Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Jah, teljesen jó.
Lássuk csak mit mond nekünk a jó öreg Alec:Az egész itt kezdődik. Mi vagyunk a rajtvonalnál. A Nexus előre, a Hyperion motorok prepped, és a pangás hüvelyben várnak. Már csak idő néhány szót, ezért rövid leszek.
Tudom, hogy ideges. Ott talán a hideg veríték a tövénél a gerinc, most, hogy a kemény igazságot egy hatszáz éves út elsüllyedni. Hidd el, tudom, mert én így éreztem, amikor aktiválta a Charon tömeg relé évvel ezelőtt. Együtt álltunk, bámulva a ragyogó kék fény, nem tudva, hol fog tartani minket, vagy ha lenne is átjutni él.
Ez volt a legnehezebb lépés, amit valaha tett, de ez volt az emberiség távolabb, mint azt valaha gondolta volna.
Ez egy újabb lépés az emberiség nagy utazás - a leghosszabb eddig. Mi ugrott a semmibe. Ezúttal nincs rá esély, hogy forduljon vissza.
De haladunk előre. Azt hogy ezt a lépést. Mert tudjuk, hogy amit a sors vár ránk túl sötét tér, mertünk, hogy az első.
Majd nyomokat hagynak, ahol nem emberi valaha. Majd lélegezni a levegőt és a vizet a világ sem tudjuk képzelni. Mi lesz felemelni a fejünket, hogy a csillagok, és nézze meg a Tejút kívülről a legelső alkalommal.
Ez ma kezdődik. Készen állunk. Az emberiség jövője vár.
Találkozunk az Androméda.
Alec Ryder, Pathfinder - Ark Hyperion
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Macska topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lássuk csak mit mond nekünk a jó öreg Alec: