- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
válasz
Szellem. #12400 üzenetére
Hali!
Nekiálltam egy átfogó tesztelésnek, kb 10-12 fizetős IS lesz tesztelve, max jövő hét elejére közzéteszem majd.
Felraktam ezt a förmedvényt (Gdata IS 2009), hát Plag, ez köszönőviszonyban nincs a 2010-essel.....
Rohadtul fogja a gépet, (eszik memót is de nem annyit mint nálad, ne kérdezd miért), 1 óra 20 perc alatt akarja átnézni a windows könyvtáramat(amit a nod tizen egynehány perc alatt nézett át) szal, megszenvedek vele. Olvastam hogy PC Tools IS is van, na akkor azt is beteszzük a kalapba
A GData után a Pandám tesztelem, szerintem, ezekután felüdülés lesz, hogy milyen "elképesztő" sebességgel fog menni a Pandamaci(mármint a Gdata IS 2009-hez képest)
Hihetetlen. Na mindegy most eltünök, az annó privátba küldött 3 tesztfájlodra is rá kell még szabadítanom(remélem ott is 10 percig tart neki egy átnézése)
Szal majd felbukkonak, csak vár még 10 IS tesztelés!Fire.
UI: Természetesen a Gdata eredményeit még ma elküldöm, hiszen kérted hogy teszteljem..
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest