kellene mobil sürgősen, mert az előző behalt. Csak alapokra használja (telefon, messenger, pár kép), semmi extra.
Ami fontos:
- olcsó legyen, max 45 khuf; bírjon ki 2 évet
- csak új, lehetőleg nőies szín (arany, rosegold stb; ne fekete)
- minél kisebb, 5 col környéke (ahogy néztem alig van kis méretű)
- nem szolgáltatói, függetlenRedmi 6a-t néztem ki, ennél jobb alternatívát tudtok ajánlani ár/érték arányban? Nem ismerem, ez megbízható készülék? Támogatás?
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140862 üzenetére
Én is viszonylag nagy telefont használok(S9) de pontosan a kéz méret miatt nem cserélném le kisebbre
-
Trailblazer
veterán
válasz
bizonytalan #140862 üzenetére
Inkább az igényünk a tartalomfogyasztásra.
-
Ájvé
veterán
válasz
bizonytalan #140860 üzenetére
Hát olyan kicsit senki. Sony XZ2 esetleg bár egyik se hivatalos forrás (bolti garancia), ennél már csak nagyobb van (145x70 körüliek még akadnak, Mi A2 Lite, Mi 9SE, Samsung A40 nagyjából).
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140860 üzenetére
nem nagyon
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140858 üzenetére
A50 jó választás
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140856 üzenetére
g6 akár még jó választás is lehet
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140854 üzenetére
A8at ne vegyél már
-
bizonytalan
tag
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
140-150e körül vennèk telefont. Fontos a jó kamera ès kijelző illetve a megbízhatóság(2 èvre tervezem) Xiaomi Mi9-et nèztem ki magamnak, először az akku elrettentett de aztán teszteket nèzve nem olyan rossz. Kèrdès hogy van-e esteleg jobb választás nála hasonló specifikációval ès árral? Illetve hol èrdemes megvenni? Kingtel ad rá kèt èv garit de az bolti garancia nem pedig hivatalos, estleg ebből kèsőbb lehet baj? -
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140845 üzenetére
Mennyi lenne rá a keret?
-
kekedi
senior tag
válasz
bizonytalan #140845 üzenetére
Szia.
A LUMIA azért rendelkezik nem kicsi kávával. Bár az tény, nem nagy telefon. A mai telefonoknak meg már alig van kávája.
Ellenben ha jó kamerát akarsz (bár ha meg nem sértelek, ettől már csak jobbat találsz), akkor azt nem ekkora méretben fogod megtalálni.Itt egy link. Bele tettem a LUMIA-t valamint egy Samsung A40-et, valamint egy S10e (ennek jó a kamerája és még nem túl nagy). Össze tudod hasonlítani a méreteket.
[link] -
bizonytalan
tag
Üdv mindenkinek. Lumia 930-ról milyen készülékre lehet érdemes váltani, ha 5"-nál nem szeretnék nagyobbat és a kamera minősége fontos szempont? Nem nagyon találtam ilyet a jelenlegi felhozatalból...
Köszi.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Új telefont vennék: Samsung A70 (60e) vagy Mate 20 Lite (50e).
Második telefonnak használnám. 2 ország SIM-vel lenne használva. Az üzemidő fontos, valamint a gyors, pörögös rendszer. Gyorstöltés és ha lehet vezetéknélküli töltés legyen.
Melyiket ajánljátok?
-
Ájvé
veterán
válasz
juve600 #140840 üzenetére
De nem hivatalos ha jól sejtem, nyugati országokban van hivatalosan Pixel csak.
xyzikeee:
Én Redmi Note 7-et venném ennyiért. Huaweit pedig most nem vennék, várd meg még legalább hogy mi lesz a sorsa. -
xyzikeee
aktív tag
válasz
hitman77 #140841 üzenetére
Sziasztok!
60-70 ezer körül maximum, mely telefon(ok) számítanak jó választásnak?
Használat:
Általános, telefon, sms
Netezés
Néha fényképezés
Fontos a megbízhatóság, időtállóság (nem 1 évre lenne véve)
Méret: 5-6 col maxSamsung A40-t néztem
Márka: Samsung, Huawei
Köszi előre is!
-
Ájvé
veterán
válasz
juve600 #140837 üzenetére
Magyarul használt az is, még ha csak kicsit. Hát ezt neked kell eldönteni, Mi 8 jobb hardveresen (845 vs 835), kamera a 2XL előnye meg az üzemidő, ip védelem ha számít. Újonnan is drágább a 2XL, ha van rá legalább 1 év garancia még akkor szerintem megfontolandó, de amúgy én nem fizetnék ennyit rá.
hitman77:
Mindkettő jobb nála, Redmi Note 7 jobb választás szerintem, főleg a Huawei jelenlegi helyzete miatt is. -
Ájvé
veterán
válasz
juve600 #140834 üzenetére
Egy használt Pixel 2 XL-ért rá kell fizetned a Mi 8-ra? Vagy lehet rosszul értelmezem.
Én nem tenném, de drágább a Pixel 2 XL az biztos.hitman77:
Mi A2 Lite vagy Redmi 6 esetleg, Redmi 7 jobb lenne, de az jóval nagyobb már. Nagyon sok választás nincsen ilyen megkötésekkel, korábban említett A40 még. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Fiamnak szeretnék venni egy telefont, mert a mostani kezdi megadni magát (iPhone 5s). 10 éves és leginkább a barátaival és velünk tartja a kapcsolatot és játszik, videót néz rajta. Ennek megfelelően jó lenne ha nem törne darabokra egy-egy leejtéskor.
- Árkategória. - max 60eFt
- Használt vagy új? - lehet bármelyik.
- Hol vennéd meg? - Függetlenül, boltban nem szolgáltatótól vagy a használtat, akár aprón
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - olyan 2 évre, nem a legjobb a cél, de ha tartós (nem törik össze ha leesik az előny)
- Mire használnád? - alapjátékok, Messenger, képek, videók nézegetése
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5 col körül.Köszönöm
-
maczera
aktív tag
válasz
Trailblazer #140822 üzenetére
Használd egészséggel!
-
han_lev
senior tag
válasz
Trailblazer #140822 üzenetére
Jó választás!
-
Ájvé
veterán
válasz
Ermac #140823 üzenetére
Az összes szolgáltató használja a B20-at Angliába, de ha nagy városba vagy akkor nem valószínű hogy gondod lesz ez miatt. Minden esetre szerintem nem éri meg a Redmi Note 7 Pro a simával szemben, de te tudod.
juve600:
Van Pixel 3a XL is már, elég jó hardverrel és szerintem olcsóbb mint a 2 XL. Ha nem tetszik a MIUI akkor nincsen pro és kontra, ez van, cserélj és kész. -
juve600
nagyúr
üdv
Mi8-at cserélném le Pixel2XL-re,nem bírom megszokni a miui-t, pro-kontra érvek kellenének a csere mellett illetve ellen -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #140811 üzenetére
Nos, Poco lett használtan. Elégedett vagyok vele.
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Megéri még Samsung Galaxy S8-at venni? A Telenornál most 125.000 Ft. Mennyivel rosszabb az S9-nél és meddig kap még frissítéseket? -
maczera
aktív tag
válasz
Trailblazer #140804 üzenetére
Amit használtan 65 k-ért megkapsz azt én nem venném meg, mert nagy valószínűséggel leharcol/buherált/külföldről rendelt/garancia nélküli készülék (nem kívánt törlendő). De a döntés a tied, természetesen...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Trailblazer #140801 üzenetére
Írtam privátot
-
han_lev
senior tag
válasz
Trailblazer #140804 üzenetére
Csak ajánlani tudom.
A barátom nagyon meg van vele elégedve.
Ha NFC-t nem használsz - úgy tudom nincs benne, de Rrdmiben sincs..?? - akkor semmi sem fog hiányozni, viszont lesz egy PISZOK GYOR csúcstelód.. -
Trailblazer
veterán
válasz
Viktor0610 #140805 üzenetére
Tudom, láttam.
-
válasz
Trailblazer #140801 üzenetére
A Redmi Note 7 pont annyi.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Viktor0610 #140800 üzenetére
Ezt még meg kell rágni. 65 pénzem lesz a történetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest