Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• eurolac

senior tag

válasz 12-es csaj #36458 üzenetére

Szia! Én is végigjártam a Te dilemmádat, hogy mi is lenne az optimális av. (az elmúlt 2-3 évben hosszabb ideig használtam szinte az összes free vírusirtót, hogy teljes képet lássak róluk + a fejlődésüket) és én is eljutottam az mse-hez. Sajnos az én gépemnek is sok volt a fogyasztása és már csak egy maradt, amit nem nagyon akartam kipróbálni a negatív kritikák miatt: a nod.
    Vagy három hónapja használom és pozitívan csalódtam benne. Nem bántja a gépet, nem igaz, hogy bármelyiknél többet beengedne, sőt!, nincsenek frissítési problémái, van webvédelme, a removerjével könnyen és maradéktalanul le lehet szedni, stb.

Csak azért írtam, mert régebben írtad, hogy Te is rosszakat hallasz felőle ill. még egy lehetőség, ha az mse neked ill. a gépednek nem lenne jó. Én a helyedben megvárnám a 2-es mse-t.

• Pano

addikt

válasz 12-es csaj #36458 üzenetére

S mire is kell neked a webvédelem?:))
    Annyi a különbség, hogy nem akkor kezdi el átvizsgálni a letöltött fájlt, amikor a böngésző elkezdi cachelni, hanem akkor riaszt, amikor a letöltés elér 100%-ig. Ennyi.

Az ilyen HTMl script cuccok meg úgy működnek, hogy nem eleve a script a vírus, hanem a fájl, amit ez a script a háttérben letölt, azt meg eleve fogja. Annyi a titka az ingyenes Avirának, hogy a guardot be kell állítani minden fájlt ellenőrzésre és tömörített fájlok ellenőrzésére.

A frissítést meg úgy kell megoldani, hogy az ütemezett feladatokhoz benyomsz pár frissítési feladatot, amit mondjuk minden nap 12 órakor, 15 órakor (s így tovább) végrehajt és így nem lesz "3 napos frissítés" szindróma, hanem minden második órába lecsekkolja az adatbázist.

Aktív témák