Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
12-es csaj #36458 üzenetére
Szia! Én is végigjártam a Te dilemmádat, hogy mi is lenne az optimális av. (az elmúlt 2-3 évben hosszabb ideig használtam szinte az összes free vírusirtót, hogy teljes képet lássak róluk + a fejlődésüket) és én is eljutottam az mse-hez. Sajnos az én gépemnek is sok volt a fogyasztása és már csak egy maradt, amit nem nagyon akartam kipróbálni a negatív kritikák miatt: a nod.
Vagy három hónapja használom és pozitívan csalódtam benne. Nem bántja a gépet, nem igaz, hogy bármelyiknél többet beengedne, sőt!, nincsenek frissítési problémái, van webvédelme, a removerjével könnyen és maradéktalanul le lehet szedni, stb.Csak azért írtam, mert régebben írtad, hogy Te is rosszakat hallasz felőle ill. még egy lehetőség, ha az mse neked ill. a gépednek nem lenne jó. Én a helyedben megvárnám a 2-es mse-t.
-
Pano
addikt
válasz
12-es csaj #36458 üzenetére
S mire is kell neked a webvédelem?
Annyi a különbség, hogy nem akkor kezdi el átvizsgálni a letöltött fájlt, amikor a böngésző elkezdi cachelni, hanem akkor riaszt, amikor a letöltés elér 100%-ig. Ennyi.Az ilyen HTMl script cuccok meg úgy működnek, hogy nem eleve a script a vírus, hanem a fájl, amit ez a script a háttérben letölt, azt meg eleve fogja. Annyi a titka az ingyenes Avirának, hogy a guardot be kell állítani minden fájlt ellenőrzésre és tömörített fájlok ellenőrzésére.
A frissítést meg úgy kell megoldani, hogy az ütemezett feladatokhoz benyomsz pár frissítési feladatot, amit mondjuk minden nap 12 órakor, 15 órakor (s így tovább) végrehajt és így nem lesz "3 napos frissítés" szindróma, hanem minden második órába lecsekkolja az adatbázist.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anime filmek és sorozatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Opel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest