Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Majdnem mindenhol ilyen minden növényzet, a Nexus/Hyperion fedélzetén is. Épp csak akkor nem válik áttetszővé, ha valahol véletlenül pont úgy lóg bele a képbe, hogy kitakar valami érdekeset, és épp nem tudsz mozdítani a kamerán (szerintem ez lenne a cél, hogy ne takarják ki a képernyőt a növények játék, főleg lövöldözés közben).
Nekem tetszett. Nagy kontrasztú, és sötétszürkékkel is jól bánó kijelzőn szerintem lehet rajta látni mindent, amit kell, és még látványos is, illetve adott egy kis változatosságot a sivatag után (ahova most visszamentem, de megint hamar elegem lesz belőle, mert már rengeteget sétáltam ebben a sivatagban Inquisitor-ként is
).Hasonló téma: Azt hiszem Szabi mutatta már ezt. Úgy tűnik minden VGA-val ilyen (AMD, nVidia, 4, vagy 8Gb).
Ami kezd zavarni, hogy gyakorlatilag az ellenfelek ~90%-át nekem kell megölni. A társaim folyton csak beragadnak valahova, nem is tüzelnek (legfeljebb a saját fedezékükre
), csak várnak vagy esetleg meghalnak. De utóbbi nagyon ritka, mert az ellenfelek is szinte csak rám tüzelnek, a társakra csak akkor, ha nagyon közel állnak meg egy helyben.
Mivel nincs Pause, így nem adok nekik utasításokat (nem vagyok akkora Pro, hogy nyomjam a lövöldét a képesség-gyorsgombokkal együtt, és még közben őket is nyomkorásszam valós időben), pedig a régi ME (és DA) részekben inkább úgy szerettem harcolni, hogy több időt töltöttem a parancsolgatással, mint a lövöldözéssel(/kardozással).
Kár hogy nem kapta meg a DAI-féle autopause-os taktikai nézetet, azt nagyon szerettem (szerintem a legjobb az összes EA-era Bioware játékból, szerettem szellemként körberepkedni a harcmezőn).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026-ig
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Acer TravelMate 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
), csak várnak vagy esetleg meghalnak. De utóbbi nagyon ritka, mert az ellenfelek is szinte csak rám tüzelnek, a társakra csak akkor, ha nagyon közel állnak meg egy helyben.