- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
10 liter orankent mar nem pici luk. Az mar valoszinuleg spriccelne ha latnad hol van.
Enyem 427x107 - harmadik szezonjara itt is lett luk. Az osszehajtasnal csucsa keletkezett az anyagnak, ott repedt ki.Nekem az alja es a palast osszeadasanal volt a luk - azt meg a feltoltesnel megtalaltam.
Igy kb 10cm viz lehetett benne amikor megragasztottam - ott nem volt gond megemelni es ala rakni 1-1 felmoso vodrot ami feltartotta amig megragasztottam..Ha nalad nem ilyen helyen van a szivargas (hanem valoban az aljan), akkor szerintem (majdnem teljes) leeresztes nelkul nehez lesz megtalalni a lukat.
Nalam a palastnal szepen kezzel alanyulva latszott, hol buggyant ki a csepp. Nagyon keveset eresztett, nalad nagyobb lehet a luk.
Valami tajolasod azert csak van, merre lehet a luk, nem?
En elkezdenem leereszteni, aztan ahogy nalam is, szepen ala nyulkalnek es felemelnem korben 10-20 centinkent. Hatha te is meglatod hol van a szivargas. Nekem latszott az XPS lapon hol a viz.Ha valoban az aljan lesz, akkor szinte teljesen le kell ereszteni. Aztan megfestenem valamivel a vizet - akadnak mindenfele etel festekek meg egyeb megoldasok. Utana mar latszana hol a folyas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest