Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz inf3rno #3188 üzenetére

Jah, teljesen jó. :DDD Lássuk csak mit mond nekünk a jó öreg Alec:

Az egész itt kezdődik. Mi vagyunk a rajtvonalnál. A Nexus előre, a Hyperion motorok prepped, és a pangás hüvelyben várnak. Már csak idő néhány szót, ezért rövid leszek.

Tudom, hogy ideges. Ott talán a hideg veríték a tövénél a gerinc, most, hogy a kemény igazságot egy hatszáz éves út elsüllyedni. Hidd el, tudom, mert én így éreztem, amikor aktiválta a Charon tömeg relé évvel ezelőtt. Együtt álltunk, bámulva a ragyogó kék fény, nem tudva, hol fog tartani minket, vagy ha lenne is átjutni él.

Ez volt a legnehezebb lépés, amit valaha tett, de ez volt az emberiség távolabb, mint azt valaha gondolta volna.

Ez egy újabb lépés az emberiség nagy utazás - a leghosszabb eddig. Mi ugrott a semmibe. Ezúttal nincs rá esély, hogy forduljon vissza.

De haladunk előre. Azt hogy ezt a lépést. Mert tudjuk, hogy amit a sors vár ránk túl sötét tér, mertünk, hogy az első.

Majd nyomokat hagynak, ahol nem emberi valaha. Majd lélegezni a levegőt és a vizet a világ sem tudjuk képzelni. Mi lesz felemelni a fejünket, hogy a csillagok, és nézze meg a Tejút kívülről a legelső alkalommal.

Ez ma kezdődik. Készen állunk. Az emberiség jövője vár.

Találkozunk az Androméda.

Alec Ryder, Pathfinder - Ark Hyperion

Új hozzászólás Aktív témák