Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez #13 üzenetére
Amikor tabot kerestem, kérdezősködtem az iPad topikban. Azt tanácsolták, hogy ilyen igényekkel maradjak inkább az Androidnál. Nem tudom, hogy miben különbek az iPad appok. Azt tudom, hogy pl. az Androidos CamSam sokkal jobb, mint az IOS verziója, mert az IOS nem teszi lehetővé a floating megjelenést. Nekem ez fontos feature.
Androidon változott néhány app tabos megjelenése. Pl. "kétablakos" lett a beállítások menü. Na, ettől most hova szarjak? Semmivel sem nyújt többet, mint a régebbi megjelenés.
Nem nagyon érdekel, hogy hogyan néz ki egy tab. Nálam a használhatósága számít és e tekintetben szkeptikus vagyok a stock (értsd: Google-féle) Androiddal szemben. Pl. kíváncsi leszek, hogyan képes összedolgozni egy Pixel telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Óra topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged