Új hozzászólás Aktív témák
-
-
the22
csendes tag
''They are removing SRS and adding DNSe. They have Samsung audio chips in the M6, and Samsung DNSe will work better with the hardware, according to Meizu. I just leave it off, anyway, so it doesn't matter what they have''
Én is úgy tudom,hogy philios hangchip van benne,de az angol fórumon egy gyerek mást írt.Végűl is a lényeg az,hogy ha kivették az SRS-t,akkor ez a DNSe remélhetőleg hasonlót produkál!Különben mi értelme lett volna kivenni????(költői kérdés) -
<Adamsky>
nagyúr
''Eddig is volt szünet lehetőség felvétel közben!!!''
Nem is azt mondtam, hogy felvétel közben, hanem, hogy ha rádióhallgatás közben megnyomod a Play/Pause gombot, akkor -- valószínű -- teljesen lehalkítja a készüléket.
A FLAC-et akkor már nem írnám le még 1x...
Ilyen fájlt WAV-ból vagy közvetlenül az audio-CD-ről érdemes készíteni. Itt [link] találsz fenn mindenféle FLAC encoder-t, de használhatod a kedvenc grabber progidat is, ha képes kezelni külső (*.exe) vagy belső (*.dll) tömörítőt.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
Support for FLAC: FLAC audió formátum támogatás (nagy pirospont érte
)
Random fixed: gondolom a random üzemmód valamilyen hibáját javítja
New menuchoice for menu bar color: valszeg a menüsor színét lehet megváltoztatni
SRS removed: eltávolították az SRS effekteket?Hmmm...
Pause in FM mode (press PLAY): ez gondolom amolyan ''mute'' üzemmód -
-cobra-
aktív tag
Ha az M6-ra gondolsz, akkor szerintem nem lehet állítani a rádió alatt a hangzást, vagyis én nem találtam külön ilyen opciót.A Music funkcióhoz tartozókat próbáltam, de nem vettem észre semmi különbséget. Amúgy a rádiója nem egy nagy szám, értsd térerősség szempontjából. A betű métetét csak a TXT fájlok olvasgatásakor lehet állítani 2 méretben.
-
Bibby
addikt
-
TalkCafe del Mar
tag
Ahogy DrOne írja.
Annyival egészíteném ki, hogy az FM.INI-t akkor találod csak meg, ha az FM Radio menüben a Select Station List-et Ext.List-re állítod. (M6-nál erre változott a beállítás) Ekkor a SYSTEM könyvtárban megjelenik az FM.INI. Persze ezt csak akkor látod, ha Pc-ről USB-n nézel a lejátszóra.
A többit kiveheted DrOne HSZ-éből is.
Annyit még korábban megjegyeztek hozzászólók, hogy ékezetet ne használjunk a nevek beírásánál.
El tudom képzelni, hogy gyári hibás... nekem mindig az jut. Minden esetre, a fóliától eltekintve eddig úgy néz ki, hogy jól működik -
DrOne
csendes tag
fm.ini <- E5-höz van de szvsz az algoritmus minden lejátszónál ua.
|
v
[FM]
CH00 = 10080,Sláger Rádió
CH01 = 08810,Budapest Rádió
CH02 = 08950,Juventus Rádió
CH03 = 09070,Bartók Rádió
CH04 = 09360,
CH05 = 09480,Petofi Rádió
CH06 = 09530,Klub Rádió
CH07 = 09580,Infó Rádió
CH08 = 09860,Rádió Café
CH09 = 10210,Sztár FM
CH10 = 10270,
CH11 = 10330,Danubius Rádió
CH12 = 10390,Rádió 1
CH13 = 10590,Gazdasági Rádió
CH14 = 10780,Kossuth Rádió
A beállitásoknál jelöld ki a ''use fm.ini'' opciót
Grat a lejátszóhoz -
TalkCafe del Mar
tag
''Ha csak kivan húzva az USB-ről a lejátszó, károsodhat valami benne?''
Windows XP és Win98 esetén semmi gond nem lehet belőle. XP-nél azért, mert rájöttek időközben, hogy a cserélhető eszközökre felesleges a gyorsítótár... ezért alapból ki van kapcsolva. Win98-nál meg nem is volt
Win2000 esetén viszont feltétlen használd a ''szabályos'' eltávolítást, mert ott van gyorsítótár és nem biztos, hogy üres. (Sőt, biztos, hogy nem)
NT és 95 meg nem is kezeli az USB-t, ott nincs ilyen gond
''WinAmp playlistet hogy kell létrehozni, és azt bemásolni?''
WinAmp megnyit.
Playlist összeállít.
A Playlist ablak jobb alsó sarkában a ''List Opts''-ra kattint.
Aztán a ''Save List''-re.
Megadod, hova akarod menteni és milyen néven.
ENTER.
Bemásolni gondolom úgy, ahogy az MP3-akat is teszed. Vélhetőleg egy Playlists nevű könyvtárba
(A .m3u szerkesztése mindenképp szükséges, mivel abban nem relatív elérési útvonalak szerepelnek, így a lejátszód minden alkalommal a c:\zene könyvtárban keresi majd a file-okat... és nem találja.)
[Szerkesztve] -
Dualon
tag
Rádugott lejátszó mellett:
1. Kábelre rálép
2. Másik lábbal kitámaszt
3. Két kézzel lejátszót erősen megragad
4. Belefeszülve dugót és aljzatot szétránt
,)
Feltételezem, az oprendszer Windows XP, a lejátszó Meizu: bátran húzd le, nem lesz semmi gond.
Nálam Win és Linux alatt egyaránt nyugodtan leráncigálható, nem lesz semmi baj. -
TalkCafe del Mar
tag
Nekem 100/10Mbit-es kapcsolatom van (nem le/fel, hanem belföld/külföld) és lassan 1 napja jön a firmware. Valami nagyon lassúak a szervereik. (Valamin meg kell spórolni, hogy ilyen árakon tudjanak előállítani bármit is
)
Néha persze meggyorsul (érthetetlen okból), valszeg olyankor jön le valami a többi időben csak imitálja, hogy tölt
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
próbaképpen leszedtem a M6_T1007_04_EN.rar-t,
de nekem alig több, mint egy perc alatt lejött,
pedig lassabb a netem. Ha gondolod, postázom.
Ez a resource.bin file több mint 2x akkora, mint egy U3 fw bin,
de utóbbinál egy upgrade nincs egy perc sem.
Fura, bár igazából semmi jelentősége. -
bebar
aktív tag
Inkább 10!
Talán azért, mert a géptől függetlenül végzi a frissítést.
A képernyőn amíg azt írja, Upgrading Software, Please Wait, addig nem is szabad hozzányúlni.
Ami iszonyat, hogy majdnem fél nap, mire lejön az SW a Meizu oldaláról, 1 megabites nettel.
Most pl.: kemény 457 bájt/másodperc-el jön lefele.
Letöröltem véletlen, aztán havernak akarom megcsinálni, de így éjfél lesz mire leszédeleg. -
screwdriver
tag
[link]
Itt egy topik az oldalukról.
Itt a srác vmi supportos vagy tesztelő asszem.
- Copy ''M6.EBN'' first
- Power off- Power on- upgrade and format automatically
- The screen changes into the green
- Copy ''RESOURCE. BIN''
- Power off- Power on- upgrade resources
Azt írja először M6.EBN-t felmásolod a kütyüre.
KI-BE kapcsolás. Upgradel és formáz magától.
A képernyő zöldre vált.
Felmásolod a RESOURCE.BIN-t is.
Ki-BE kapcsolás.
Én nem csináltam meg mert még 3 napon belül vagyok.
Az M6hoz adott kezelési könyv (magyar Infopatikás) viszont azt írja, hogy mind a két file-t egyszerre kell felmásolni és utána ki-be kapcs.
Nemtom melyik a helyes! -
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a válaszokat!
''A Winamp-os listát még nem néztem.''
A WinAMP playlist-et egyébként ha jól látom, akkor csak a legújabb fw.-vel támogatja.
''Igen, ahogy beviszed a saját listába a zenéket, abban a sorrendben fogja lejátszani.''
És mi van, ha nem készítek saját listát? Úgy értem, ha megnyitok egy könyvtárat, akkor ott milyen sorrendben kezdi el játszani a számokat? Ha jól emlékszem a korábbi modelleknél meglehetősen véletlenszerűen történt mindez (tehát nem ABC szerint). -
<Adamsky>
nagyúr
Most csak én nem látom, hogy mit javítottak az új fw.-ben, vagy tényleg nem írtak róla semmit?
Bebar, hagyd azt a videó-konvertálgatást. Úgysem igazán erre való az M6. Inkáb válaszolj a kérdéseimre
Tényleg milyen lejátszód volt előtte? Mihez/mivel tudnád (össze)hasonlítani? -
<Adamsky>
nagyúr
''A Winamp Play-list mit takar?''
Tulajdonképpen egy szöveges fájl ( .m3u .pls ) amiben megadható egy tetszőleges lejátszási lista. Szerintem nagyon megkönnyíti, hogy az ember már a gépen összeállíthat egy vagy több ilyen listát, amit a lejátszó aztán szépen lejátszik. Én pl. az iRiver discman-emben ennek a segítségével tudom -- helyes sorrendben -- meghallgatni egy album számait, mivel a track-ek nevei ebben a formában vannak megadva: <cím> - <előadó> (tehát nincs benne ''track number'')
''Viszont a videokonvertálás 7-8 lépését nem értem, hogy mit csinál a videofile-al.
Ha valaki tud, segítsen!!!''
Ha jól értelmezem, akkor a 6-9-ig lépésekben ''gyógyíthatod'' rá a felíratot ( .srt ) a filmed-re. Persze, ha nincs felírat, akkor ezek a lépések átugorhatók.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a kis bemutatót!
Volna viszont egy-két kérdésem:
- Milyen maximális felvételi bitráta állítható be (rádió, line-in, mic)?
- Mennyire megbízhatóan működik az ID3Tag alapján történő navigálás (ha jól láttam ilyet
is tud)?
- A 10 sávos EQ-n kívül van-e más ''hangzásjavító'' effekt, ill. ezek kombinálhatók-e az EQ-val?
- Mi járt a készülékhez (hálózati adapter, USB csati, line-in csati, stb.)?
- Ha mixet hallgatsz rajta, akkor mekkorának érzed a számok közti szünetet.
- Érzel-e bármilyen különbséget OGG és MP3 lejátszás közben (hangerő, számok közti szünet, stb.)
- Mennyire tűnik strapabírónak a védőfólia? Ha jól tudom, ilyennel van bevonva.
- Lejátszási lista készíthető-e a készüléken?
- Támogatja-e a WinAMP playlist-et?
- Milyen sorrendben játsza le a számokat (állítható-e ez)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest