- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
12-es csaj #36458 üzenetére
Szia! Én is végigjártam a Te dilemmádat, hogy mi is lenne az optimális av. (az elmúlt 2-3 évben hosszabb ideig használtam szinte az összes free vírusirtót, hogy teljes képet lássak róluk + a fejlődésüket) és én is eljutottam az mse-hez. Sajnos az én gépemnek is sok volt a fogyasztása és már csak egy maradt, amit nem nagyon akartam kipróbálni a negatív kritikák miatt: a nod.
Vagy három hónapja használom és pozitívan csalódtam benne. Nem bántja a gépet, nem igaz, hogy bármelyiknél többet beengedne, sőt!, nincsenek frissítési problémái, van webvédelme, a removerjével könnyen és maradéktalanul le lehet szedni, stb.Csak azért írtam, mert régebben írtad, hogy Te is rosszakat hallasz felőle ill. még egy lehetőség, ha az mse neked ill. a gépednek nem lenne jó. Én a helyedben megvárnám a 2-es mse-t.
-
Pano
addikt
válasz
12-es csaj #36458 üzenetére
S mire is kell neked a webvédelem?
Annyi a különbség, hogy nem akkor kezdi el átvizsgálni a letöltött fájlt, amikor a böngésző elkezdi cachelni, hanem akkor riaszt, amikor a letöltés elér 100%-ig. Ennyi.Az ilyen HTMl script cuccok meg úgy működnek, hogy nem eleve a script a vírus, hanem a fájl, amit ez a script a háttérben letölt, azt meg eleve fogja. Annyi a titka az ingyenes Avirának, hogy a guardot be kell állítani minden fájlt ellenőrzésre és tömörített fájlok ellenőrzésére.
A frissítést meg úgy kell megoldani, hogy az ütemezett feladatokhoz benyomsz pár frissítési feladatot, amit mondjuk minden nap 12 órakor, 15 órakor (s így tovább) végrehajt és így nem lesz "3 napos frissítés" szindróma, hanem minden második órába lecsekkolja az adatbázist.
Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged