Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Na az álomból valóság lett, ha még valaki nem tudná (amit kétlek), készül a Medal of Honor Airborne, külön köszönet Dilikutyának hogy nyitott nekije topicot, bár én akartam az uj részhez nyitni, mind1
.
íme a valósnak igérkező listám 2006-'07-re:
1.Moh Airborne
2.Splinter Cell Double Agent
3.(nincs egyenlőre)
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
A heroesnak nagy esélye van, hogy megnyerje a 2006-os legjobb játéka címet.Csak már jönne ke egy demo
-
muxi-muxi
senior tag
Remélem ínyencfalat lesz Crytek új cucca...
-
P.Dude
őstag
válasz
.:Kristian:. #480 üzenetére
Szinte alig van valami a honlapon
-
Slayer Valor
őstag
mittoménmilyen gamek közül Medievil 2 : Total War!!!
Csodálatos grafika meg minden
Érdemes utánanézuni milyen lesz.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #477 üzenetére
Most ennyi erővel és is kérdezhetném, hogy a CoD 2-ben mi a jó? Mész előre is lősz..? Húha nagy dolog a 3 éves uncsitesóm is megtudja..én el tudok vele játszani, úgy mint rajtam kivül x millió ember a világon..én nem kérdeztem meg 1x sem, hogy mit szeretsz a CoD-ban vagy az SA-ban..egyszerű, ízlések és pofonok..férreértés ne essék senkit nem akarok megbántani..ez a véleményem.
-
addikt
Driver: Parallel Lines honlap
Az Atari beindította a Driver: Parallel Lines hivatalos weboldalát [link]. A gengszteres játéksorozat negyedik tagjának honlapja egyelőre csak néhány képpel, videóval és történeti információval kecsegtet, de ezeket már amúgy is ismerjük. A márciusi megjelenés pedig már egyre közelebb van. Talán túl tudja szárnyalni az előző rész sikereit... -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
SPDeluxe1.0 #477 üzenetére
Na a Sims 2 a másik gagyi.
Ufóbébi vagy mi a franc is van benne.
Ekkora szar gamet még nem láttam!
-
viizo
tag
-= Red Alert 3 =-
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #476 üzenetére
OFF/
Mit lehet ezen a gammán szeretni?Most ezt mindenféle rosszindulat vagy kötekedés nélkül kérdezem,mert látom,hogy a jenkiknél töretlen népszerűségnek örvend.
Ugyan én csak a Sims2-t probáltam mindenféle kiegészítő nélkül,de sztem tömény érthetelenség volt az egészEgyszerűen mi ebben a ráció,vagy az értelem?Ezt írd le néhány szóban,pls!
-
asimov
aktív tag
Erősen in development, de ha kész lesz én biztos kipróbálom.
Star Trek Online!
Ebben a percben tudtam meg, hogy készítik, és máris jobban várom mint a Hellgate Londont... -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
.:Kristian:. #467 üzenetére
Én nem leszek rá kíváncsi.
Mindíg ugyanaz van benne csak az egyikbe nyaralnak a másikba meg mást csináltak,szóval csak max a grafika fog változni meg néhány effekt.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0 #469 üzenetére
Nem is fog kijönni pc-re.Més medal lesz van is topikja.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Én úgy tudom,hogy a European Assault csak gammakonzolra jön,a PC verzió kimarad.Remélem mégis kidobják,van erről valami hír?Nagy cumi lenne,ha pont az Európai színtéren nem nyomulhatnék egy kiadósat a friccek ellen,természetesen az örök nyertes bőrnyakú szövetségeseinkkel.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #467 üzenetére
Érdekes pletyka kapott szárnyra az utóbbi napokban: Bizonyos oldalak olyan szinten tényként várják a Sims-sorozat - minden bizonnyal most emberek milliói figyelnek lélegzetvisszafolytva... - HARMADIK epizódját, mintha már be lett volna jelentve. Hozzáteszem, egyenlőre ilyesmiről nem esett szó, de ha az EA ilyen ''hamar'' hozzálátott a milliók barátnőjét és édesanyját rabulejtő program folytatásához, akkor pénzt akarnak, méghozzá sokat. És ettől a címtől bizony meg is kaphatják. Hogy mi mit fűznénk hozzá? Semmi velőset. Maximum annyit, hogy mostantól három játék és küldetéslemezei helyezkednek majd el a toplistán, egy azon címmel.
Ez a PC gurun van. -
Bencus88
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #464 üzenetére
Sztem ez csak pletyka.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
BlueSkyBoy #454 üzenetére
Stratégiai játékban szerintem is a Heroes 5 fogja vinni a pálmát!
Csak a Heroes 5-nél sztem nem lessz jó a 3D.
-
P.Dude
őstag
Mi annak a gamenek a neve ami voltswagennel kezdődik?
-
BlueSkyBoy
tag
Nem tudom hogy volt e már ide írva én még nem láttam hamarosan kiadják a FIFA Street 2 ő is remélem jobb lesz mint az egy
-
BlueSkyBoy
tag
Sztem nem vagy eltévedve ezt a cikket most találtam
''A Far Cry készítői vadi új projecten dolgoznak, mely az immáron DirectX 10-et támogató CryEngine 2 alapjaira épül. A Crysis névre keresztelt új anyag még idén megjelenik!
A Crysis-ben ismét egzotikus helyszíneken kell majd harcolnunk, lesz benne nappal-éjszaka váltakozás, lerombolható és teljesen interaktív környezet, valós idejű árnyékolás, több mint 10 óra játékidő és az új DirectX-nek köszönhetően még fejlettebb pixel shader.,, -
BlueSkyBoy
tag
Most olvastam hogy a jövöhéten jelenik meg ez a két játék PC-re:
GT Legends
Playboy: The Mansion - Party Pack -
Frigo
őstag
Kicsit el vagytok tévedve a Crytek új játéka nem az FC2 hanem a Crysis ,itt vannak róla újságszkenek a német Gamestarból:
[link] -
Bencus88
nagyúr
válasz
BlueSkyBoy #451 üzenetére
Ja csak nem tom megnyitni azt a videót ahoz mit kell letölteni?
-
Bencus88
nagyúr
Brutális gépet kell összeállítani majd ha fullon akarnánk nyomni a Dx10-es gamet.Tudod minek örülnék.Egy Dx10-es popnak
-
Xander_T
tag
válasz
.:Kristian:. #445 üzenetére
Ha minden igaz év végére meglesz, bár az még nagyon messze van. Drukkolok a crytek-nek, hogy ez legyen az első dx10-es játék.
-
Exakt
aktív tag
-
Xander_T
tag
Az év legjobb játéka szerintem a FarCry 2 lesz. Ha minden jól megy ez lesz az első dx10-es game. Itt egy hivatalos videó: [link]
-
emery2
tag
Az év legjobb játéka a S.T.A.L.K.E.R. lesz. Már ha egyáltalán megjelenik
-
Waix
tag
Az év legjobb játéka a Medieval 2 : Total War lesz.
-
Kindgrind
aktív tag
[link]
Szerintem ez is egy jó játék lesz ebben az évben!
Kiváncsi leszek ki jön-e Pc-re! -
addikt
A White Bird Production nem tétlenkedik
Benoit Sokal és csapata még be sem fejezte a hamarosan megjelenő Paradise játékot, máris elárulták, hogy még két kalandjátékon is dolgoznak. Az egyik egy kis szigeten játszódó egyszerű, point and click irányítású kalandgamma, a Sinking Island. Ezen a trópusi szigeten egy milliárdos villája található, ahol brutális gyilkkosságok történnek. A mi feladatunk a bűntények felderítése lesz. A másik játék pedig az Aquarica, amely a első híresztelések szerint 3D-s lesz. Tehát van minek örülnünk, a kalandgémek ezéven még biztos nem halnak ki... További részletek várhatóak hamarosan.
Forrás: AdventureGames.hu [link] -
P.Dude
őstag
Parallel Lines 2 részes.
1.Rész New York 1970
egy idő után börtönbe zárnak minket 28 évre!
2.Rész New York 2006
Több mint 100 küldetés
Többé nemkell odamenni az autóval ahová akarunk hanem oda lehet minket teleportálni.
Szal a játék 2 részes.
Első rész 1970
Második rész 2006 -
P.Dude
őstag
[link]
Driver parallel lines videók.Mind futnak! -
P.Dude
őstag
Driver parallel lines trailéhez milyen lejátszó kell?
-
addikt
The Elder Scrolls IV: Oblivion gépigény?
''A minap Landon barátom felhívta a figyelmem az Elder Scrolls IV: Oblivion című RPG hivatalos fórumának egyik hozzászólására, amit nem más publikált, mint egy VXSS néven regelt fejlesztő! Soraiban arról ír, hogy ugyan titokban, de ő segít egy kicsit a fórumozókon és említett néhány dolgot bizonyos melóhelyről, az ő régi gépéről, a játék kipróbálásáról, maximum grafikáról és szaggatásról ugyan, de játszhatóságról. Állítása szerint 1024x768-asnál nagyobb felbontásban játszotta full grafikán a játékot, és ment, szép is volt meg jó is. Ugyan sokszor szaggatott, de ő szentül meg van győződve róla, hogy bizony nem fog ide atomerőmű kelleni a cucc tökéletes futtatásához. Ennek mi csak örülünk, reméljük végre tényleg sikerült optimalizálni!'' -
detroitrw
addikt
én a TIMESHIFT-re adok egy voksot
Már nagyon várom!!! -
dma''
csendes tag
Sztem 99,999999%, hogy a Unreal Tournament 2007 lesz az ev jatekja, de a grafikaja biztos mindent lealaz.
-
addikt
Driver: Parallel Lines
Megérkezett a Driver: Parallel Lines gengszteres akciójáték második animációja, amely igencsak hangulatosra sikeredett. Látványos átvezetők, brutális autós üldözések és verdabarmolások. A játék konzolokra március végén érkezik, remélhetőleg PC-re sem sokkal később.
[link] -
addikt
The Godfather
A tegnapi után érkezett még egy videó a The Godfather című maffiózós akciójátékhoz. Sajnos a megjelenésre még mindig várni kell egy keveset, de március közepe-vége annyira már nincs messze. Ez a mostani animáció karakterünk generálásának rejtelmeibe kalauzol el minket.
[link] -
Kulagép
csendes tag
Hali!
Valaki nem tudba segíteni?
Letőltöttem a KING KONG-ot és a Játékkulcson kivül mindent hozzá.
De nem találok hozzá játékkulcsot
Jó lenne ha valaki tudna benne segíteni.
Előre is köszönöm. -
addikt
Reprobates - újabb cseh kalandok
A N.I.B.I.R.U. és a Black Mirror készítői, a cseh Future Games végre a nevükhöz méltó játékon, a Reprobates (csehül Zatracenci kódnéven fut a dolog) című sci-fi kalandon dolgoznak. A játékról eddig szinte semmi se derült ki, annak ellenére, hogy állítólag még az idén a kezeink közé kaparinthatjuk őkelmét. Sajnos a hivatatlos oldal sem túl informatív egyelőre.
Forrás: AdventureGames.hu[link] -
addikt
2005 legkeresettebb PC-s játékai
Az NPD Group közzétette a 2005-ös évre, illetve az észak-amerikai piacra vonatkozó PC-s játékeladási TOP 10-es listáját. Talán nem meglepő, hogy ki lett az első...No meg a dobogó másik két fokáról is régi ismerőseink köszönnek vissza.
1. World Of Warcraft
2. The Sims 2: University Expansion Pack
3. The Sims 2
4. Guild Wars
5. Roller Coaster Tycoon 3
6. Battlefield 2
7. The Sims 2: Nightlife Expansion Pack
8. Age Of Empires III
9. The Sims Deluxe
10. Call Of Duty 2 -
addikt
Scratches GOLD
Elkészült a német illetőségű Rondomedia kiadó által felügyelt Scratches című első személyű misztikus kalandjáték. A tervek szerint Németországban január 25-én, fransziahonban nem sokkal ezt követően, míg Észak-Amerikában március elején jelenhet meg. Állítólag a lövöldözésen kívül magával ragadó történet is jellemzi, sok-sok rejtvényfejtéssel és találgatással. Ennek egy szeletét egyébként már tavaly kipróbálhattuk, a demó segítségével -
addikt
Reklámok már a 2 Days to Vegasban is
Még a pontos megjelenési dátumát sem tudjuk a 2 Days to Vegas című akció-kalandjátéknak, de azt már igen, hogy lesznek benne reklámokMintha ez manapság már annyira különleges lenne...
A Steel Monkeys megállapodott a Massive Incorporated vállalattal, hogy dinamikus hirdetéseket helyez el a rendszerük a játékban, mely egyébként két teljes napot ölel fel, tele autós üldözésekkel, nem várt fordulatokkal, mely során több nagy amerikai városban is megfordulunk, míg végül kikötünk Las Vegasban.
A Steel Monkeys jelenleg 50 fővel fejleszti a játékot PC-re, PS2-re, Xboxra, és GameCube-ra, de megjelnési dátum egyelőre nem ismert. Rajta kívül még további száz, közeljövőben megjelenő alkotás alkalmazza majd a Massive Network rendszerét, amely lehetővé teszi dinamikus, vagyis változtatható hirdetések megjelenítését játékokban, ezzel is növelve a játékkiadók bevételeit, illetve roncsolva a játékosok idegeit... -
P.Dude
őstag
Hát ez a Sims2 open for business sem lesz valami nagydobás mer az alaphoz hasonlítva hát........
Elmész a boltba vagy te dolgozol ott.
elmész oda vagy tedolgozol ott
Limót árusítól!
Nemis tudom!
Majd meglátjuk csak énlátom úgy most! -
P.Dude
őstag
Kihalott már erről?
[link]
Valami bűnügyi kalandjáték a Fahrenheit.Csak eggyet nemértek.Mért pont Fahrenheit??? -
P.Dude
őstag
Blood Moneyról nincs még valami új heer?
-
addikt
Medieval II: Total War
A méltán híres Total War sorozat új tagjáról rántotta le a leplet a WorthPalying. Az ismét a középkori érában játszodó masszív stratégiából már kép is tekinthető meg, és az oldal szerkesztői azt ígérik még ma meglesz a hivatalos bejelentés is.
KÉPEK
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Bencus88
nagyúr
válasz
BlueSkyBoy #403 üzenetére
Ja a Gamestar az sokkal jobb mint a PC guru.Sokkal tovább tart és nem ugyan azokat a cuccokat tolják fel a dvdre meg nincs a gamestarba minden második oldalon egy hirdetés.
-
Frigo
őstag
The Godfather videó:
[link]
megjelenés :márciusban
Ajánlom mindenki figyelmébe, kellemes kis játék lesz majd ez is. -
Dilikutya
félisten
válasz
Én meg egyiket se, mert ott a Gamestar online
. Nem mintha olyan nagyon játszogatnék, most töröltem le az összes kétes eredetű játékomat, mert csak a helyet foglalták. A tavalyi év összegzése: volt 2 játék, ami jó, azok meg is vannak kevésbé kétes forrásból is
. Bár az igazság az, hogy a GTA: San Andreas-ba is beleuntam. Maradt a Call of Duty 2 nyerőnek.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Ugyan az mind a két újság!
Csak az egyik olcsóbb mint a másik!
-
Kindgrind
aktív tag
Szerintem az év játékai között lesz a Metal Gear solid 4 is!
Vagyis remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest