Hirdetés
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Amazon Alexa
- Google Home/Nest
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bhonti
aktív tag
Akkor 1 kis panaszkodás: bár lehet a Simple és/vagy a Google (is) volt a hibás... Először egész nap próbáltam az alkalmazásban jegyet venni, de nem sikerült odáig eljutnom, hogy ki is legyen fizetve. Csak homokórázott hosszasan mikor az iPhone-on a "Fizetés Simple fiókkal" után a "Belépés Google fiókkal"-ra nyomtam. De abban, hogy mikor ezek után végül ezt eluntam és az automatában se jött össze, csak nehezen, tuti a MÁV keze volt. Mikor ki akartam választani, hogy a Célállomás legyen Debrecen. Elkezdeném beírni, erre mindenféle buszmegállókat sorol csak, annak ellenére, hogy előtte teljesen egyértelműen kijelöltem, hogy csak vonattal szeretnék menni.... De amúgy soroljon, ha az neki jólesik, csak legyen közte legalább a vasútállomás is akkor... Mint tanulság: úgy tudtam végül sikeresen megoldani, hogy onnan indultam, hogy induló vonatok, aztán amikor az útvonalat kijelöltem, ki lehetett a célállomást választani, stb. és fizethettem is végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- GL.iNet OFF topik
- Vallás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest