Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PLC programozás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Vicc, hogy ennyit zabál a játék.
Ne mondja senki, hogy ennek ilyennek kéne lennie. Szerintem ennek a játéknak a kódja olyan szinten szar (már elnézést a kifejezésér), hogy azt nem lehet leírni. Most itt nem megyek bele a grafikai hibákba de az, hogy PC -n mindegy milyen vasast raksz alá FullHD -ban nincs meg a FIX 60 FPS vagy akár konzolon a 30 az vicc. És mi az, hogy 9,11 GB memóriát kajál? Áhh ez a játék több sebből vérzik. Félre értés ne essék előrendeltem (bár lehet nem kellet volna, azt hittem ME3 után nem adnak ki ilyen minőséget) és játszani fogok vele, de ez így szerintem gáz. És most lehet mondani, hogy nem kell más játékokhoz hasonlítani (ügye pl.: Witcher 3 vagy Horizon Zero Dawn) de még is csak 2017 van szerintem ezt még húzni kellett volna és mondjuk fél akár egy teljes évvel eltolni a kiadást.Illetve azt eltudja mondani valaki mi volt ez a Lead Animator -os story? Kikamuzott mit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs