Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
-
csé em
csendes tag
Igen, ez már SL széria. Közben újraraktam a firmware-t (eredetileg is ez volt rajta), de semmi sem változott. Sőt, meglepődtem, mert az adataimnak törlődni kellet volna, de minden maradt a helyén.
Közben írtam az Infopatikának is egy emailt. Nem találkoztak még ilyen problémával, és azt tanácsolták, ha a frissítés után nem javul a helyzet, látogassam meg őket. Ez rendben is volna, ha nem békéscsabai volnék... -
TexT-BoY
addikt
és igen nyert, köszi szépen. nemtudom mitöl hányhatott be...
No akkor mondom a mérlegetimmáron 2x halt be a kezeim között a cucc, megvan már lassan 8honapja, aztgondolom nem rossz teljesitmény, 1x pedig saját hibámbol kurtam el, amugy elöl hátul még foliás, de van egy nyomodás rajta sajnos, amit ugy nyertem hogy padot szállitottam és megfeletkeztem a playerttöl, ettöl függetlenül fasza.
ja amugy nem garis made in USA.
[Szerkesztve] -
Zolee11
senior tag
Az M6 nem ugyazez a hardver, tehát valószínű h nem is produkálja, viszont akitől megkérdeztem, E3-a van és letesztelte, az mind megerősítette...
az összes elérhető firmware ki lett próbálva, ugyanaz. Sztem ez igen keményen típushiba.
És a több éves készülék: Meizu ME, pont ugyanezt produkálja, de hasonló firmware van benne. Zaklatni fogom a Meizut. -
TexT-BoY
addikt
Nekem is recseg, de én soha nem használtam semmit, Trance-Techno-DnB amit legtöbbet halgatok és a ''rock'' EQ van bekapcsolva semmi más. Tökéletesen szól igy, se virtal3d sesemmi, igy is gyönyörü hangja van és nem halk..
használtam már pár fülessel. Most épp egy Sennhesier MX500ast veszek, mert az előzőt az enyves kezü tolvajok lehuzták. -
jolti05
őstag
Elvileg a linkben szereplő progit adják hozzá, és sz@r, nem csinál semmit. (???)
''Nem recseg[...]''
De, recseg, szinte mindenhogy, kiváve ha nullázol mindent, és kikapcsolsz minden efektet. Igen, SonyEricsson fülesemmel próbáltuk ki, szerintem minőségi füles, és nagyjából ugyanez, talán egy hanggyányit szebb, de annyival nem, hogy azt mondjam, így jó...Úgyhogy ez is kilőve.
Köszi. -
Rolanddd
tag
nem nagy, egyáltalán nem nagy az M6, de az M3 kisebb ;) és hát nemtudom, mivel eléggé gyakran vagyok laptopközelben, nem hinném hogy annyira nagy szükségem lenne mp3-on is filmeket nézegetnem (meg előtte szenvedni a konvertálásokkal...)
Lesz egy ujfajta M6 (bővebben: [link]) na az már jobb, 30fps videot is tud, ha a mostani ilyen lenne, akkor inkább azt venném, de most már meghoztam a döntést, jo lesz M3Ja egyébként nekem több mint másfél éve van E5-öm, és még az elemfedő műanyagcucc kicserélésén , és a tokjának elkopásán kívül (abbol nem vettem újat) nem volt vele gondom, most is azt hallgatom, szerintem nagyon jó, aki olyat akar venni bátran vegye meg. Nekem most már csak a méretével van kis gondom, ezért is tetszik annyira az M3 (kíváncsi vok melyik szól jobban, na majd összehasonlítom ha egyszer végre meglesz
)
-
ReZge
csendes tag
sőt, az infopatika oldalán is azt írják hogy ébresztős, de ezek szerint ez egy nagy kamu, nagyon sajnálnám a dolgot mert nekem tényleg fontos az ébresztő. Viszont az nem lehet hogy a mostani darabokba már raknak ébresztőt olyan elven ahogy az újabb darabokba már samsung kijelző van...?
-
Cloud
tag
Most már nálam is 40 a max hangerő <-- felraktam a legutóbbi firmware-t: basszus pont a sárga színt vették ki a menu bar color-ból...
, a sárga volt a kedvencem fekete betűkkel. Na mindegy túlélem, de legalább most tudok rádiót hallgatni.
A bkv-s dologban asszem igazad van..., kiment a fejemből, hogy milyen cucc nyomja a fülembe a zenét. -
Cloud
tag
A max hangerő 35-nél megáll, egyébként bkv-n szerintem nem elég a 35. Mindenképpen frissíteni fogom a firmware-ét és egy jobb füles is napirenden van.
Firmware-t már csak azért is frissítek, mert van egy-két track, aminek a vége recseg-ropog, szaggat és néha a következő számnak az elejét bevágja, pedig pc-n semmi baja ezeknek a trackeknek... remélem megoldódik ez a probléma. -
ez_meg_emaz
őstag
Thx a linket. Erre jo a forum az ember mindig tanul vmit.
Nincs akkora gáz amugy a kettő között. De mivel az uj olcsobb meizu-t veszem(nemrég ért ide az olcsobb) valszeg sp lesz. De legalább lesz gari, akármi gond van 10 perc alatt ottvagyok a boltba.
Valszeg még ma megveszem. Remélem nem lesz semmi gond vele. -
bwoay
nagyúr
ez meg mi a f@sznak kellett?
először is: mi az, hogy nem kell rám hallgatnia?
miben? leírtam a véleményem a lejátszóról. nekem nem tetszik.
Ebben ne hallgasson rám? Írtam egy szóval is, hogy szar?
Írtam, hogy ne vegyen ilyet? Nem emlékszem rá, de szerintem Te sem.
a második: emlékezz vissza, annak idején ezt írtam:
''megnéztem az M6-ot is, jó a kijelző,
de ami a többit illeti, inkább nem akarok megbántani senkit''
Te magad kérted, hogy írjam le mégis. Megtettem, kár volt, itt látható az eredménye,
igyekszem tanulni belőle.
20 FPS: honnan a rákból szeded, hogy AZÓTA nem próbáltam rajta videot,
ezt áruld már el, könyörgöm!
de nem is ez a lényeg, igazából az érdekel, mi kivetnivalót találsz abban,
ha leírom: csak 20 fps-t tud. Ezzel nem állítok valótlant.
Nem írtam, hogy szaggat a video, vagy rossz minőségben játssza le.
Tényt közöltem, majd ő eldönti, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznia,
kipróbálja, aztán vagy tetszik neki, vagy nem,
de neked semmiképpen nem kell ezen kárognod, meg úgy tenned,
mintha én mindenáron le akarnám járatni az M6-ot.
direkt úgy fogalmaztam, hogy nekem már eleve a koncepció nem jön be,
szóval senki ne csodálkozzon azon, hogy konkrétan ez a lejátszó sem
lopta be magát a szívembe.
Mindemellett mindegy egyes alkalommal leírom,
hogy csupán a saját véleményemről van szó,
nem áll szándékomban senkit befolyásolni vele,
úgyhogy ezúttal kérem, többet ezzel ne b@szogass!
touchpad-et szokni kell:
mit? a bug-ot, hogy az itt jelenlevő tulajok 95%-a rendszeresen újrakalibrálni kényszerül?
lévén, hogy én nem ilyet használok, részemről teljesen rendben van,
ha egy ilyen árkategóriájú lejátszónál valaki gond nélkül együtt tud élni ezzel a hibával,
de a Ti leírásaitok (olykor vehemens kirohanásaitok [link]) alapján mertem megállapítani: nem az a legnagyobb gond a touchpaddel,
hogy szokni kell, hanem az, hogy ezidáig képtelenek voltak olyan fw-t írni,
amivel kifogástalanul működik. -
bwoay
nagyúr
framerate-ről beszéltünk, eszem ágában sem volt az U3 kijelzőjét az M6-éhoz viszonyítani.
hál' Istennek van Palmom meg PSP-m is, ha kedvem szottyanna videozni útközben
(ami nagyon nem jellemző), és még ezeken a kijelzőkön sem néznék filmet 25 fps alatt
(Palm Tungsten TX 320x480@3.8'', PSP 480x272@4.3'')
Ettől még persze bátran nyomhatja rajta a filmeket bárki, ez csupán az én véleményem.
Biztos, hogy van olyan ökör, aki még U3-on is videozik.
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
bőven megfelelő? mire? rövid humoros videokra biztosan.
de filmnézésre? én is végig tudok nézni egy South parkot az U3-on, de rendes filmnél,
pláne gyors mozgásoknál marhára kijön az alacsony framerate.
az összeszerelésre meg nem azt mondtam, hogy igénytelen,
csak láttam már jobbat is, pl az E3-nál, ami szvsz azért jó példa,
mert ugyanabból a gyárból jön. -
bwoay
nagyúr
akkor viszont azzal kezdem, hogy a megjelenésekor én is el voltam ájulva tőle,
maga a tudása eleve lenyűgözött - kár, hogy egyes szolgáltatások végül egyszerűen kimaradtak, és a beígértek közül is van, amiről tudjuk, hogy hiába várnánk.
Később rájöttem, hogy nem igazán értem az alapkoncepciót:
audio lejátszónak pont az agyonreklámozott touchpad miatt nem az igazi
(sőt, a touchpad sehogyan nem akar összejönni, ahogy elnézem),
PMP-nek meg leginkább a framerate korlát miatt nem tekinthetjük.
lehet, hogy az volt a gond, hogy az M6-ot az E3 mellett néztem,
és ez utóbbi annyira jól össze van rakva. hogy az M6 már labdába nem rúghatott.
Szerintem jóval kevésbé alapos az összeszerelés,
vagy nem olyan magas a kivitelezés minősége, nekem legalábbis így tűnt.
A kezelőfelület szerintem még kiforratlan, bár fogalmam sincs, melyik fw volt rajta.
Amúgy alapból tetszett a menü layout, csak még dolgozni kellene rajta.
A száminfók döbbenetesen üresen hagyják az egyébként kiváló kijelzőt,
egyszerűen vétek, hogy nem raktak rá valami kábítást, vagy akár értelmeset, pl album art.
Nekem kapásból sikerült amúgy addig nyomkodnom, hogy nem tudtam kilépni,
ez mondjuk nem a lejátszó hibája, de elég fura, hogy a többivel azért elboldogultam.
Az E3-on is éreztem, hogy lenne még mit csiszolni (ezt asszem vili is írta),
de ott azért végül elbotorkáltam, az M6-nál meg feladtam, és visszaadtam
az eladó srácnak, de ő is leizzadt
Egy dolgot nem tettem meg: nem hallgattam bele, de ennek az volt az oka,
hogy a hangminőségét illetően nem igazán voltak kétségeim. -
TalkCafe del Mar
tag
''Te már megint kevered a szezont a fazonnal... ''
Nem keverek semmit semmivel. Tudom jól, hogy mit ír ki, és az mit jelent.
Épp ezért csodálkoztam, hogy a komolyzenei könyvtárból a ''Kék Duna keringő'' után, hogy következhetett a vegyes könyvtárban lévő Emmanuel Top - Acid Phase-e... de az következett, ennyit azért még meg tudok mondani, akármennyire is hülyének néztek.
Ha akarsz, találhatsz magyarázatot, hogy épp belesütött a fülembe a nap és a fény a fülehallgatón keresztülhaladva aképp modulálta a Carmen nyitányát, hogy Acid Phase-ként éltem meg.
Minden lehetséges... ausztria lottó.
És igen... képes vagyok 3 óra próba után is megmondani, hogy a felsorolt 3-4 változtatás mennyire hasznos, illetve mennyire éri meg az elvett szolgáltatásokat.
Köszönöm a figyelmet! -
TalkCafe del Mar
tag
Meglátásom szerint épp arra van a fórum, hogy megoszthassuk másokkal a tapasztalatainkat. Ti is épp erre használjátok
Az a baj, hogy csak azt jegyik meg az emberek, hogy fikázom a lejátszót. Pedig egyetlen oka van annak, hogy még mindig birtoklom a sajátomat, mégpedig, hogy a hibák eltörpülnek a sok jó között. De azokat meg lehet tudni a leírásokból is... a hibákat viszont nem. De emlékeim szerint nem csak rosszat mondtam eddig róla.
maximum halkan kattog
És számodra teljesen elképzelhetetlen, hogy ami halkan tud kattogni, az esetleg hangosan is?Ha pl egy piezo ''hangszóró'' van benne, akkor gyk bármilyen hangot és elég széles hangerő tartományban tud megszólaltatni. (Ha jól emlékszem, mikor szétszedve láttam, mintha épp piezo lett volna benne
)
Az időzített felvétel meg nem fontos, csak hasznos lett volna. Eléggé hadilábon állok az idővel és jó dolog lenne, ha magától felvenné a műsort, amit szeretnék. És ha már annyira mindenhol szerepel, hogy tud ilyet, akkor talán jogosan várom el, hogy tudjon is.
Én nem egy embertől hallottam más fórumokon (is), hogy milyen jó dolog ez az időzített felvétel. Talán nem vagyok egyedül -
TalkCafe del Mar
tag
Ha volt már a kezedben M6, akkor tudhatod, hogy van ''saját hangja''. Vagyis tud saját magában is csipogni, ha akar... de nem akar, úgy tűnik.
Egyébként, ez már nem a 80as évek, nem kell bekapcsolva hagynom a videót, hogy fel tudjak venni vele. Majd bekapcsol magától amikor kell.
Ha egy lejátszót csak hosszú gombnyomással lehet bekapcsolni, az szerinted hogy működik? Mert én úgy gondolom, hogy valójában folyamatosan be van kapcsolva, csak mikor kikapcsoltnak látszik, akkor csak nagyon minimális funkcionalitás működik (pl csak bekapcsolásra reagál), így a fogyasztása is minimális. Viszont, ha ez így van, akkor könnyedén meg lehet oldani, hogy működjön egy olyan szolgáltatás is, ami figyeli az óráját és egy megadott időben bekapcsolja a lejátszót... ha meg már megy minden, akkor akármelyik funkciót használni tudja akár teljesen automatikusan.
SZVSZ persze.
Dualon-nak:
Minden bizonnyal nem egyformák az igényeink.
Nekem a jó hangminőség, jó kezelhetőség a legfontosabb. Ez utóbbihoz kapcsolódik nálam a nagy kijelző. Nem filmeket nézek rajta, de kipróbáltam azt is (ha már van).
Viszont... ha már rengeteg szolgáltatása van az eszköznek, akkor szeretném, ha azok nem csak üres ígérgetések lennének, hanem amiért fizettem az működne is.
Vissza nem fogom azért vinni, mert nagyon jó a lejátszó, csupán hangot adtam nemtetszésemnek, hogy átverik a népet hazugságokkal. -
the22
csendes tag
''Lehet hogy ez is valami jogi zűr lehetett?''
azt vettem ki az angol fórumból,hogy mivel samsung chip van benne a dns izé hangzáseffekt sokkal jobban passzol mint az SRS.már nem bírom kivárni a hétfőt!!!akkor jön le a 2gb-os drágaságom!!!!Asszem kezdem Gollam érzéseit megérteni!!!!
-
-cobra-
aktív tag
Egyáltalán nem kaptam fel a vizet, csak szerintem egy ilyen tudású lejátszónál nem ez a fontos. Lehet vannak egyes emberek, akik csak gyorsan árfutják a topikot, és megmarad bennük, hogy van fólia/nincs fólia = gyártási hiba, és megint jön a kínai fikázás mint az M6os topikban. No mind1....
Szilikon tok nekem is tetszik, csak nem vagyok benne biztos, hogy belátható időn belül eljut Magyarországra is, ha egyáltalán eljut. Meg szerintem drága is lesz, kint USAban 9dolcsi, ami csak 2k, de ahogy ismerem az országot lesz 4k mire boltba kerül.Azt meg nem vágom, hogy hogy fog jól dolgozni a Touchpad, ha rajta van a gumi borítás.
[link]
További jó Meizuzást -
TalkCafe del Mar
tag
Hopp, megvan...
''- ébresztő funkció - FM rádióra / MP3 zeneszámra (későbbi firmware verzióban)
- időzített felvétel az FM rádióról (későbbi firmware verzióban)''
Ettől független a leírásában ott szerepel ''Alram with Real-time Clock Setting''. Ez nekem eléggé azt jelenti, hogy ébresztőóra
Nekem tetszik a rádió (ahhoz képest, hogy milyen eszközről van szó), de egyértelmű, hogy nem fog soha úgy szólni, mint otthon az H/K
K700-at soha nem hallgattam még, de ha lenne se hallgatnám
Mit gondolsz, a szövegfile-ok lapozhatatlanságán egy firmware frissítés segít?
Mondjuk, 1.007-es van rajta most is... engedi vajon az újra rakását? A PDA-m nem nagyon engedte... régebbit meg végképp nem lehetett rárakni (ha esetleg nem jött volna be az új).
Az enter hosszú nyomására bejövő kalibráció meg arra való, hogy ha pl bekapcsoláskor rátenyereltél a touchpanel-ra és rosszul kalibrálódott be, akkor újra megteheted.
Meg nekem mikor hülyéskedik, akkor hasznos, ugye -
TalkCafe del Mar
tag
Emlékeim szerint azt mondtam, hogy ''szinte már mondhatni: szépen''. A jól és a szépen között nekem jelentős különbség van.
Meg azt mondtam, ha jól tudom, hogy meglepetésemre a sokéves Philips fejhallgatóm azért még jobban szól a gyárinál. Ez nekem nem azt jelenti, hogy sz*r lenne a gyári
Lehet, hogy tényleg összefolyt a dolog, bocsi, ha nem voltam egyértelmű.
Az EQ elmentését úgy értettem, hogy ha 3 ''user defined''-et írtak, akkor gondoltam úgy lehet menteni 1-1-et, ahogy a playlist-et. Vagyis mindig az aktuálisat egy másik néven.
Arra azért magam is rájöttem, hogyha kilépek belőle, akkor megjegyzi a beállításait
Azt viszont nem néztem, hogy a többit lehet-e állítani (csak gyanítottam).
Azért köszi az infót
Az USB csatlakozót meg nem letörni akarom, csupán féltem.
Most, hogy szép erősen süt be a nap az ablakon, kipróbáltam. Valóban gyk láthatatlan a kijelző. De a jó öreg megoldás most is bejön... egyszerűen háttal állok a napnak és árnyékban már jól látható
''Nekem sosem volt hiba az érintőpaddal, csak ha direkt elpiszkáltam a beállításait.''
És azt hol tetted? Mert én nem találtam semmi beállítási lehetőséget.
Igaz, még néhányszor el kéne olvasnom a leírást, hogy betéve tudjam
Az ébresztőről és az időzített felvételről tudsz valamit?
Yooha-nak:
Ahogy Bibby mondja. Van benne olyan nézet, amire te vágysz
Amire én gondoltam az is van benne. A legtöbb lejátszó támogat egy olyan rendezési formát, hogy az MP3-ak ID3 tagjából kiszedett album/előadó/számcím adatok alapján rendezi őket össze. Így 1-2 kattintással le tudod játszani az összes Mozart művedet, még ha össze-vissza is vannak a lejátszóban.
Ez akkor jó igazán, ha a lejátszó nem kezeli a könyvtárakat és ömlesztve kell feltenned a zenéket rá. Ekkor kimondottan jó, ha valami szerint azért mégis lehet rendezni és keresni.
Ha ki van töltve rendesen az ID3 a file-okon (mint ahogy legtöbbször nincs), akkor a tényleges könyvtárasdira nagyon ritkán lehet igény.
Személy szerint egyelőre macerábbnak tartom az efajta rendezéseket, mint a könyvtárakat. De csakis, mert én a könyvtárakat szoktam meg.
Illetve, tudtommal, minden (de mindeképpen a legtöbb) Meizu-ban létrehozhatsz playlistákat is. Ezzel is nyújtva egyfajta rendezést.. és nem kell a könyvtár-szerkezetben bóklásznod -
TalkCafe del Mar
tag
Igazán nem akartam szúrós lenni. Van egy stílusom. Van aki el tudja fogadni, van aki nem bírja elviselni. Ha változtatnék rajta, akkor az már nem én lennék, nemde?
Nade, amit mondani akarok. Nem azt akartam kihozni belőle, hogy te hibáztál. Én eddig csak a ''hivatalos'' VirtualDub-ot láttam és használom, amiben pedig olyan mennyiségű beállítási lehetőség van, hogy eddig még egyetlen kereskedelmi software sem közelítette meg se.
Ha az M6-hoz adottal nem vagy elégedett, javaslom, nézz fel a http://www.virtualdub.org/ -ra a ''teljes'' verzióért. (Remélem, még ingyenes)
Azt már nem hiszem, hogy a funkcionalitása miatt le akarnád cserélni. Esetleg a megszokást igénylő kezelése miatt (de azt meg már megszoktad az M6 miatt, nemde?)
Spidee:
Tudtommal a ''töltőáram'' a tápegységen csak a leadható maximumot jelenti. Nem tudok olyanról, hogy valamibe ''belerak'' egy bizonyos áramerősséget. Ha azt a készülék nem akarja/tudja felvenni, akkor nem is fog átfolyni rajta akkora áram.
És ahogy bwoay mondja, a töltés vezérlése az adott eszköz feladata.
Ha a csatlakozójuk azonos, akkor gond nélkül használhatod a Motorola töltődet
Én pl anno a walkman-emet járattam egy 170W-os tápegységről. Az meg 5V-on durván számolva is 20-30A-t képes leadni, mégsem lett tőle semmi baja. (Mikor véletlenül 13V-ot kapott, attól kicsit megijedt. Másodszorra meg belehalt szegény.)
Az a firmware frissítéses legenda meg minden bizonnyal hiba lesz. A Windows Mobile 2003-as is, minthogy nekem is volt ilyen rendszerű eszközöm (igaz, az PDA) és nekem ilyesmi nem jelentkezett.
De a firmware frissítést mindenképp érdemes teljes töltöttség mellett csinálni, mert ha közben merül le (és minden bizonnyal elég processzor igényes ez a művelet, ahogy hallottam 10 percet is elszórakozik magában vele) akkor már nem lesz gondod a töltöttség kijelzésével. -
YikeSS
tag
A beszurodo hangok engem sem erdekelnek. KIfejezetten csak a hangzas szamit, hogy abban jobb-e lenyegesen. Azt meg, hogy meger-e nekem 10ezret nem tudom megmondani, mert nem tudom, hogy mennyivel sol jobban az. Kis kulonbsegert, meg hogy nem szurodik be a kornyezeti zaj, nyilvan nem fizetnek 10kHUF-ot.
[Szerkesztve] -
TalkCafe del Mar
tag
A VirtualDub-nak sovány a beállítási lehetősége?? Huha... akkor mondjátok majd meg, melyik progira váltottatok, mert én még kereskedelmi software-ben sem találtam jobb testreszabhatóságot, eddig még megközelítőleg sem, mint VirtualDub-ban.
És VirtualDub ugye ingyenes.
Hogy a file mérete nagyobb lesz, az mindenképp a bitrate miatt lehet. A technikai adatok alapján az M6 max 512kbps rátát tud, max 256kbps hanggal. Hogy az 512-be bele kell-e számolni a 256-os hangot, azt nem tudom.
Fentebb valaki már leírta, hogy hol kell beállítani a bitrate-eket VirtualDub-ban.
[Szerkesztve] -
Catrose
csendes tag
Kösz Bibby! Szazol és a Te hozzászólásod után már azt hittem, hogy én vagyok a láma, olyan triviális a megoldás, de megnyugodtam mert nálam ezek nem működtek, este bütyköltem egy kicsit. Viszont a firmware frissítés megoldotta a dolgot, kitűnően működik.
Köszi a segítséget! -
screwdriver
tag
Ahogy írtam van ezav 400-am és 450-em is.
Nem vagyok egy rádió fanatic...de a 450-es rádiója nálam jobb mint a 400, de szerintem az M6nál is.
Valahogy zajtalanabb, szebb a hangja (pedig az M6-nál mehet eq a rádióval)..dinamika jobb...nemtom néha este számítógépezés közben használtam...és még komoly zenén is meglepett a hangja a 450-esnek.
[link]
Itt egy link ahol szétszedve mutatják a kütyüt.
Samsung memo..samsung vezérlő chip a , philips digital-analóg átalakító, ezt hallod...és egy sanyo chip felelős a rádióért.
Írják hogy elég érzéketlen vételt biztosít néhány erősebb helyi adónál jó csak a hang....
Igen ez igazde akinél nem ez a fő... mert azért mp3-ban szerintem nagyon jó
[link]
Nem csak én írtam, hogy részletező és mégis erős a mélye....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest