Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez #26 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű, mert egy "Androidos" eszköz képességei tág határok között mozognak. Pl. tudomásom szerint az eszközök közötti hívásátadás nem általános Android feature, hanem gyártófüggő. Samu tabon tudom kezelni a Samu telóm hívásait. Kíváncsi vagyok, hogy ez Pixelek között is működik-e.
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez #24 üzenetére
Azért érintgetnek.
Anno PC -n használtam Photoshopot, Premiere -t, AfterEffectset és Sony Vegas -t. Olvastam erről az Androidos Luma Fusion -ről, telepítettem is, de kiderült, hogy ez még régebbi verzió, nem egyenértékű az aktuális IOS verzióéval.
Sztem nem általánosítható, hogy melyik a jobb rendszer. A felhasználói szokások határozzák meg. Az enyémhez az Android a jobb. -
Somatom
veterán
válasz
moleculez #13 üzenetére
Amikor tabot kerestem, kérdezősködtem az iPad topikban. Azt tanácsolták, hogy ilyen igényekkel maradjak inkább az Androidnál. Nem tudom, hogy miben különbek az iPad appok. Azt tudom, hogy pl. az Androidos CamSam sokkal jobb, mint az IOS verziója, mert az IOS nem teszi lehetővé a floating megjelenést. Nekem ez fontos feature.
Androidon változott néhány app tabos megjelenése. Pl. "kétablakos" lett a beállítások menü. Na, ettől most hova szarjak? Semmivel sem nyújt többet, mint a régebbi megjelenés.
Nem nagyon érdekel, hogy hogyan néz ki egy tab. Nálam a használhatósága számít és e tekintetben szkeptikus vagyok a stock (értsd: Google-féle) Androiddal szemben. Pl. kíváncsi leszek, hogyan képes összedolgozni egy Pixel telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest