- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Billentyűzet gondom van
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Helló!
Új telefont vennék, és nagyjából kettőre szűkítettem a lehetőségeimet: Mate 10 Lite és Redmi Note 5. Kb. ez az árkategória (75 ezer max), amiben keresek. Általános okostelefonos dolgok, net, youtube, facebook, és jó (jobb) kamera. Ez a kettő mindenben megfelel, főleg a Mate 10 Lite felé húz a szívem, de egyikben sincs nfc. Ugyan nem dealbreaker, de van valamilyen alternatíva más gyártóknál?
Hangban milyenek ezek az új telefonok? Egy Lenovo A7000-rem van, abban a Dolby Atmos nagyon jó "hangeffektet" csinál, kevésbé lesz tőle vékony dobozhangja (a kihangosítóval babrál valamit?). Videók nézésénél, youtube-ozásnál jön jól. Jó lenne, ha nem cerkahangja lenne, akármit is veszek.
-
Ájvé
veterán
válasz
mokus18 #132448 üzenetére
Hát az érdekes, lehet már kifutó volt a P8 Lite és kevesebbet vállaltak rá? Mondjuk ez se lenne kifogás.
Igen ezek is lényeges szempontok lehetnek, ezért írtam hogy akkor inkább Firstphone legyen amiről sok pozitív visszajelzés van már, elég nagy hálózattal is rendelkezik majdnem országos már, szóval jobb mint egy kis gsm bolt Pesten. -
mokus18
tag
Huawei P8 Lite-ot, a UPC nél vettem, anno... 1 év garanciával adták... és pedig 2 év van rajta.
Nagyjából, amit leírtál teljesen helyt álló...
nem feltétlen volt az ár a tényező, de közrejátszott, nem tagadom.
A személyes átvétel, ott tudok kérdezni, akár garanciáról, akár minden másról, és még mindig eltudok előle állni, h megvegyem, nem ? -
Chesterfield
őstag
Huawei telefonokat melyik webshopból érdemes megvenni, ahol nem lesz gond a garoztatással?
-
Ájvé
veterán
válasz
athka #132443 üzenetére
Olvasd el árukeresőn a véleményeket az üzletről, elég hullámzó az értékelése, 1 év gyári garancia + 1 év teljes körű forgalmazói szoftveres vagy feláras 2 év teljes körű? Ez minden csak nem gyári garancia, nézz meg egy Huaweit itt ugyan ez van írva, pedig arra alapból 2 év gyári garancia van, szóval kamu az egész. Gombamód vannak ilyen üzletek, Firstphone nem tudom mennyivel jobb én eredetileg nem azt ajánlottam, de ők legalább megbízható bolt értékelést megkapták már 1300 értékeléssel amiből 93% 5 csillagos, szóval inkább ebben bíznék.
Eustockot ajánlottam amúgy, de sokallta szerintem az árát, pedig ott legalább biztos rendes garancia van. Két rossz közül pedig szerintem a Firstphone a kisebbik rossz. -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valamit ajánlani Honor 8 helyett? Szeretném lecserélni, de semmi értelmes alternatívát nem találok.
A szempontok sorrende:
1. 3 slotos tálcát
2. kamera legyen jó (a kategóriában)
3. jack aljzat
4. nagyobb akksi a mostaninál (3000 mAh)Amiket kinéztem:
- MI A2 Lite
- Asus Zenfone Max M1 Pro (amiről nemrég volt teszt)
- Honor 8XZenehallgatás, fotó és csak net és chat. Játék nyista.
Ezek közül gondoltam valamelyiket, de az A2 Lite procija gyengébb szerintem a Kirin 950-től, Asus 5Ghz wifi hiánya, Honor 8X meg még ismeretlen.
Szeretnék váltani, de ha azt mondjátok, hogy most semmi jobb nincs a piacon, akkor leülök a seggemre és várok.Válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
mokus18
tag
nem írtam, nem foglalkoztatott a dolog eddig.
még nem volt nagy készülékem, alcatel one touch/sony xperia z után, a huawei p8 lite szokatlan volt, de megszoktam.
... de a jobb érdekében, beáldozok.
és mit szólsz ehhez a helyhez?
http://firstphone.hu/hu-hu/stores/
http://firstphone.hu/hu-hu/category/product/290764020309401785/ -
mokus18
tag
-
mokus18
tag
köszönöm az információt a szervizelésről.
én pont a másik felé hajlok...
http://gsmpalota.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB-Dual-Sim-Magyar-nyelvvelo#page_artdet_tabs -
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
100000Ft körül keresnék új független telefont, ami jó lenne ha ezeknek a feltételeknek megfelelne:
-1080p@60FPS videó a hátsó kamerával
-3000mAh aksi
-Legyen benne legalább 6xx-es Snapdragon szintű proci (Huawei tablet Snapdragon 425-tel iszonyat lassú...)
-Jackdugó és NFC erős pluszpont - de meg tudok lenni nélkülük
-HearthStone, Lineage 2, meg pár ARPG-szerű játékkal játszanék - azért lehetőleg bírja ezeket valamennyireAmit meg rühellek:
-Ha melegszik a telefon
-Ha csak 1 évig kap frissítést, aztán meg biztonsági csomagot se - tudom nincs semmi kőbe vésve, de ti azért itt csak ráláttok, hogy melyik gyártó mennyire igyekszik frissítések terénAmiket néztem:
PocoPhone, P20 lite, Honor 8X (ezt csak képen)
Van valami bestbuy ami elkerülte a figyelmem?
-
Norbancs
tag
válasz
#20749568 #132427 üzenetére
Már nem csak függetlent árulhatnak?
Amúgy igen, független. 60 ezer Ft alatt nézelődök - de nyilván minél kisebb az ár annál jobban örülnék.Csak elírtad és A2 Lite-ra gondoltál vagy egy harmadik opció amit nem írtam?
Amúgy nálam a minél kisebb képernyő de modern belső a lényeg. Az ilyen 5,8 vagy 6 col és afeletti méreteket kerülném. Alapból 5 körül szerettem volna de nem túl nagy a kínálat...
Zenehallgatás és egy kis játék, kamera nem fontos szempont.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Huawei P Smart telefont néztem ki magamnak, ebben az árkategóriában van olyan telefon, ami jobban megérné?
köszönöm
-
Norbancs
tag
Sziasztok!
Korábban már kértem a véleményetek kompakt telefonnal kapcsolatban, akkor a Xiaomi Mi A2 Lite merült fel.
Közben képbe került a Huawei P Smart is, T-s, 41-42 ezer Ft-ba kerülne.
Szerintetek melyik érné meg jobban? Teljesítményben melyik a jobb?
-
Ájvé
veterán
-
pit stop
addikt
-
Ájvé
veterán
válasz
Joker88 #132419 üzenetére
Meizu M6 Note nem lenne rossz, te már így is ismered. Előttem írt Redmi Note 5 is jó választás, ebben jobb a hardver és a kamera is, akku időben is nagyon jó. Mi A2 Lite is szóba jöhet még, bár gyengébb hardver téren, viszont stock droid van rajta ami 2 évig támogatott, kamera téren mondjuk nem olyan jó, RN5 jobb nála.
-
Joker88
őstag
hát kb 50 max 60.000 Ft lenne a keret rá, azért ne hagyja cserben fotós téren az új tulajt. / nem művészi fotókat kellene elkészítenie, de azért vállalható minőségű fotókat csattintson, akár fácséra,twitterre. /
olyan 5,2" -tól felfele nézeget az új,leendő tulaj.(nekem Meizu M6 Note-om van,az kb méret neki . )
30 éves srácnak kellene, szülinapra.. Egy 5 éves telefont, valami Doogee-t vált le (akku egyenlő a nullával )
az én tapasztalataimból indulva, a 3 GB RAM, illetve a minimum 32GB tárhely alap..
hirtelen kb ennyi.
-
Joker88
őstag
2018-ban, vagyis fél lábbal 2019-ben , melyiket érdemesebb preferálni ? az 1280*720 -as felbontást, vagy 1920*1080-at ? Mindkettő egy 5,5"-os telefonon lenne, IPS kijelzővel.
Illetve, 1 vagy 2 kamera / 13 MPx , vs 12+5 MPx /
-
-
pilu85
őstag
Hali. Samu s9 vagy Huawei p20. 150 van 120 ezer. Szerintetek melyik a jobb a mindennapokra? De volna Samsung s8 plusz is 125 ért. Közel ugyanannyi volna a gari is rájuk
-
Ájvé
veterán
válasz
#LittleG #132401 üzenetére
Ennyiért semmi nincs ami használható lenne. Legközelebb ehhez a Nokia 1 lenne, ez is elég sok kompromisszummal jár, de azért használható. 27-30 körül van ára. 36-ért van viszont Meizu M6 Note ami mondjuk nagy, de legalább tudásra nem lehet rá panasz. Ilyen méretben nincs már telefon (Android esetén biztosan, talán 1-2 kivétel van de az meg nem biztos hogy használható).
Neked egyébként lehet nem is okostelefon kellene ilyen felhasználás mellett. -
#LittleG
csendes tag
Sziasztok!
Milyen jellegű okostelefont tudnátok ajánlani nekem?
Leginkább alap felhasználásra szeretném (telefonálás, sms, reggeli ébresztő, naptár, stb... tehát játékra, vagy komolyabb dolgokra nem kellene).
Ami viszont ezen felül egy fontos igény lenne, az az, hogy tartós legyen. Gondolok itt arra, hogy az akkumulátora sokáig bírja, továbbá maga a készülék (minőségileg) ne legyen rossz, ne menjen tönkre a garancia lejárta után 2 nappal. Tehát a fő cél az, hogy ne tudjon sokat, de azt nagyon jól
További igény még, hogy kicsi (kompakt) telefon legyen (pl: 3.5 " méretű kb.) , irtózom a nagyképernyős telefonoktól.
A leendő telefon egy Vodafone Smart Mini-t váltana le, kb. valami hasonló tudású telefonban gondolkozok (persze ma már nyilván ennél sokkal jobbakat lehet kapni ebben az árkategóriában).
Árkeret: 15.000 - 20.000 Ft (ez csak irányadó, nem tudom, hogy milyen árakban lehet ezeket kapni, de bízom benne, hogy a "csak alaptudás" miatt lehet kapni ilyen olcsón is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest