Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Szia!
Kipróbáltam, teljesen elfogadható minőségű felvételt készít a rádióból (ha jó a vétel természetesen), ugyanolyan mintha egy 128-as kódolású mp3 fájl lenne. De ez még a leges legelső szériás m6, mondjuk nem tudom miért butítanák le... szerintem valami hiba lehet nálad.
-
Bibby
addikt
válasz
Atlantis #2845 üzenetére
Valamivel vékonyabb, emiatt viszont csökkent a lejátszási idő. Gyengébb a kijelzője a régihez viszonyítva. A hátlapja nem fényes, hanem matt, kevésbé karcolódik. Manapság boltban már csak sl-t árulnak, ez az "utód".
geddan: 18-20fps az igazság. Nekem arra jó volt hogy megnézzek egy southpark, jóbarátok részt, videóklipet, de már azután is jojózott a szemem. Túl kicsi ez ahhoz hogy 2 órát bambulja az ember, nem az fps a korlát... Plusz lehetséges hogy ilyen nagy videóknál csúszik a hang, de ebben nem vagyok biztos.
-
Bibby
addikt
Nincs benne semmi ilyen képforgatás... de hogy kényelmetlen lenne? Ez erősen emberfüggő. Én balkezes vagyok, de pl az egeret is jobbal használom, semmilyen műszaki berendezéssel nem volt ilyen gondom. Ha benned felmerült a gondolat, akkor lehet hogy ez nem a te lejátszód.
-
Bibby
addikt
Elcserélném 1 gigás M6-os lejátszómat egy M3-ra... ha valaki érdekel írjon mindenképpen, megegyezünk.
-
Bibby
addikt
válasz
Sunyi Sanyi #2473 üzenetére
Ezek az árak elég viccesek, de a gép maga szép és jó lehet.
-
Bibby
addikt
válasz
TexT-BoY #2451 üzenetére
Most ez az ''igen nyert'' azt jelenti hogy megjavult tőle, vagy azt hogy már próbáltad és nem jött be?
Régen nekem volt egy firmware ami alatt rengetegszer megpusztult. Az újakkal már nem fordul elő, és a soft-reset akkor is segített szóval nem nagy kaland. Jól bírja a strapát.
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
válasz
Zolee11 #2436 üzenetére
1. Az m6 egyáltalán nem produkálja ezt a hibát, onnan folytatja ahol abbahagytad. És abban sem vagyok biztos hogy ez típushiba, a fórumon sem láttam erre sok panaszt.
2. Ha recseg akkor VIGYÉTEK VISSZA. Szerintetek normális jelenség hogy egy zenelejátszó recseg? Gondolom a képhibás tv-t sem viszitek vissza, inkább szidjátok a márkát. -
Bibby
addikt
válasz
jolti05 #2358 üzenetére
Videó konvertáláshoz: virtual dub, így [link]
Hang: Nem recseg sem virtual3d-vel, sem plusz basszussal. Nyilván ki lehet fektetni ha valaki mindent felnyom a maximumra, egyszerre, de annak meg ugye nulla értelme van. Recseg összevissza? Ki lett próbálva másik fülessel is? Lehet csak azzal van gond. Mindenesetre természetesen nem normális, vissza kell vinni, biztosan kicserélik. -
Bibby
addikt
Azért ne essünk abba a hibába hogy nagynak tituláljuk az m6-ot... Az m3 kisebb az oké (mondjuk pl hosszabb), de az m6 is hitelkártya nagyságú. Meg nekem sokkal jobban tetszik az m6, szép nagy kijelzővel. Sérülékenynek sem mondanám, tokba kell rakni és kész. Videolejátszás jól jön ha épp olyan hangulatod van. Remek kis szerkezet, az a 10 euro különbség semmi.
-
Bibby
addikt
válasz
waterphone #2160 üzenetére
Bökj rá a touchpad alsó felére. Szóval ne nyomd be, csak érintsd meg. Visszafelé lapozáshoz értelemszerűen a felső felét kell.
-
Bibby
addikt
Nálam az biztos hogy 40ig van a hangerő skálázva. Bkv-s megjegyzéshez annyit hogy ott sem a hangerővel van gond szerintem, hiába ordít ez a kis bigyó ha a környezeti zaj beszűrődik, a zenét meg a környezetbe is nyomja. Zárt füles kell.
Amit írtál az meg van oldva az újabb firmware-ben szerencsére. -
Bibby
addikt
válasz
Amethist #2131 üzenetére
Tényleg egy érdekes vélemény... én egy x3-at hallgattam annak gyengébb volt a hangminősége mint az m6-é.
Nem képes magas hangerőre?Én 30 fölé sem állítottam sosem. Torzít?
És nincs minősége? Melyik részének? Gyönyörűen egybe van építve, szoftveres hibákon kívül mechanikait nem nagyon olvastam.
-
Bibby
addikt
válasz
szatocs #2115 üzenetére
1. Szerintem nem lehet automatikusan. Ha a menü gombot nyomva tartod elsötétül.
2. Miért nem próbálod ki egy háttérrel? Nem egy nagy idő...Amúgy a menüháttér is az lesz amit lejátszáshoz beállítasz, meg azt hiszem külön lehet felvételhez, meg e-book-hoz, most nincs előttem.
-
Bibby
addikt
válasz
Laca19 (a) #2113 üzenetére
Feltettem, majd használat közben kiderül mik változtak, és beszámolok.
-
Bibby
addikt
Ezt már láttátok?
[link]
Ugyanolyan mint az Iphone vagy sem, azért baromi jól néz ki... -
Bibby
addikt
válasz
ez_meg_emaz #2004 üzenetére
[link]
Szedd le a teljes virtualdub-ot és így csináld. A beállításokat elmentheted. -
Bibby
addikt
válasz
ez_meg_emaz #1995 üzenetére
Meg fogsz lepődni...rá van írva!
(Ha nem találnád: a jobb oldalira,oldalt)
A 850esnek egyébként szilikonos a zsinórja. -
Bibby
addikt
válasz
magic_screen #1975 üzenetére
Akár a régi 20 éves walkman-ed is csatlakoztathatod erősítőre a jack dugóval, szóval ezt is.
-
Bibby
addikt
válasz
ez_meg_emaz #1957 üzenetére
Őőőőő, nem. Az SP-be más kijelző került, én úgy tudom valamivel gyengébb.
[link]
Olvasd el ezt a rövid fórumot, a képek alapján is jobb színei vannak a sima verziónak. De ha nem látod egymás mellett kétlem hogy zavarna egyébként. -
Bibby
addikt
M6-tal kapcsolatban szép sorban felelnék:
Beerwolf: Igen, lehet tekerni filmnézés közben, előre-hátra. És ha abbahagyod a filmnézést akkor recent video-ban elmenti az adott állást, azt hiszem három állást tud kimenteni.
Huggyos: Valószínűleg ugyanúgy fog szólni a music card is, nem tudom pontosan milyen chip kerül abba, de ugyanez a DNSe technika van ebben is.
metamann: Azt hiszem ez a funkció nem került végül a készülékbe.
csokis26: Nekem még nem SP van, abban pont a kijelzőt cserélték ki valami másik márkára, de ez valószínűleg hibás, vidd vissza. Miért baj az ha kicserélik egy újra benne? Az is lehet hogy egyszerűbb ha az egészet lecserélik neked. Mondjuk elhiszem hogy bosszantó. -
Bibby
addikt
válasz
Beerwolf #1904 üzenetére
A videó szerintem teljesen megfelelő. Átkonvertálni kell, virtualdubbal a legegyszerűbb, ha elmented a beállításokat akkor csak néhány kattintás az egész.
Én ilyen 20-30 perces sorozatokat nézek rajta, annyi elég is. Próbáld ki hogy a telefonodat bámulod addig, persze hogy kényelmetlen és nem túl jó a szemnek sokáig. De kinek hogy, nekem biztos hogy 1 óra után pl jojózna a szemem. -
Bibby
addikt
Az hogy bwoay-nak nem jön be, csak egy dolog, attól még nem kell rá hallgatnod. Nagyon sokan nagyon elégedettek az m6-tal, köztük én is, remek hangzása van, a kijelző káprázatos, a gyári füles nagyon jó, csak egy viszonylag drága típusra lenne értelme lecserélni, a videók pedig szintén jók, bwoay már huszadszor jön a 20fps-sel úgy hogy nem is látta működés közben. Az összerakás minősége is kifogástalan, a touchpadot persze szokni kell, számomra az sem jelent negatívumot.
-
Bibby
addikt
Azért amíg nem láttad a videólejátszást addig ne gondolkozz a frame korláton. Szerintem és mások szerint is bőven megfelelő.
Miért nem alapos az összeszerelése?Meg sem nyikkan, sehol egy rés, teljesen masszív. A fém részek pedig elég magas minőségérzetet biztosítanak, nekem legalábbis.
A kijelző kihasználásával egyetértek, de erre is lehetne azt modnani hogy úgysem nézzük folyton. -
Bibby
addikt
válasz
emilmano #1439 üzenetére
Lehet hogy baromság, lehet hogy nem... Szerintem a nadrág anyagától függ. Ahogy egy műszálas dologhoz dörgölődik talán kis feszültség keletkezik, és az elállítja. Nálam legalábbis farmernadrágban hordva nincs baja, de egy ''műanyag'' rövidgatyóban nekem is problémák adódtak.
Kéretik nem kinevetni. -
Bibby
addikt
Nem ropog egyáltalán, ilyen panaszt még nem is hallottam sosem. Nem tudom milyen videón láthattad ezt...a prohardveres teszten is kiemelik a jó, tömörnek érződő összerakottságot.
Egy sima ''kattanó'' hangja van a billentyűnek ha benyomod,mint bármelyik telefonnak például.
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
Ma sikerült egy szééééép karcot elhelyeznem a kijelzőre. Vagyis ugyebár a fóliára, de arra gondoltam hogy majdnem teljesen mindegy, hiszen a fóliát sem tudom én házilag kicserélni.
-
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1305 üzenetére
Arra írtam hogy kevered, hogy gúnyosan megjegyezted ezt a hibát, pedig én nyilván nem ezt értettem javítás alatt. Ráadásul ez a hiba nálad áll csak fennt ezért kérdezem hogyan generáltad, és azóta hányszor fordult elő (tudom, ilyet ne is kérdezzek, mert rögtön leszedte és visszaraktad a régit).
Számomra most ez az egész lényegtelen, ugyanis az m6-osom szépen csendben KIMÚLT. Sétáltam az utcán, hallgattam a zenét, elhallgatott és azóta semmit nem csinál. Iszonyú vidám vagyok. -
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1286 üzenetére
Te már megint kevered a szezont a fazonnal... Ha én egy könyvtárból játszok zenét, és az van kiírva bal felül hogy 3/10 pl, akkor akárhogy is nyomogatom nem fog másik könyvtárba ugrani. Szóval nem tom hogy generáltad ezt a hibát. A random javítása alatt azt értem hogy a régi firmware esetében kikapcsoláskor elfelejtette hogy a véletlen lejátszás be van kapcsolva.
Azt meg felejtsétek el hogy színváltoztatásra ''cserélték'' az SRS-t. Nem cseréltek semmit, az SRS kimaradt, nem tudhatjuk az okát, de biztos nem emilmano dühítésére vették ki. Reméljük a következő változatban jön az az újabb, addig meg lehet használni az 1.007-est.
FLAC-et szerintem sokan használnak, az ilyen-olyan fórumok tanulsága szerint. -
Bibby
addikt
Azt még senki nem említette meg hogy az új firmware-ben kijavították a random lejátszást. Ugyanis kikapcsolás után elfelejtette hogy random-ra volt állítva.
-
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1272 üzenetére
M6 már van egy ideje... De valahogy csipogni még nem hallottam, maximum halkan kattog. Ha te arra felébredsz csak gratulálni tudok. Úgy látom neked fontos ez az időzített felvétel, de fogadni mernék hogy 99%-nyi ember nem érdekelt ebben. Részemről pl semmi értelme.
Kicsit igényes az úr véleményem szerint, mert mióta megvetted sorolod a hibákat. Ha úgy érzed átbasztak vidd vissza, ne a fórumban húzd le.
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1269 üzenetére
Gondolom nem fülessel a füledben alszol, hanem rákötnéd valami kis hangfalra ébresztéshez? Nekem tök mindegy mire kell felkelnem, ha nem magamtól ébredek ígyis-úgyis szar
Az időzített felvételt meg nem nagyon értem, ahhoz gondolom bekapcsolva kellene lenni a készüléknek, azt meg nem olyan egyszerű megoldani hogy magától bekapcsoljon. -
Bibby
addikt
Khm...felraktam a linkedről...igen isteni dolog hogy alapból kínai nyelven van. Játszottam vele egy 5 percet, mire meglett a nyelv. És tényleg nincs benne semmi SRS és WOW helyett...nem tudom miért vették ki, olvastam hogy valami mást raktak bele, de nem. Lehet hogy ez is valami jogi zűr lehetett?
-
Bibby
addikt
válasz
Aranyember #1165 üzenetére
Az e5 elemes, az x6 akkkumulátoros. Nekem az akksi szimtapikusabb, li-ion, bármikor tölthető...De ez rajtad áll. Lényeges különbség ezen kívül szerintem nem akad.
-
Bibby
addikt
válasz
-cobra- #1118 üzenetére
Most hogy ezt linkelted, ajánlom olvasd el az alatta levő hozzászólást. Ha nem menne az angol, azt írja: Nincs alapból kivágva az érintőpad helye, ezért számára használhatatlan volt, és egy késsel oldotta meg (gyk. kivágta
) Ezenkívül a füles csatlakozójánál is útban volt, ott is kellett helyreigazítania, azon kívül tetszett.
Hát nem tudom, ilyenekre nem gondoltak alapból? -
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
válasz
-cobra- #1113 üzenetére
Nem hinném hogy ennyire idegesítő lenne ez a ''mizéria'', hogy felkapd a vizet. De tisztázzuk: a hátsó fólia JÓL látható szemmel, ha az ember oldalról ránéz, mivel ugye az oldalára nem lóg le. És a fólia maga nem karcolódik, úgyhogy nem értem bebar-t sem.
Másrészt meg miért ne fordulhatna elő hogy valaki elfelejti ráragasztani? Ez olyan hihetetlenül hangzik? Tudod a ''gyári hibák'' ilyenekből szoktak kialakulni pont...vagy a gép hibáz egyet vagy az ember.
Az oldalt köszi!
Ahogy írják, hamarosan már elérhető lesz hozzá szilikon védőtok, az nem lesz rossz dolog.
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1107 üzenetére
Sajnálom a fóliát...Még a gyárban rakják rá, és direkt kérnek hogy ne távolítsd el, épp a karcok miatt. A tiéd talán ''gyári hibás''.
-
Bibby
addikt
Nos szép sorban: Talk: -azokkal a billentyűkkel nekem sem megy a .txt fájlok lapozása, a megoldás, a touchpadra alul vagy felül böksz egyet.Nem pedig végighúzod a kezed rajta.
bebar: -a restrict volume arra jó, hogy beállítod hogy pl 25-nél ne tudd jobban felhangosítani, és akkor az lesz a maximum érték
-alap háttér: settings-->display-->use default background -
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1095 üzenetére
Ahol te is említetted, az enter hosszú nyomására. Nem nagyon értettem mire szolgál ez a kalibrálás, nekem csak elrontani ment vele.
Ébresztőt én nem hallottam hogy egyáltalán lenne benne,az időzített felvétel meg nekem hiányzik.
A rádiója viszont nem tetszik. Elég elszomorító hogy a k700-as telefonomnak jobb a vétele. -
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1091 üzenetére
Kicsit keveredés van a fülessel, nekem legalábbis. Egyszer azt írod hogy a philips is jobb, utánna meg hogy a gyári szépen szól.
EQ: valóban csak egy user defined van benne, de az összes gyárit is meg lehet változtatni.Nem értem hogy értetted hogy nem lehet elmenteni, ha elállítod akkor úgymarad.
Ha letöröd róla a mini-usb csatit akkor szerintem nagyon ügyes leszel.
Hátul is van rajta fólia, csak nézd meg alaposabban, vékonyabb mint az első.Erős napsütésben pedig úgysem nagyon fogod látni a kijelzőt, ez nem a lejátszó hanem a TFT hibája.
Nekem sosem volt hiba az érintőpaddal, csak ha direkt elpiszkáltam a beállításait.
Yooha: Van bennük normális könyvtárfa nézet, ne aggódj.
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
Nem lehet hogy csak rosszul értelmezed a dolgot? Amikor nyomsz egy entert akkor valóban visszadob egy menüt, és az az EQ lesz használatban. Ahhoz hogy beállítsd, meg kell nyomni a forward gombot (jobb oldali ''tekerő'', nem tudom jobban elmagyarázni
)! Egyébként nekem furcsa volt hogy akármelyik eq beállítást át lehet variálni, a gyáriakat is.
-
Bibby
addikt
Hogy 10ezret megér-e neked azt csak te tudhatod, nekem lehet hogy sok lenne egy fülhallgatóért. Az eredeti is szépen szól, de a cx300 ugye teljesen elfedi a hallójáratot, vagyis nem hallatszik be semmiféle külső zaj, míg a meizu változatnál azért beszűrődik a környezet. engem nem zavar, maradok ennél.
-
Bibby
addikt
válasz
TalkCafe del Mar #1022 üzenetére
Kicsit ugyan szúrós a stílusod, de sebaj. Én hibáztam. AZ a virtualdub, AMIT a miniplayerhez adnak, nem rendelkezik semilyen beállítási lehetőséggel, a három féle audión és a méreten kívül.
-
Bibby
addikt
válasz
Andras6800 #918 üzenetére
Olvastad már a tesztet?
[link] -
Bibby
addikt
válasz
screwdriver #873 üzenetére
Valahol már olvastam a rádióról, szintén ugyanezt hogy nem túl jó...de ezt hogy érted? Rossz a vétel vagy mi a gond vele nem nagyon értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest